Daemonos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι μην βρούνε άλλο καταβλισμό και μπαστακωθούν πάλι εκεί!
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 καλυτερα να μπαστακωθουν καπου για να προχωρησει η υποθεση προς καποιο σκοπο με το να ειναι ολη μερα στο δασος ενας απο δω και αλλος απο κει και να μαχαιρωνουν τα σαπια ζομπι τι καταλαβαινουμε ? 1
Genatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Παει η μια σπαστικη ξανθια μενει ο βλακας γιος του Ρικ και η σειρα θα απογειωθει....
kirileman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι μην βρούνε άλλο καταυλισμό και μπαστακωθούν πάλι εκεί! Το να βρουν έναν καταυλισμό και να ξαποστάσουν, να οργανωθούν και να αποφασίσουν πώς θα πορευθούν στη συνέχεια, είναι απολύτως λογικό, κανείς δε μπορεί να περιπλανιέται για πάντα. Το να ξεμείνει η σειρά από ιδέες με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε ενδιαφέρον με ανούσιες, επαναλαμβανόμενες σκηνές, όχι.
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο το τελευταίο επ. Επιτέλους! ναι καλα, ετσι λεγατε κ την προηγ φορα, αλλα ηταν για πολλους υπνους
Johny Q Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ναι καλα, ετσι λεγατε κ την προηγ φορα, αλλα ηταν για πολλους υπνους Χαχαχα όχι τώρα είναι αλλιώς.. Μέχρι τη μέση είναι όντως για ύπνους.. Δες το και πες μου! 1
alexc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Σωστότατο επισόδειο το σημερινό κατά την άποψη μου... Καλό suspense και ανατροπή!
Legolas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πολύ καλο το επισοδιο αν και δεν ειχε πολυ δραση... Μπορει η Μικα να μου εσπαγε τα νευρα αλλα τη Λιζι μετα απο αυτα που εκανε θα την σκοτωνα και χωρις τύψεις. Περιμενω το θανατο της Μπεθ γιατι ειναι απλα αχρηστη σε ολη τη σειρα
parsifal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πωπω, πολλή μαυρίλα το τελευταίο επεισόδιο. Νταουνιάστηκα άσχημα...
alexc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πωπω, πολλή μαυρίλα το τελευταίο επεισόδιο. Νταουνιάστηκα άσχημα... Ισχύει... Ευτυχώς δεν ένιωσα μόνο εγώ έτσι..
timoboll Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ρε στις αρχές του ep προχωράνε στις ραγες και το μωρό πουθενά επόμενο πλάνο κάθεται ο μαύρος με το μωρό αγκαλιά wtf?? 1
Legolas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Και στο τελος φευγουν οι δυο τους και το μωρο δεν το κραταει κανεις απο τους δυο στην αγκαλια τους 1
highsky Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 μαλλον το βαζουν μεσα στη τσαντα στην πλατη να μην πιανει και χωρο η μικρη απο την αρχη του επεισοδιου φαινεται οτι εχει σαλταρει ...ηλπιζα εκει που σκοτωσε την μικρη να την ετρωγε τη σφαιρα στο κεφαλι να ησυχαζαμε να γλιτωναμε και το κλαμα ...ακομα και στη φυλακη αυτη εφταιγε που εσπασε ο φρακτης που τους ταιζε ποντικια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα