kirileman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Όποιος δεν το έχει δει ακόμα, ας περιμένει και το επόμενο. 2
genius_13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Όποιος δεν το έχει δει ακόμα, ας περιμένει και το επόμενο. Βασικά ας μην το δει καν
dimitris21gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Σε όλο το επεισόδιο δηλαδή περίμενα τουλάχιστον ένα γλωσσόφιλο, ειδικά στο σημείο που έπαιζαν το παιχνίδι "δεν έχω ποτέ κάνει" έλεγα θα γίνει το μοιραίο αλλά δεεεν!!! Τουλάχιστον είδαμε τον Ντάρυλ από μια άλλη ματιά.
Dark_Sage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 εμετική σαπίλα το 12ο...... αν δεν το δει κάποιος δεν χάνει και τίποτα. btw στους υπότιτλους απο το subz.tv, ξέρει κανείς τι σημαίνει το BANίζω ζομπια? Κολλάει κάπου?
Zugzwang Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ακόμα κι εμένα, που τα προηγούμενα επεισόδια της σεζόν μου άρεσαν, το τελευταίο μου φάνηκε πολύ βαρετό. Ήθελα να 'ξερα τι βύσμα έχει αυτή η Μπεθ και παίρνει τόσο τηλεοπτικό χρόνο, ενώ δεν είναι ούτε ταλεντούχα ούτε ιδιαίτερα εμφανίσιμη. btw στους υπότιτλους απο το subz.tv, ξέρει κανείς τι σημαίνει το BANίζω ζομπια? Αυτό. Κάθε φορά απορώ όταν το βλέπω.
timoboll Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 σαπιο ολο περιμενα να τις τον δωσει ο νταριλ παντως
t3llis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 εμετική σαπίλα το 12ο...... αν δεν το δει κάποιος δεν χάνει και τίποτα. btw στους υπότιτλους απο το subz.tv, ξέρει κανείς τι σημαίνει το BANίζω ζομπια? Κολλάει κάπου? Λογικα εχει σχεση με αυτο ---->μπανίζω: παίρνω μάτι, κοιτάζω, παρακολουθώ 1
timoboll Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Λογικα εχει σχεση με αυτο ---->μπανίζω: παίρνω μάτι, κοιτάζω, παρακολουθώ και με το οτι τα κανω ban λογοπεγνιο ειναι 2
speedy23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Σαπιλα μεχρι το κοκκαλο. Προσωπικα, το βρισκω εξαιρετικα τραγικο να εχεις 12 επεισοδια τη σεζον και αναμεσα τους να υπαρχει ενα σαν και το χθεσινο.
kirileman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν είναι ότι δε χρειαζόταν να δούμε την απόγνωση και το ξέσπασμα κάποιων χαρακτήρων, είναι ότι δε χρειαζόταν να σπαταληθεί ένα ολόκληρο επεισόδιο για κάτι τέτοιο, σε μια σειρά με ζόμπι. edit. ό,τι είπε ο αποπάνος.
speedy23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Για την ακριβεια ειναι παραπανω απο 12 επεισοδια, ΟΚ, αλλα δεν αλλαζει τιποτα .
kirileman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα πεταμένο επεισόδιο. Αν το κάνουν αυτό για όλες τις "ομάδες" στις οποίες έχουν σπάσει, το βγάλαμε τον κύκλο. 4
vlachaquito Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το έχετε πάρει χαμπάρι ότι μένουν 4 ακόμα επεισόδια;;; Μας δουλευουν μου φαίνεται... Btw πάλι καλά που δεν βάζω ελληνικούς υπότιτλους, μερικές φορές αυτά τα "λογοπαίγνια", αστειάκια και ατάκες στα θεσσαλονικιά η κρητικά είναι απλά εμετικά. Παλικάρια αν νιώθετε τόσο αστείοι, πηγαίνετε σε κανα stand up comedy show, μην μας ματώνετε τα μάτια.... 1
Caiden Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν φτανει που περνανε ωρες να φτιαξουν τους υποτιτλους τους την λεμε και απο πανω. Οποιος θελει βλεπει με υποτιτλους οποιος δεν θελει χωρις ή ας φτιαξει δικους του. Μερικες φορες πρεπει να εκτιμαμε και κατι που μας το δινουν δωρεαν 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα