Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όλο το επεισόδιο δηλαδή περίμενα

τουλάχιστον ένα γλωσσόφιλο, ειδικά στο σημείο που έπαιζαν το παιχνίδι "δεν έχω ποτέ κάνει" έλεγα θα γίνει το μοιραίο αλλά δεεεν!!!

Τουλάχιστον είδαμε τον Ντάρυλ από μια άλλη ματιά. :P

Δημοσ.

εμετική σαπίλα το 12ο...... αν δεν το δει κάποιος δεν χάνει και τίποτα.

btw στους υπότιτλους απο το subz.tv, ξέρει κανείς τι σημαίνει το BANίζω ζομπια? Κολλάει κάπου?

Δημοσ.

Ακόμα κι εμένα, που τα προηγούμενα επεισόδια της σεζόν μου άρεσαν, το τελευταίο μου φάνηκε πολύ βαρετό. Ήθελα να 'ξερα τι βύσμα έχει αυτή η Μπεθ και παίρνει τόσο τηλεοπτικό χρόνο, ενώ δεν είναι ούτε ταλεντούχα ούτε ιδιαίτερα εμφανίσιμη.

btw στους υπότιτλους απο το subz.tv, ξέρει κανείς τι σημαίνει το BANίζω ζομπια?

Αυτό. Κάθε φορά απορώ όταν το βλέπω.

Δημοσ.

εμετική σαπίλα το 12ο...... αν δεν το δει κάποιος δεν χάνει και τίποτα.

btw στους υπότιτλους απο το subz.tv, ξέρει κανείς τι σημαίνει το BANίζω ζομπια? Κολλάει κάπου?

Λογικα εχει σχεση με αυτο ---->μπανίζωπαίρνω μάτικοιτάζωπαρακολουθώ

• Like 1
Δημοσ.

Σαπιλα μεχρι το κοκκαλο.

Προσωπικα, το βρισκω εξαιρετικα τραγικο να εχεις 12 επεισοδια τη σεζον και αναμεσα τους να υπαρχει ενα σαν και το χθεσινο.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δε χρειαζόταν να δούμε την απόγνωση και το ξέσπασμα κάποιων χαρακτήρων, είναι ότι δε χρειαζόταν να σπαταληθεί ένα ολόκληρο επεισόδιο για κάτι τέτοιο, σε μια σειρά με ζόμπι.

edit. ό,τι είπε ο αποπάνος.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα πεταμένο επεισόδιο. Αν το κάνουν αυτό για όλες τις "ομάδες" στις οποίες έχουν σπάσει, το βγάλαμε τον κύκλο.

• Like 4
Δημοσ.

Το έχετε πάρει χαμπάρι ότι μένουν 4 ακόμα επεισόδια;;; Μας δουλευουν μου φαίνεται...

Btw πάλι καλά που δεν βάζω ελληνικούς υπότιτλους, μερικές φορές αυτά τα "λογοπαίγνια", αστειάκια και ατάκες στα θεσσαλονικιά η κρητικά είναι απλά εμετικά. Παλικάρια αν νιώθετε τόσο αστείοι, πηγαίνετε σε κανα stand up comedy show, μην μας ματώνετε τα μάτια....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φτανει που περνανε ωρες να φτιαξουν τους υποτιτλους τους την λεμε και απο πανω. Οποιος θελει βλεπει με υποτιτλους οποιος δεν θελει χωρις ή ας φτιαξει δικους του. Μερικες φορες πρεπει να εκτιμαμε και κατι που μας το δινουν δωρεαν

• Like 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...