Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα επεισόδια του δεύτερου μισού της σεζόν είναι όλα καλά για όσους αντιλαμβάνονται τη σειρά ως survival horror και όχι δράσης.

• Like 3
Δημοσ.

Και μενα δεν με τρελαινουν τα επεισοδια της τελευταιας σεζον ομως θυμαμαι οταν ηταν ολοι μαζι υπηρχε γκρινια οτι ειναι "το μικρο σπιτι στο λιβαδι" τωρα που ναι χωρια και παλευουν για την επιβιωση παλι υπαρχουν παραπονα και να "αντε να ενωθουν να δουμε τιποτα ενδιαφερον"... :huh:

• Like 3
Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ο γιατρος δεν ειναι γιατρος, απλα ειναι ενας γιωτας που βρηκε το λοχια και του ειπε οτι ειναι γιατρος και οτι ξέρει πως ξεκινήσαν ολα για να τον προστατεψει και να τον παει ουασιγκτον ωστε να ειναι ασφαλης και στο τελος θα τους το πετάξει "ααα ξερετε ψεματα σας ελεγα για να με προστατεψετε " 

• Like 3
Δημοσ.

Άμα δεν ξέρει ούτε ο Λοχίας ποιο είναι το μυστικό και απλά πιστεύει το βόιδι τον γιατρό και τον προστατεύει βασιζόμενος σε ένα "Ξέρω αλλά δεν μπορώ να σου πω" μα την παναγία θα την κόψω αμέσως την σειρά!

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι πρεπει να γινει συνενωση με το Revolution. Εχουμε τα ζομπι, κοπηκε και το ρευμα, wtf.

Ο Ααρον με τον αποδω θα κανουν διδυμο που θα τα λυσει ολα.

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ο γιατρος δεν ειναι γιατρος, απλα ειναι ενας γιωτας που βρηκε το λοχια και του ειπε οτι ειναι γιατρος και οτι ξέρει πως ξεκινήσαν ολα για να τον προστατεψει και να τον παει ουασιγκτον ωστε να ειναι ασφαλης και στο τελος θα τους το πετάξει "ααα ξερετε ψεματα σας ελεγα για να με προστατεψετε " 

Ψαγμενο.

Δημοσ.

Παιδιά όσοι δεν γουστάρετε να βλέπεται τη σειρά, τι χαλιέστε άδικα; Κόψτε την μια ώρα αρχύτερα. Θα κάνει καλό στη ψυχική σας υγεία. :P

• Like 3
Δημοσ.

Δεν πρεπει να υπηρξε χειροτερο επεισοδιο ολα αυτα τα χρονια, γτπ τελειως. Μονο οι κιθαρες ελειπαν & τα τραγουδια γυρω απο τη φωτια.

• Like 8
Δημοσ.

Καλά μας δουλεύουν?? 45 λεπτά romance και ούτε ένα

γλωσσο;;;

Α ρε ντερυλ, κάτι ξέρει ο τοξοβόλος και σε αγαπάει. Αυτά τα ζόμπι σε πήγανε από την άλλη όχθη μου φαίνεται....

Δημοσ.

Αφου ειδα το επισοδειο μεσα σε 15 λεπτα ,φαντασου ποσο καλο ηταν..Λολ

Τελος απο εμενα η σειρα αυτη,ας ολοκληρωθει πρωτα ο κυκλος και βλεπουμε αν την ξαναδω.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...