Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 726
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε. Νομιζω οτι η φαςη εγινε απο φυςικα αιτια τυχαια. Απλα τα πραγματα ή μηπως ξερετε κατι απο τα βιβλια που εγω δεν ξερω γιατι δεν τα διαβαζω;

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε. Νομιζω οτι η φαςη εγινε απο φυςικα αιτια τυχαια. Απλα τα πραγματα ή μηπως ξερετε κατι απο τα βιβλια που εγω δεν ξερω γιατι δεν τα διαβαζω;

Πως να εγινε τυχαια αφου ολα τα spoiler που εβγαιναν το καλοκαιρι μιλουσαν για εναν νεο εχθρο που θα κανει την εμφανιση του, και μαλιστα ειχε αναφερθει οτι αυτος ο νεος εχθρος

μπορει να μην ειναι καποιο νεο τερας αλλα καποιος ιος

το οποιο νομιζω οτι ειναι αυτο που συμβαινει τωρα. και αν διαβασεις και τον τιτλο του επομενου επεισοδιου θα σιγουρευτεις.

Δημοσ.

Εμενα παντως μια χαρα μου φανηκε το επεισοδιο, ενω προσπαθουσα επιτελους να μαντεψω (απο την αρχη σχεδον, ετσι οπως τα εδειχνε) ποιος θα πεθανει (με τον βρωμοgovernor που πηγαν κ σκαλωσαν).

Δημοσ.

Εγώ είχα την εντύπωση ότι 

ο τυπάκος πεθαίνει από κάποια αρρώστια ή καρδιά ξερω γώ και μετά γίνεται ζομπι, αφού όπως έχουν κάνει ξεκάθαρο από παλιά, όποιος πεθαίνει γίνεται ζόμπι.

Τώρα το νέο είναι ότι κάτι πήρε το αυτί μου, ότι ετοιμάζουν και δεύτερη σειρά Walking Dead από το 2015, που δε θα βασίζεται στα κόμικς ( γιατί αυτό βασίζεται... τεσπα.) Οπότε μιλάμε για την κότα με τα χρυσά αυγά. Θα το ξεζουμίσουν μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο ! 

Δημοσ.

αρκετα καλο για πρωτο επεισοδιο . Πιστευω θα ειναι καλη η σεζον η φετινη γιατι παπαλα η φυλακη οποτε θα εχει πιο πολυ δραση και πιστευω θα εχουμ κ εξελιξεις στα του ιου.

Ειναι περιεργο που ο πιτσιρικας μετατραπηκε σε ζομπι αφου ουσιαστικα δεν τον ειχαν δαγκωσει ή οτιδηποτε , ισως δουμε μεταλαξη του ιου και επειδη επικεντωθηκαν και πολυ στο γουρουνι ίσως πλεον ο ιος προσβαλει και ζωα  

Δημοσ.

αρκετα καλο για πρωτο επεισοδιο . Πιστευω θα ειναι καλη η σεζον η φετινη γιατι παπαλα η φυλακη οποτε θα εχει πιο πολυ δραση και πιστευω θα εχουμ κ εξελιξεις στα του ιου.

Ειναι περιεργο που ο πιτσιρικας μετατραπηκε σε ζομπι αφου ουσιαστικα δεν τον ειχαν δαγκωσει ή οτιδηποτε , ισως δουμε μεταλαξη του ιου και επειδη επικεντωθηκαν και πολυ στο γουρουνι ίσως πλεον ο ιος προσβαλει και ζωα  

Ξέραμε από πριν(αυτό που είπε ο επιστήμονας στον Rick) ότι ο ιός υπάρχει σε όλους του ανθρώπους αλλά ενεργοποιείται όταν πεθάνει ή άμα υπάρχει δάγκωμα. Μπορεί να πέθανε και από φυσικό αίτιο. Αλλά το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποια μετάλλαξη στον ιό και ενεργοποιείται και σε άλλες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Παντως πολυ χτενισμα ρε παιδια στους αντρες,ειδικα ο Νταριλ,μαλλι κομμωτηριου,φρεσκοβαμμενο.

Σε φαση που νομιζεις οτι θα βγει ο Τρυφωνας απο τη φυλακη ουρλιαζοντας.

• Like 5
Δημοσ.

Παντως πολυ χτενισμα ρε παιδια στους αντρες,ειδικα ο Νταριλ,μαλλι κομμωτηριου,φρεσκοβαμμενο.

Σε φαση που νομιζεις οτι θα βγει ο Τρυφωνας απο τη φυλακη ουρλιαζοντας.

Kαλέεεεεεε , όντως, ο Ντάρυλ με το νέο μαλλί είναι ... θεά ! Τοξοβόλεεεε ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επιτέλους στο τέλος της 3ης σεζον έφυγε η μυξοκλαψιάρα ξανθιά .. μου έσπαγε τα νεύρα..! Αφου παρακαλούσα να ξυπνήσει ο άλλος ζόμπι να την δαγκώσει μια ώρα αρχύτερα .. Ασε που καθυστερούσε συνέχεια με τις χειροπέδες. Πραγματικά το ήθελε ,

Ο Daryl είναι τυπάς τον πάω με τα χίλια . 

Αυτή η μυξοπαρθένα με το γκρίζο κοντό μαλλί δεν ξέρω τι ρόλο βαράει  πραγματικά. Ουτε το όπλο δεν ξέρει να κρατήσει.

Ουτε μια ατάκα καλή δε λέει.

Ελπίζω πάντως τον governor να τον καθαρίσουν άμεσα.. αντε πάω να δώ το 1 επεισόδιο της 4ης .. 

Λοιπόν η μαύρη θα τα φτιάξει με τοn RIck .. ή θα παιχτεί sex.. αμαρτία είναι κορμάρα..!

PS . Η Laura Cohen δεν έκανε και ενα δαίμονα στο supernatural με τον Sam?

Θεά απίστευτο πρόσωπο..

PS2: έχουμε το δεύτερο επεισόδιο ! 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1
Δημοσ.

^^^^

Μόλις το είδα...κρατάω την στιγμή

Που η Μισόν κλαίει αγκαλιάζοντας την μικρή Τζούντι...πρέπει να ρίξουν ένα flash back στο παρελθόν της Μισόν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη αρχη της σαιζον μεχρι τωρα!

Το μονο γελοιο ειναι που δεν εχουν ενισχυσει σχεδον καθολου την περιφραξη..Τι περιμεναν να μην την ριξουν τοσο καιρο τα ζομπι?Εγω θα ειχα βαλει οτι εχω και δεν εχω για να τα κρατησω εξω.

Επεξ/σία από stavros88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...