Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιλαμε τραγικη σκηνη, ο τυπος παιζει σαν να ειναι το ζωντανο ζομπι σε κατασταση υστατης βλακειας. Καταρχας τα ζομπι βγαινουν απο τα χορταρια και ερχονται προς αυτον. Το μεγαλυτερο ελατωμα της σειρας ειναι οτι τα ζομπι συνηθως σκωτονουν μονο κανα αναπηρο που του χαλασανε οι ροδες στο καροτσακι και μονο αφου τον εχουν περικυκλωσει καμια 20ρια και τον ποιασανε μεθυσμενο. Αρα ο φιογκος ο επιστημονας ειχε ολο των χρονο να αρπαξει το οπλο και να οπισθωχορησει προς τους δικους του, να γκρουπαριστουνε και να τα φανε ανετα. Αντιθετως περνει το οπλο, κινειται αργα σαν το βοδι και μαθαινει εκεινη την στιγμη πως να πυροβολει!! Ποσο καιρο ειναι στον δρομο και τον προστατευουν οι οπλισμενοι?? Εχουμε δει μεχρι και τα κοριτσακια να ριχνουν στο δοξα πατρι, και μεχρι το τελος της σεζον θα εχει γινει ραμπο και το νεογνο βρεφος!! Αυτουνου κανεις δεν του εδειξε πως πυροβολουνε? Και πεταει μετα και την ατακα, "ακουσε με γιατι ειμαι ποιο εξυπνος απο σενα" οταν πανε να ακολουθησουν τον κινεζο. Ενω παραλληλα δειχνει σαν ζωντανο ζομπι σε κατασταση υστατης βλακειας!! Φοβερο καστιγκ

πω πω φιλε κι εγω οταν ειδα τον τυπο λεω «αυτος γιατρος;;;;» ουτε με σφαιρες. απλα ο τυπος μου κανει πιο πολυ για ταμειας σε μακ ντοναλτς παρα για ανθρωπος με ακαδημαικη μορφωση.

Δημοσ.

πω πω φιλε κι εγω οταν ειδα τον τυπο λεω «αυτος γιατρος;;;;» ουτε με σφαιρες. απλα ο τυπος μου κανει πιο πολυ για ταμειας σε μακ ντοναλτς παρα για ανθρωπος με ακαδημαικη μορφωση.

Ρε αφού ο άνθρωπος δεν είχε ξαναπιάσει όπλο στην ζωή του προφανώς!!! τι παράξενο σας φάνηκε? το πολύ Daryl βλάπτει!! 

Δηλαδή εγώ που δεν έχω κάνει σκι ποτέ στην ζωή μου θα πρέπει να βάλω πέδιλα και να κάνω κατάβαση?!?!?! 

Έλα νομίζω υπερβάλλετε τώρα. αν κάτι θα έπρεπε να σας παραξενέψει είναι το γιατί έπιασε το όπλο αντί να τρέξει προς την ομάδα. αλλά μην διαβάζω να λέτε για τις σκοπευτικές του ικανότητες! έλεος! 

Διαβάστε τώρα κάτι καλό: Φανταστείτε να βρούν μια γυναίκα που είναι έγκυος και ζόμπι, και το έμβρυο στη μήτρα να εξελιχθεί και να μεταλλαχθεί σε κάποιο πλάσμα που δεν έχουμε δεί μέχρι τώρα! και έτσι να έχουμε ενα νέο είδος plus!! Γ@μώ έ??

Δημοσ.

Ρε αφού ο άνθρωπος δεν είχε ξαναπιάσει όπλο στην ζωή του προφανώς!!! τι παράξενο σας φάνηκε? το πολύ Daryl βλάπτει!! 

Δηλαδή εγώ που δεν έχω κάνει σκι ποτέ στην ζωή μου θα πρέπει να βάλω πέδιλα και να κάνω κατάβαση?!?!?! 

Έλα νομίζω υπερβάλλετε τώρα. αν κάτι θα έπρεπε να σας παραξενέψει είναι το γιατί έπιασε το όπλο αντί να τρέξει προς την ομάδα. αλλά μην διαβάζω να λέτε για τις σκοπευτικές του ικανότητες! έλεος! 

Διαβάστε τώρα κάτι καλό: Φανταστείτε να βρούν μια γυναίκα που είναι έγκυος και ζόμπι, και το έμβρυο στη μήτρα να εξελιχθεί και να μεταλλαχθεί σε κάποιο πλάσμα που δεν έχουμε δεί μέχρι τώρα! και έτσι να έχουμε ενα νέο είδος plus!! Γ@μώ έ??

δεν λεω για το ποσο αμπαλος ηταν με το οπλο. νορμαλ αυτο. αλλα ειναι σαν βοδι, η φατσα του φωναζει ψυχοπαθης χοντρος χοντρομαλακας

• Like 1
Δημοσ.

δεν λεω για το ποσο αμπαλος ηταν με το οπλο. νορμαλ αυτο. αλλα ειναι σαν βοδι, η φατσα του φωναζει ψυχοπαθης χοντρος χοντρομαλακας

Ε αυτό ακριβός ήθελε να σου περάσει η σειρα...

Δημοσ.

Για μένα άλλο γνώσεις και υψηλό IQ και άλλο ευστροφία. Πολλοί έξυπνοι άνθρωποι που ξέρω είναι τέρμα αντικοινωνικοί και περνιούνται για χαζοί.

• Like 4
Δημοσ.

Για μένα άλλο γνώσεις και υψηλό IQ και άλλο ευστροφία. Πολλοί έξυπνοι άνθρωποι που ξέρω είναι τέρμα αντικοινωνικοί και περνιούνται για χαζοί.

he is VODI

Δημοσ.

φτανουμε στα τελη της 4ρτης σεζον, στο ενδιαμεσο εχει γινει ο κακος χαμος και εχει γινει ζομπι το 80% του πλυθησμου. Δεν ξερω ποσος χρονος εχει περασει, αλλα φανταζομαι κατι μηνες. Επαναλαμβανω, εχουμε δει κοριτσακια 10χρονα να βαρανε στο δοξα πατρι, τον μουραχαυλο τον γιο να γινετε ραμπο, την καθε νοικοκυρα να εχει γινει η ζηνα η εξολοθρευτρια, αλλα ο γιατρος ο πανεξυπνος ποιανει πρωτη φορα οπλο και αντιδρα σαν πανυβλακας. Ε δεν στεκει ρε παιδια. Εικασια κανετε οτι μαλλον ποιανει πρωτη φορα οπλο γι αυτο κανει ετσι. Και καλα οτι ειναι για την προστασια του να μην ανακατευεται με οπλα. Μα ρε πουστη μου εχει μεινει ο τυπος και μια γκομενα για σωματοφυλακες και τους την πεφτουν συνεχεια ζομπια, ανα πασα στιγμη μπορει να τους φανε και να μεινει μονος ο επιστημονας. Δεν πρεπει να γνωριζει πως να αμυνθει μπας και επιβιωσει, μιας και ειναι και τοσο σημαντικος?

Πραγματικα η μονη εξηγηση ειναι αυτη που πεταξε ισως για πλακα ο chourdis. Οτι εχει δαγκωθει και εχει ανωσια. αλλα του αφησε κουσουρια και ειναι κατι σαν ζωντανο βλαμενο αλλα πανεξυπνο ζομπι λολ. Γι αυτο και ειναι σιγουροι οτι ξερει την θεραπεια και τον προστατευουν. 

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη κατα την γνωμη σου ολοι μας αν μας πεταγαν σε εναν τετοιο κοσμο θα ειχαμε τις ιδιες πιθανοτητες να ζησουμε? ολοι μας θα ειχαμε το ιδιο ενστικτο επιβιωσης... δεν θα ηταν καποιοι τοπ οφ δε φουντ τσειν και καποιοι αλλοι απλα ζωα/θυματα φοντερ για τα ζομπι.?

• Like 1
Δημοσ.

Και να συμβει το ιδιο σε μας, ειμαστε μαθημενοι ρε παιδια. Ολη μερα COD & BF επι χρονια, ειμαστε εκπαιδευμενοι πια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...