koystado Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Πραγματικά αυτό που βρίσκεται στο τέλος της σιδηροδρομικής γραμμής με ιντριγκάρει αφάνταστα και φοβάμαι μη το δούμε από μακριά και εκεί να τελειώσει η σεζόν! αυτό ακριβώς θα γίνει όλα αυτα τα επεισόδια ειναι για την μας περιμένει στην επομενη σεζόν πάντως μου άρεσε η προσθήκη του γιατρού πάντα ήθελα να μας δείξουν (το ελπίζω) τι ακριβως έγινε και αν υπάρχει λύση
nickmanak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Θα βγει το εμβολιο, θα εμβολιαστουν οι ζωντες και μετα με βαση το εμβολιο, θα δημιουργησουν φονικό ορό που θα ψεκασουν με αεροπλανα, ωστε να καθαρισει ο τοπος απο τα ρεταλια. 1
spyroskonst Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή μάλλον απο το πολύ κράξιμο δεν προσέξατε καλά το επεισόδιο, μια μικρή υπενθύμιση. Όταν μαλλώσανε οι 2 κομπάρσοι για το κρεβάτι... αυτός που φώναζε "stop" καταρχήν πνιγόταν εκείνη την ώρα (άρα σιγά μην πιάσει και διάλογο), επιπλέον δεν σκοτώθηκε! Τον "κοίμησε", κυριολεκτικά. Τον έπνιγε ο άλλος μέχρις κοιμήθηκε. Δείτε ότι ανέπνεε κανονικά μόλις τον άφησε. Ο πρωταγωνιστής μας έφυγε, γιατί ο κοιμισμένος (λογικά) σε 5-10 λεπτά το πολύ θα ξυπνούσε πάλι. 1
maxdore217 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Η σειρά είναι πραγματικά για τα πανηγύρια από την S02 και μετά ( μόνο ως κωμωδία μπορώ να την περιγράψω) κρίμα βέβαια γιατί η πρώτη season είχα καθηλώσει πολύ κόσμο μαζί και εμένα αλλά δεν λέει κάτι να αλλάξει ρε γαμώτο...σαφώς και η πολύ αργή εξέλιξη που έχει κουράζει αλλά το χειρότερο είναι όλα αυτά τα γενικά π.χ. το παιδί να έχει ένα ολόκληρο επεισόδιο δικό του και να κάνει σαχλαμάρες κ.α. πολλά ( τι να λέμε ). Αυτόν τον καιρό είπα να ρίξω μια ματιά στο Falling Skies το οποίο σαν σενάριο είναι μέχρι τώρα ανώτερο μέχρι s02 ( έτσι μου φαίνεται εμένα) και ουσιαστικά είναι σειρά μόνο καλοκαιριού και αντιγραφή οπότε πόσο ποιο χάλια μπορούν να κάνουν το w.d. ήμαρτον. 1
giannisbog Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Η σειρά είναι πραγματικά για τα πανηγύρια από την S02 και μετά ( μόνο ως κωμωδία μπορώ να την περιγράψω) κρίμα βέβαια γιατί η πρώτη season είχα καθηλώσει πολύ κόσμο μαζί και εμένα αλλά δεν λέει κάτι να αλλάξει ρε γαμώτο...σαφώς και η πολύ αργή εξέλιξη που έχει κουράζει αλλά το χειρότερο είναι όλα αυτά τα γενικά π.χ. το παιδί να έχει ένα ολόκληρο επεισόδιο δικό του και να κάνει σαχλαμάρες κ.α. πολλά ( τι να λέμε ). Αυτόν τον καιρό είπα να ρίξω μια ματιά στο Falling Skies το οποίο σαν σενάριο είναι μέχρι τώρα ανώτερο μέχρι s02 ( έτσι μου φαίνεται εμένα) και ουσιαστικά είναι σειρά μόνο καλοκαιριού και αντιγραφή οπότε πόσο ποιο χάλια μπορούν να κάνουν το w.d. ήμαρτον. Kανεις μεγαλο λαθος.Ειδικα η καινουργια season ειναι απιστευτα ωραια.Ολοι λενε οτι ειναι ακομα πιο ωραιο οσο περναει ο καιρος 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 εγω αυτο που ξερω ,ειναι οτι σωστο και καλο επισοδειο θα δουμε παλι στα finale της σεζον.Μεχρι τοτε υπομονη. 1
tzinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλα ο τυπος χθες με το ντεποζιτο ηταν μαλακας μεγατονων or what? δλδ ειναι πιο ευκολο να παρει ενα οπλο και να αρχισει να πυροβολαει στην τυχη μιας και ειναι ασχετος παρα να ανοιξει το ριμαδι του και να πει «παιδια ερχονται ζομπι». ποσο τεμπελης ειναι πια ο σεναριογραφος; ας εδειχνε οτι πηγε να σκοτωσει κανα ζομπι το οποιο καθοταν μπροστα στο ντεποζιτο εστω! μιλαμε τραγικη σκηνη, ο τυπος παιζει σαν να ειναι το ζωντανο ζομπι σε κατασταση υστατης βλακειας. Καταρχας τα ζομπι βγαινουν απο τα χορταρια και ερχονται προς αυτον. Το μεγαλυτερο ελατωμα της σειρας ειναι οτι τα ζομπι συνηθως σκωτονουν μονο κανα αναπηρο που του χαλασανε οι ροδες στο καροτσακι και μονο αφου τον εχουν περικυκλωσει καμια 20ρια και τον ποιασανε μεθυσμενο. Αρα ο φιογκος ο επιστημονας ειχε ολο των χρονο να αρπαξει το οπλο και να οπισθωχορησει προς τους δικους του, να γκρουπαριστουνε και να τα φανε ανετα. Αντιθετως περνει το οπλο, κινειται αργα σαν το βοδι και μαθαινει εκεινη την στιγμη πως να πυροβολει!! Ποσο καιρο ειναι στον δρομο και τον προστατευουν οι οπλισμενοι?? Εχουμε δει μεχρι και τα κοριτσακια να ριχνουν στο δοξα πατρι, και μεχρι το τελος της σεζον θα εχει γινει ραμπο και το νεογνο βρεφος!! Αυτουνου κανεις δεν του εδειξε πως πυροβολουνε? Και πεταει μετα και την ατακα, "ακουσε με γιατι ειμαι ποιο εξυπνος απο σενα" οταν πανε να ακολουθησουν τον κινεζο. Ενω παραλληλα δειχνει σαν ζωντανο ζομπι σε κατασταση υστατης βλακειας!! Φοβερο καστιγκ 3
Sog96Ch Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 μιλαμε τραγικη σκηνη, ο τυπος παιζει σαν να ειναι το ζωντανο ζομπι σε κατασταση υστατης βλακειας. Καταρχας τα ζομπι βγαινουν απο τα χορταρια και ερχονται προς αυτον. Το μεγαλυτερο ελατωμα της σειρας ειναι οτι τα ζομπι συνηθως σκωτονουν μονο κανα αναπηρο που του χαλασανε οι ροδες στο καροτσακι και μονο αφου τον εχουν περικυκλωσει καμια 20ρια και τον ποιασανε μεθυσμενο. Αρα ο φιογκος ο επιστημονας ειχε ολο των χρονο να αρπαξει το οπλο και να οπισθωχορησει προς τους δικους του, να γκρουπαριστουνε και να τα φανε ανετα. Αντιθετως περνει το οπλο, κινειται αργα σαν το βοδι και μαθαινει εκεινη την στιγμη πως να πυροβολει!! Ποσο καιρο ειναι στον δρομο και τον προστατευουν οι οπλισμενοι?? Εχουμε δει μεχρι και τα κοριτσακια να ριχνουν στο δοξα πατρι, και μεχρι το τελος της σεζον θα εχει γινει ραμπο και το νεογνο βρεφος!! Αυτουνου κανεις δεν του εδειξε πως πυροβολουνε? Και πεταει μετα και την ατακα, "ακουσε με γιατι ειμαι ποιο εξυπνος απο σενα" οταν πανε να ακολουθησουν τον κινεζο. Ενω παραλληλα δειχνει σαν ζωντανο ζομπι σε κατασταση υστατης βλακειας!! Φοβερο καστιγκ Αυτο στα μαυρα γραμματα ισχυει μαλλον γιατι τον δαγκασαν αλλα μεσω της λυσης που ξερει δεν εγινε ζομπι αλλα του αφησε μερικες παρενεργιες :-D
maxdore217 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Kανεις μεγαλο λαθος.Ειδικα η καινουργια season ειναι απιστευτα ωραια.Ολοι λενε οτι ειναι ακομα πιο ωραιο οσο περναει ο καιρος Tα έχω δει όλα δυστυχώς τα επεισόδια φίλε μου μέχρι τώρα αυτό που έβαλα με έντονα γράμματα με προβλημάτισε πάντως δες και μια αυτό ( για τη δεύτερη για να μην λες ότι είμαι μόνος ) : http://www.insomnia.gr/topic/427187-%CF%84v-series-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82/?hl=haven Ποιο ωραία από τι από τον δεύτερο κύκλο ή από τον τρίτο ....νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να ήταν και χειρότερη ( ούτε εγώ να έγγραφα το σενάριο !) είναι αυτό που λέει ο Σωκράτης μόνο το φινάλε θα λέει για να σε βάλει σε σκέψεις να δεις την επόμενη.
Sog96Ch Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Tα έχω δει όλα δυστυχώς τα επεισόδια φίλε μου μέχρι τώρα αυτό που έβαλα με έντονα γράμματα με προβλημάτισε πάντως δες και μια αυτό ( για τη δεύτερη για να μην λες ότι είμαι μόνος ) : http://www.insomnia.gr/topic/427187-%CF%84v-series-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82/?hl=haven Ποιο ωραία από τι από τον δεύτερο κύκλο ή από τον τρίτο ....νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να ήταν και χειρότερη ( ούτε εγώ να έγγραφα το σενάριο !) είναι αυτό που λέει ο Σωκράτης μόνο το φινάλε θα λέει για να σε βάλει σε σκέψεις να δεις την επόμενη. Εχετε πολλες απαιτησεις απο την σειρα ενω μερικοι δεν εχουν και πολλες (σαν εμενα που μου φαινονται μια χαρα) Μεχρι τα μεσα της season spoiler Εαν την συγκρινης με την περιοδο της φυλακης αυτα ειναι καλυτερα 1
Manos112 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ΕΙναι αναλόγως το γούστο του καθενός και με τι σοβαρότητα παίρνει την σειρά, οι περισσότεροι θέλετε σπλιτεριά και σε αυτήν την σειρά δεν θα την βρείτε έτσι όπως την φαντάζεστε...είναι σειρά καθαρά επιβίωσης και συναισθημάτων και πάνω απ'όλα είναι σειρά και ΟΧΙ ταινία, έχει τεράστια διαφορά. Η σειρά προχωράει όπως πρέπει να προχωράει, το σενάριο είναι έξυπνο και απαιτεί απο εσένα να μην την σταματήσεις την σειρά, θέλει να σε αγχώσει για το τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο, ακόμα και εσείς που κλαίτε δεν βλέπω να την σταματάτε την σειρά. Ζωντανό παράδειγμα. Επίσης ΔΕΝ διαφωνώ το οτι έχει μερικές ατέλειες η σειρά μέσα στο σενάριο, κάποιες υπερβολές αλλά δεν σημαίνει οτι είναι λάθος τα μηνύματα που σου παιρνάνε είναι σωστά. Π.χ τα παιδάκια που δείχνει σε κάποιες φάσεις οτι πυροβολάνε γιατί το θεωρείς τόσο χαζό? Μέσα στον χαμό ακόμα και αυτά πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν, να πολεμήσουν για να ζήσουν... Τελοσπάντων, το The Walking Dead απο την πρώτη Season μέχρι και σήμερα έχει σαρώσει τα βραβεία μαζί με τον Breaking Bad (το οποίο δυστηχώς τελείωσε, κλαψψψ). Όσοι πιστοί προσέλθετε και οι haters δρόμο! 4
Daemonos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 μιλαμε τραγικη σκηνη, ο τυπος παιζει σαν να ειναι το ζωντανο ζομπι σε κατασταση υστατης βλακειας. Καταρχας τα ζομπι βγαινουν απο τα χορταρια και ερχονται προς αυτον. Το μεγαλυτερο ελατωμα της σειρας ειναι οτι τα ζομπι συνηθως σκωτονουν μονο κανα αναπηρο που του χαλασανε οι ροδες στο καροτσακι και μονο αφου τον εχουν περικυκλωσει καμια 20ρια και τον ποιασανε μεθυσμενο. Αρα ο φιογκος ο επιστημονας ειχε ολο των χρονο να αρπαξει το οπλο και να οπισθωχορησει προς τους δικους του, να γκρουπαριστουνε και να τα φανε ανετα. Αντιθετως περνει το οπλο, κινειται αργα σαν το βοδι και μαθαινει εκεινη την στιγμη πως να πυροβολει!! Ποσο καιρο ειναι στον δρομο και τον προστατευουν οι οπλισμενοι?? Εχουμε δει μεχρι και τα κοριτσακια να ριχνουν στο δοξα πατρι, και μεχρι το τελος της σεζον θα εχει γινει ραμπο και το νεογνο βρεφος!! Αυτουνου κανεις δεν του εδειξε πως πυροβολουνε? Και πεταει μετα και την ατακα, "ακουσε με γιατι ειμαι ποιο εξυπνος απο σενα" οταν πανε να ακολουθησουν τον κινεζο. Ενω παραλληλα δειχνει σαν ζωντανο ζομπι σε κατασταση υστατης βλακειας!! Φοβερο καστιγκ Αφού είναι Freak ρε παίδες! τι θέλετε να κάνει? φαίνεται το παλικάρι οτι είναι τέρμα Freak, Geek, ότι θέλετε πείτε. δεν είχε ξαναπιάσει όπλο ΠΟΤΕ κτλ κτλ! τι σας φαίνεται παράξενο? το recoil του όπλου ήταν πολύ δυνατότερο απο ότι είναι οι μύες του!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα