Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαρεθηκα λιγο σε αυτο το επεισοδιο. Απο οτι καταλαβαινω ετσι θα μας το πανε τωρα, θα δειχουν σκηνες απο την επιβιωση του καθενος σε καθε επεισοδιο μεχρι να ξανασυναντηθουν παλι ολοι μαζι (μαλλον)

Επισης αγαπαμε Rosita Espinosa (Christian Serratos)

• Απαντ. 726
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες που έκαναν επεισόδιο μαπα με τον χαζοπιτσιρικά να τρώει κόβει βόλτες και να τρώει πουτίγκες στις σκεπές και μας φαίνεται τώρα επεισοδιάρα το χτεσινό...τρομακτικά γελοίο το σκηνικό με τον επιστήμονα που και την όλη τοπ σικρετ ιστορια..λες και θα το πει στα ζομπι κανεις αν το μαθει..

καλά η τρομακτικά ελεεινη σεναριακή διευκόλυνση με το πυροβολημένο ντεπόζιτο με τερμάτισε..

ΥΓ Η Μισόν λοβοτομή σκέτη..από bad ass που δεν ανοίγει το στόμα της και έκανε ως και τον Ντάρυλ να μοιαζει μετροσέξουαλ την έχουν κάνει χαρωπή wannabe step-mom

• Like 3
Δημοσ.

Βαριομουν τοσο πολυ που το προχωρησα λιγο. Ενδιαφερον προσθηκες στην παρεα. 

Ακομα και σε αυτη την κατασταση το τι εγινε ειναι "Classified" με μεγαλα κοκκινα γραμματα. Ελεος

• Like 1
Δημοσ.

Γιά να δούμε τι κρύβει ο επιστήμονας? εγώ νομίζω πυροτέχνιμα είναι, κάνας πειραγμένος!

Θα ξενερώσω. Δεν συμφωνώ με όσους δεν ενδιαφέρονται να μάθουν πως άρχισαν όλα

• Like 1
Δημοσ.

κατα την γνωμη μου το πιο τραγικο επεισοδιο που εχω δει σε αυτην την σειρα.ισως να φταιει που τωρα περιμενω να βγουνε ενα ενα και θελω να βλεπω κατι καλο...εδειχνε την μουγκη λες και ειχε κανει ναρκωτικα..να γελαει,να παιζει,να γεμιζει μουσταρδες το στομα..ο αλλος σκοτωσε τον τυπα επειδη ξαπλωσε στο κρεβατι...μην μιλησω για τον μεντα που πυροβολησε το ντεποζιτο..το επεισοδιο μου θυμησε ρεαλιτη και αυτη ηταν μια κουφη μερα..

Δημοσ.

κατα την γνωμη μου το πιο τραγικο επεισοδιο που εχω δει σε αυτην την σειρα.ισως να φταιει που τωρα περιμενω να βγουνε ενα ενα και θελω να βλεπω κατι καλο...εδειχνε την μουγκη λες και ειχε κανει ναρκωτικα..να γελαει,να παιζει,να γεμιζει μουσταρδες το στομα..ο αλλος σκοτωσε τον τυπα επειδη ξαπλωσε στο κρεβατι...μην μιλησω για τον μεντα που πυροβολησε το ντεποζιτο..το επεισοδιο μου θυμησε ρεαλιτη και αυτη ηταν μια κουφη μερα..

Καλά το σκηνικό με το ντεπόζιτο, όταν το είδα, σκέφτηκα "είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που ξέρει τι έχει παιχτεί, αν τον καθαρίσουν και δεν μάθουμε, κόβω τη σειρά"

• Like 1
Δημοσ.

καλα ο τυπος χθες με το ντεποζιτο ηταν μαλακας μεγατονων or what? δλδ ειναι πιο ευκολο να παρει ενα οπλο και να αρχισει να πυροβολαει στην τυχη μιας και ειναι ασχετος παρα να ανοιξει το ριμαδι του και να πει «παιδια ερχονται ζομπι». ποσο τεμπελης ειναι πια ο σεναριογραφος; ας εδειχνε οτι πηγε να σκοτωσει κανα ζομπι το οποιο καθοταν μπροστα στο ντεποζιτο εστω! 

• Like 1
Δημοσ.

καλα ο τυπος χθες με το ντεποζιτο ηταν μαλακας μεγατονων or what? δλδ ειναι πιο ευκολο να παρει ενα οπλο και να αρχισει να πυροβολαει στην τυχη μιας και ειναι ασχετος παρα να ανοιξει το ριμαδι του και να πει «παιδια ερχονται ζομπι». ποσο τεμπελης ειναι πια ο σεναριογραφος; ας εδειχνε οτι πηγε να σκοτωσει κανα ζομπι το οποιο καθοταν μπροστα στο ντεποζιτο εστω! 

Ίδιο σκηνικό με τους άλλους στο σπίτι. 

Ο τύπος βλέπει τον Ρικ κι αντί να πει "ρε μαλάκα κάποιος είναι από κάτω" του λέει "σταμάτα". 

Άσχετο, είχε κανεις άλλος το άγχος μην γίνει ζόμπι αυτός που πέθανε και βουτήξει τον Ρικ όσο ήταν κάτω απ το κρεβάτι; 

• Like 3
Δημοσ.

Ο τύπος βλέπει τον Ρικ κι αντί να πει "ρε μαλάκα κάποιος είναι από κάτω" του λέει "σταμάτα". 

Άσχετο, είχε κανεις άλλος το άγχος μην γίνει ζόμπι αυτός που πέθανε και βουτήξει τον Ρικ όσο ήταν κάτω απ το κρεβάτι; 

ναι το ειχα κι εγω. ευτυχως την γλιτωσαν

Δημοσ.

Μήν ξεχνάτε τα SPOILER!!!!

Δημοσ.

Πραγματικά αυτό που βρίσκεται στο τέλος της σιδηροδρομικής γραμμής με ιντριγκάρει αφάνταστα και φοβάμαι μη το δούμε από μακριά και εκεί να τελειώσει η σεζόν!

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον αυτό το έκανε σωστά ο σεναριογράφος. Προφανώς τον τύπο δεν τον αφήναν να πιάσει όπλο από φόβο μην κάνει πατατατιά, και βρήκε ευκαιρία να "παίξει" λίγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ'οσο διαβαζω οι περισσοτεροι πλεον την κραζετε την σειρα. Εγω την εχω σταματησει απο το 5-6 επεισοδιο της τεταρτης σεζον, μολις καταλαβα οτι για περισσοτερα απο 4 σερι επεισοδια, με το που τελειωναν σκεφτομουν

"ενταξει, δεν ηταν και πολυ καλο... μαλλον προς το κακο ηταν αλλα αφηνει καλες υποσχεσεις για το επομενο, και το preview ηταν πολυ καλο". Ε, ολο "αφηνει υποσχεσεις" και "αφηνει υποσχεσεις", τελικα το υποσ-χεσαν κανονικα.

Επεξ/σία από giorgolavos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...