alexc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δυνατό και το σημερινό.. Ιδιαίτερα μου άρεσαν οι σκηνές με τον Ρικ και την φάση στο σπίτι.. μετά από αρκετά επεισόδια κρατήθηκα σε αγωνία... Επίσης δεν θέλω να βγει αληθινό αυτό που κατάλαβα από το τρειλερ του επόμενου :S
Johny Q Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δυνατό και το σημερινό.. Ιδιαίτερα μου άρεσαν οι σκηνές με τον Ρικ και την φάση στο σπίτι.. μετά από αρκετά επεισόδια κρατήθηκα σε αγωνία... Επίσης δεν θέλω να βγει αληθινό αυτό που κατάλαβα από το τρειλερ του επόμενου :S Για Ντάρυλ λες;
Genatos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μυριζομαι .. παλι μουφα γη της Επαγγελιας και λουπα στην 1η σεζον....
Geosim79 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλό επεισόδιο....Rosita Espinosa FTW! 1
Liquidsnake Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση προς όποιον διαβάζει τα κόμιξ: Αποκαλύπτεται όντως η αιτία; Δεν θέλω να μου πείτε τι και πως, απλά αυτό. Ευχαριστώ Όχι, δεν έχουν πεί κάτι ακόμα
Johny Q Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Όχι, δεν έχουν πεί κάτι ακόμα Α οκ. Ρώτησα εξ αιτίας του σημερινού
poihths Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδιά σορυ τι σας άρεσε?? πάλι γέμισμα ώρας ήταν.. ή εγώ έχω γίνει πολύ απαιτητικός ή η σειρά έχει χαλάσει πολύ! παρακαλάμε για να υπάρξει εξέλιξη και είμαστε ευχαριστημένοι με ψιλοπράγματα 5
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Η αντίδραση του Ασιάτη όταν του είπε ο άλλος, ξέρω πως ξεκίνησαν όλα ήταν αστεία.
Sog96Ch Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδιά σορυ τι σας άρεσε?? πάλι γέμισμα ώρας ήταν.. ή εγώ έχω γίνει πολύ απαιτητικός ή η σειρά έχει χαλάσει πολύ! παρακαλάμε για να υπάρξει εξέλιξη και είμαστε ευχαριστημένοι με ψιλοπράγματα Σε συγκριση με την φυλακη ειναι μια χαρα 2
NoisePollution Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Γέλασαν και οι πέτρες με το χθεσινό.
tzinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 αυτος που ξερει, τοσο δυσκολο ειναι να δωσει μια ιδεα και στους αλλους? Διοτι μοιαζει τοσο non survivor τυπος, οποτε θα ναι δυσκολο να τον προστατευουν αιωνια. Και το πεξανε σαν να λενε αυτος ξερει, αλλα δεν μας εχει εξηγησει και τιποτα. ειναι απορητο και πρεπει να τον παμε γουασιγκτον. Οντως απαθες σκηνη σε μια τετοια αποκαλυψη. Ασε που αυτος που τον περασε απο καστινγκ (τον επιστημονα) πρεπει να τον ταισουν στα ζομπις! Κατα τα αλλα, πραγματα που θα μπορουσαν να αποσχολουν ομορφα και ωραια κανα 15ρτο σε καθε επεισοδειο, ξεχειλωνουν και γεμιζουν το 40λεπτο. Εχουμε 3 σουπερ φιλερς μεχρι τωρα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα