Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τυπας στο τελος του επεισοδιου μου φανηκε μεγαλος στρ@τοκ@υλος και τελειως ψυχακιας. Θα εχουν μπλεξιματα μου φενεται

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά επειδη ειμαι λιγο περίεργος. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει σε spoiler ποιος ειναι ο ανωμαλος που τάιζε τα ποντικια (αν υπάρχει στο κομικ)

Δημοσ.

Αυτο το κομικ που λετε το πουλανε πουθενα?θελω να το αγορασω αν υπαρχει στα ελληνικα

Δε νομίζω να έχει βγει στα ελληνικά.

Στα αγγλικά μπορείς να το βρεις από το Amazon,ίσως Bookdepository κτλ και ίσως από κανά κομιξάδικο στο κέντρο της Αθήνας.

Απλά επειδή έχουν βγει 100+ τεύχη θα σου πάει ακριβά το μαλλί.Υπάρχει βέβαια και ο "θείος" αν θες να του ρίξεις μια ματιά.

Δημοσ.

Υπάρχει ελληνική μετάφραση του comic, σε κλασσικά trade paperbacks που συγκεντρώνουν 6 τεύχη το καθένα. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο βγαίνουν ακόμα και με τι ρυθμό, αλλά σίγουρα σε συμφέρει να πιάσεις το πρωτότυπο κατευθείαν αφού το βρίσκεις και πιο εύκολα.

Δημοσ.

Επειδή κατα καιρούς λαμβάνω αναφορές για διάφορες αναφορές στο κόμιξ που απο ότι φαντάζομαι υπάρχει, και επειδη όντως δεν υπάρχει καποιος ''κανονισμός'' στο παρόν τόπικ για σποιλερ επι του κομιξ, ας ακολουθήσουμε την τακτική του Game of thrones, δηλαδή τα σπόιλερ του κομιξ να μπαίνουν σε spoiler tag και εξω απο αυτό να δηλώνουμε ότι είναι σπόιλερ απο το κομιξ έτσι ώστε να μην χαλάμε τις καρδιές μας.

:-) 

• Like 4
Δημοσ.

Ίσως βγαίνω εν μέρει offtopic αλλά όποιος διαβάζει τα κομικ,

τι γνώμη έχει για την ιστορία τους πλέον? Πιστεύω πως αρχίζει επικίνδυνα να κάνει κοιλιά.

Δημοσ.

Ίσως βγαίνω εν μέρει offtopic αλλά όποιος διαβάζει τα κομικ,

τι γνώμη έχει για την ιστορία τους πλέον? Πιστεύω πως αρχίζει επικίνδυνα να κάνει κοιλιά.

Το κόμικ εμένα μου αρέσει αρκετά. Βέβαια μεταξύ τους έχουν αρκετές μικρο διαφορές. Αλλα φαίνεται οτι προσπαθούν σε γενικές γραμμές να το ακολουθήσουν.

Δημοσ.

Ερώτηση προς όποιον διαβάζει τα κόμιξ:

Αποκαλύπτεται όντως η αιτία; Δεν θέλω να μου πείτε τι και πως, απλά αυτό. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...