panagos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι κιέτσι το νέο επεισόδιο. Ο μικρός πήρε από τη μάνα του και έχει γίνει σπαστικός. Ωραίες σκηνές με τη Michonne και η φάση με τον Rick. Αν και δεν έπαιζε να πέθαινε αυτός, τα χρειάστηκα για λίγο όταν ξύπνησε από το "κώμα". Γούσταρα κεφάλι Hershel. Επίσης, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει wtf είναι αυτό;; 2
Daemonos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα μου άρεσε το επεισόδιο, παρόλα αυτά δέν ξέρω τι είναι αυτό που έβαλες
thomasG4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει wtf είναι αυτό;; Είναι κάποια mini επεισόδια (ή αλλιώς Webisodes) που προβάλλονται μόνο στο site του AMC. Δεν έχουν σχέση με το storyline της σειράς.
panagos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Τα έχει δει κανείς; Υπάρχουν διαθέσιμα; Αξίζουν; 1
patrickdrd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 η φάση με τον Rick. Αν και δεν έπαιζε να πέθαινε αυτός, τα χρειάστηκα για λίγο όταν ξύπνησε από το "κώμα". κι εγω ειπα τι εγινε; ψοφησε κι αυτος; τι θα βλεπαμε μετα; τον σπορο με την μισον;
panagos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 κι εγω ειπα τι εγινε; ψοφησε κι αυτος; τι θα βλεπαμε μετα; τον σπορο με την μισον; Όταν συνερχόταν και έβγαζε τους περίεργους ήχους, λέω πάει τη γαμή τη σειρά. Ευτυχώς το σώσανε.. Επίσης όταν ο μικρός ήταν στο άλλο σπίτι και του την έπεσε το ζόμπι που του πήρε το παπούτσι.. σκεφτόμουν "δάγκωσε το το @" λολ είμαι κακός. 1
Aristomaxos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Mόλις είδα το 9ο. Μεταβατικό επεισόδιο με μερικές καλές σκηνές. Δε περίμενα κάτι περισσότερο.
poihths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 γτπ επεισόδειο απλά γεμιζουν το χρονο με @@ιες 1
Daemonos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλό ήτανε, μεταβατικό αρκετά! δεν με κούρασε, χρειαζόταν αλλα μου φάνηκε μικρό.... Το επόμενο φαίνεται πιο καλό πάντος απο τα προσεχώς. (η φωτό ναι μέν καλή αλλα έχει ένα μεγάλο λάθος... ποιός θα το προσέξει?)
speedy23 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σαν σκεψη μ'αρεσε. Μου θυμισε λιγο το flashback επεισοδιο με τον Governor. Προσωπικα, δεν με χαλαει οταν ειναι character centric τα επεισοδια στο TWD. Απλα στο τελευταιο η εκτελεση ισως ηταν αυτη που ελειπε διοτι και το μυξιαρικο και η Μισον πασχουν στην ηθοποιια. Oταν υπαρχει πολυ διαλογος αρχιζει η συγκεκριμενη σειρα και ειναι λιγο all over the place.
patrickdrd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 τα χερια οταν ζμπρωχνουν να ανοιξουν την πορτα δεν εχουν τετοια φορά τι κερδιζω;
Daemonos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 τα χερια οταν ζμπρωχνουν να ανοιξουν την πορτα δεν εχουν τετοια φορά τι κερδιζω; χαχα λάθος!!
Legolas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 χαχα λάθος!! η πόρτα δεν έχει κλειδαριά και δεν εχει κάτι ωστε ν την κρατάει κλειστή .Ειναι ανοιχτη.... Βγειτε καλεεεεε ειστε ελευθεροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα