Daemonos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ο ιός μπορεί κάλλιστα να προήλθε από το διάστημα. εξωγήινο βακτήριο κτλ το οποίο ανακαλύφθηκε στον Άρη πχ, και ήλθε στην γη για μελέτη, τότε με κάποιο συμβάν (π.χ. πείραμα σε ποντίκι που δάγκωσε άνθρωπο) εξαπλώθηκε... Θέλω να πώ δεν είναι ανάγκη να τον δημιουργησαμε εμείς, και δεν είναι σίγουρο οτι θα θεραπευτεί...
DKNI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Βασικα θα μπορουσε να αποδεχτει πως ειναι Πληγη σταλμενη απο τον Θεο Και αντε να εξηγησετε για την κινητικη ενεργεια
viper2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 http://www.imdb.com/news/ni56555447/?ref_=hm_nw_tp_t1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Πω έχω σπαστεί με το κόμικ εντωμεταξύ.Ξεπάστρεψαν κ τον Eric στο προτελευταίο , ο 3ος gay χαρακτήρας που σουτάρουν.Μόνο ο Aaron έχει μείνει πλέον ένω στη σειρά ούτε δείγμα γκέι άνδρα κ πάμε στη 5η σεζόν σιγά σιγά.
Sog96Ch Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Πω έχω σπαστεί με το κόμικ εντωμεταξύ.Ξεπάστρεψαν κ τον Eric στο προτελευταίο , ο 3ος gay χαρακτήρας που σουτάρουν.Μόνο ο Aaron έχει μείνει πλέον ένω στη σειρά ούτε δείγμα γκέι άνδρα κ πάμε στη 5η σεζόν σιγά σιγά. Βαλε spoiler 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 όλεεεε πόρωση να πούμε.Άντε να μπουν σε γερό survival mode να γουστάρουμε. 1
marios_geo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 πλέον ένω στη σειρά ούτε δείγμα γκέι άνδρα κ πάμε στη 5η σεζόν σιγά σιγά. Ας ψοφήσουν όλοι, μόνο οι γκει να μείνουν. Πας καλά άνθρωπε μου, είναι κριτήρια αυτά; 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Γιατί να θέλει σπόιλερ?Στο κόμικ αναφέρομαι το οποίο κ είναι ανεξάρτητο από την τηλεοπτική σειρά κ ναι προφανώς είναι κριτήριο για μένα να βλέπω γκέι χαρακτήρες στη σειρά που γουστάρω όσο δε πάει και τη φετινή σεζόν.Καλός να πούμε ο Ντάριλ αλλά μέχρι ένα σημείο μπορώ να κάνω relate.Θέλω full πόρωση με έναν χαρακτήρα κ για να γίνει αυτό πρέπει να το πάει το γράμμα,πως θα γίνει.
ntg1980 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι τόσο ανεξάρτητο το comic απ'τη σειρά, αφού έμμεσα το story βασίζεται στο comic, άσχετα απ'τις παραλλαγές που κάνουν στο σενάριο.Ό,τι αφορά το άλλο θέμα στο οποίο αναφέρθηκες, δε μου φαίνεται ότι το The walking dead ανήκει στις σειρές που το gay στοιχείο θα έκανε τη διαφορά στην όλη υπόθεση. Δε σου λέω αν κολλάει ή όχι - είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας μας κι αυτό, με το οποίο εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα - απλά η σειρά δίνει έμφαση στην "επιβίωση", οπότε δε το θεωρώ (όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω) "κριτήριο". Το να κυνηγιέται από νεκρούς και ζωντανούς ένα straight ή gay ζευγάρι είναι το ζήτημα, ή το ότι "κυνηγιέται ένα ζευγάρι"?Βέβαια είναι άποψη σου και γίνεται σεβαστή. Ίσως για σένα αν είχε και αυτό το στοιχείο μέσα, να σε έκφραζε περισσότερο προσωπικά ή να ήταν πιο "πιπεράτο". Για μένα είναι το ίδιο αδιάφορο είτε το ότι λείπει απ'το The Walking Dead, είτε το ότι υπάρχει στο True Blood, που είναι και οι 2 Horror σειρές και μ'αρέσουν εξίσου πολύ.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Βασικά μπορεί να δώσει ώθηση στη σειρά ένα δυνατό ζευγάρι.Απλά να πούμε το super couple Γκλέν-Μάγκι πλέον μου την δίνει στα νεύρα .Ένα cool γκέι ζευγάρι είτε ανδρών είτε γυναικών θα μπορούσε να δώσει ένα ενδιαφέρον.Βασικά όμως κριτικάρω το misrepresentation που γίνεται από τη σειρά στους γκέι χαρακτήρες. Άσε που ουσιαστικά είναι ανύπαρκτοι σχεδόν.
kirileman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Και οι αριστερόχειρες είναι ανύπαρκτοι στη σειρά. Και οι φαλακροί, το breaking bad είχες τόσους, εδώ τίποτα. Απαράδεκτο.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 o Τ-Dog ήταν φαλάκρας.Πάντως τώρα που το λες κ μιας κ είμαι κ αριστερόχειρας δε θα με χάλαγε να δω σχετικό SL αλλά η αριστεροχειρία να ήταν source of strenght. Πχ κάνα τυπάκι αριστερόχειρας που θα είχε άριστο command με κάποιο σούπερ ντούπερ όπλο κ αυτό να οφειλόταν αποκλειστικά στην αριστεροχειρία του ενώ ταυτόχρονα αναφερόταν explicitly στη σειρά.Κ γαμώ στοιχείο θα ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα