Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ!

Το να γυρίσουν πάλι στο δρόμο δέν είναι κακό! εμένα μαρέσει, να δούμε και άλλα σκηνικά, να ανακαλύπτουν όλο και κάτι... δηλαδή στην πρώτη Season που ανακάλυψαν το Lab σας χάλασε??

Ρικ κορυφαίος ρόλος και ηθοποιήα!!

Governor μακράν ο καλύτερος Anti Hero!

Daryl οκ... τι να λέμε τώρα...

Και το οτι υφίσταται ιός που γίνεσαι walker ακόμη και αν δέν σε δαγκώσουν δίνει πολύ βάθος απο μόνο του για το τι πρόκειται να γίνει!!

Και προσωπική μου άποψη, όπως κάθε Ιός και κάθε μορφή "ζωής" κτλ μετά απο χρόνια εξελίσσεται! οπότε μήν εκπλαγείται να δείτε και κάνα πιο Lethal Zombie!! you know what i mean

• Like 2
Δημοσ.

μπαίνω σήμερα στο tv torrent να κατεβάσω επεισόδιο ...βλέπω homeland checked .. ψαχνω για TWD και μου έρχεται φλασιά οτι έχουμε διακοπή ... :( 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε ειναι κακο να βλέπουμε 2 σεζόν μετά την ομάδα κολλημένη σε ένα χώρο όπως στην φάρμα η τη φυλακή αλλα καλο να βλέπουμε να γυρνάνε 4 σεζόν μετά σε επιβίωση στο δρόμο, σωστα;

Το ταξίδι επιβίωσης πρεπει να περναει απο σταθμούς και να εξελίσσονται οι χαρακτήρες. Τι ακριβώς νέο περιμένεις να δεις αν πάρουν πάλι τους δρόμους;

Γκρινιάζες που είχαν κολλήσει σε ένα μέρος 1,5 σεζόν, ασε με να γκρίνιαξω ΑΝ, λεω ΑΝ, η σεζόν 4,5 και η σεζόν 5 ειναι αναπαραγωγή της 1

Από θέμα τηλεοπτικού ενδιαφέροντος και μόνο αν το δούμε, είναι τραγικό να βλέπουμε τα ίδια σκηνικά και τοπία επί 2 σερί σεζόν, θα την πάλευες να παίζεις σε ένα αντίστοιχο video game την ίδια πίστα συνεχώς;

Στη 2η πρότασή σου συμφωνώ 1000%, είπα ποτέ κάτι διαφορετικό; Είπα εγώ ότι θέλω 5 χρόνια να τους βλέπω να κοιμούνται σε σκηνές και αυτοκίνητα;

Ρωτάς τί περιμένω να δω αν πάρουν πάλι τους δρόμους. Περιμένω να δω μια ομάδα ανθρώπων που η καταστροφή του κόσμου τους έχει αλλάξει, που προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, να προσαρμοστούν κάπου χωρίς επιτυχία, περιμένω να δω μια σύγχρονη "οδύσσεια", χωρίς απαραίτητα να μου δείξει την Ιθάκη. Εσύ τί περιμένεις ή μάλλον, τί θα ήθελες να δεις;

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω με τον kirileman.
Η σειρά μου αρέσει... και μου αρέσει σε τέτοιο βαθμό, που έχω αγοράσει γνήσιους όλους τους κύκλους που κυκλοφόρησαν σε Blu-Ray Limited Editions. Πιο fan πεθαίνεις! lol

Αλλά δε κρύβω κιόλας το γεγονός πως χάρηκα που στο τελευταίο επεισόδιο

καταστράφηκε η φυλακή! Δε θα μπορούσα να τους βλέπω κολλημένους στο ίδιο μέρος, όπως έγινε και στη φάρμα στον δεύτερο κύκλο.

Κάτι που θα'θελα πολύ να δω, είναι τι συνέβη όταν ξέσπασε ο ιός! Να δω τους πρωταγωνιστές μία μέρα πριν. Πως άρχισαν να συμβαίνουν όλα αυτά, πως άρχισαν να κυκλοφορούν στους δρόμους οι νεκροί και δημιουργήθηκε πανικός! Έγινε μια πολύ μικρή αναφορά σ'αυτό με flash back, ενώ θα μπορούσαν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο ξεκίνημα της σειράς και να αποδώσουν αυτό το spooky feeling που αφήνουν αυτά τα story. Αυτά τα 6 πρώτα επεισόδια θα μπορούσαν να τα εκμεταλλευτούν πολύ διαφορετικά και η σειρά (όπως την ξέρουμε) θα μπορούσε να ξεκινήσει απ'το επεισόδιο 7 (δηλαδή απ'τον 2.κύκλο).
Να τους δούμε και λιγάκι "τρομαγμένους", να τα'χουν χαμένα, να φοβούνται επειδή δε ξέρουν τι να κάνουν και τι συμβαίνει. Λίγο "πανικό στις πόλεις κατά την έξαρση", κάτι τέλος πάντων!

Ήδη απ'τον δεύτερο κύκλο (δηλαδή απ'το επεισόδιο 7 και μετά) η εξοικείωση των πρωταγωνιστών με τα ζόμπι είχε δρομολογηθεί! Το σενάριο (comic... whatever...) ξεκίνησε "μετά την ερήμωση"  και μας δείχνει την επιβίωση τους, με διασκορπισμένες σκηνές απ'το παρελθόν.

Επεξ/σία από ntg1980
  • Like 5
Δημοσ.

Και το οτι υφίσταται ιός που γίνεσαι walker ακόμη και αν δέν σε δαγκώσουν δίνει πολύ βάθος απο μόνο του για το τι πρόκειται να γίνει!!

Και προσωπική μου άποψη, όπως κάθε Ιός και κάθε μορφή "ζωής" κτλ μετά απο χρόνια εξελίσσεται! οπότε μήν εκπλαγείται να δείτε και κάνα πιο Lethal Zombie!! you know what i mean

Εδώ υπάρχει κάτι που δε μπορώ να καταλάβω.

3 πράγματα παίζουν... ή θα το αφήσουν όπως έχει, ή θα μάθουμε κάτι ακόμη που δε γνωρίζουμε

ή εγώ δεν έπιασα κάτι!

Βάζω spoiler για όσους δεν έχουν δει τη σειρά ακόμη.

Υποτίθεται (βάση όσων γνωρίζουμε μέχρι τώρα) πως τον ιό τον έχουν κολλήσει όλοι.

Ακόμη κι από αρρώστια να πεθάνουν (τέταρτος κύκλος), αμέσως μετά θα επιστρέψουν σαν ζόμπι, έστω κι αν δε τους δαγκώσει ζόμπι.

Η Andrea τότε γιατί έπρεπε ν'αυτοκτονήσει μόλις τη δάγκωσαν? Αφού έτσι κι αλλιώς ήταν μολυσμένη! Δε κόλλησε κάτι που δεν είχε! Είχε τον ιό και πριν τη δαγκώσει το ζόμπι. Γιατί ένα (κατ'επέκτασιν) απλό δάγκωμα να οδηγεί στο βέβαιο θάνατο, κι όχι ο ιός από μόνος του, αφού είναι όλοι μολυσμένοι?

Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτή τη λεπτομέρεια.

Δημοσ.

Ίσως ο ιός ενεργοποιείται από κάποια διαδικασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Όπως συμβαίνει όταν σε δαγκώνει κάποιος.

• Like 2
Δημοσ.

Υποθετουμε πως υπαρχει κατι στο σαλιο των ζομπι που επιταχυνει τον θανατο και αρα την μεταμορφωση σε ζομπι πχ μια θεωρια λεει οτι ειναι λογω της αυξησης των στελεχων του ιου στο σωμα αυτου που δαγκωσαν

Η Άντρεα αυτοκτονησε πυροβολοντας το κεφαλι της ωστε να "εξασφαλισει" οτι δεν θα γυρισει ως ζομπι

Γενικα αποτι εχουν δειξει, υπαρχει κατι στο σαλιο - λογικα οχι στο αιμα αφου γεμιζουν με αιμα συνεχως - που επιταχυνει την διαδικασια θανατου αρα και την επιστροφη με την μορφη ζομπι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanx guys! Απλά μου προκάλεσε μια σύγχυση όλο αυτό ως προς το τι ακριβώς συμβαίνει...

Επεξ/σία από ntg1980
Δημοσ.

Πάρτε κομματάρα

Έχω μόλις αλλάξει drivers στην κάρτα ήχου και επειδή έχασε τα settings, βάζω το Regulator για sound check.

Καπάκι το κλείνω, ανοίγω FF και μπαίνω σε αυτό το thread και το πρώτο unread post είναι το Regulator...

Σύμπαν, εσύ είσαι? :-D

• Like 2
Δημοσ.

Το βλέπω να απλώνετε από Φεβρουάριο....η ομάδα διασκορπίστηκε και λογικά θα μας δείχνουν αποσπασματικά το τι κάνει ο καθένας στο μεσοδιάστημα....Δεν θα εκπλαγώ από μια 

επανεμφάνιση της Κάρολ....

....

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαινεστε. Αν το πάνε σύμφωνα με το κομικ, που προς τα εκεί φαίνεται να το πηγαίνουν,

θα υπάρξουν και άλλα μέρη σαν τη φυλακή, και άλλοι κακοί σαν τον Κυβερνητη και χειρότεροι.
Εχει πολύ ψωμί ακόμα η υπόθεση.Υλικό για πολλές σεζόν ακόμα.

Δημοσ.

Ο ιός λογικά είναι αερόβιος και κατασκευασμένος από τον άνθρωπο παρά από τη φύση και θα εξαπλώθηκε αστραπιαία και παγκοσμίως, χωρίς να παρουσιάζει συμπτώματα σε όσους προσβάλλονταν. Οπότε λογικά μόλις άρχισαν να πεθαίνουν ορισμένοι από άλλα αίτια, άρχισαν οι μεταμορφώσεις, τα δαγκώματα και εξάπλωση των νεκροζώντανων παγκοσμίως. Έτσι χάθηκε ο έλεγχος της κατάστασης από τις κυβερνήσεις και τους στρατούς, όμως αυτό τεχνικά μπορεί να γίνει μόνο αν η εξάπλωση του ιού σε όλη την υφήλιο διήρκεσε πολυ λίγες μέρες (κάτι ρεαλιστικά πολύ δύσκολο).

Επίσης δεν έχει εξηγηθεί ποτέ ο μηχανισμός διατήρησης της κινητικής ενέργειας των ζόμπι. Μερικά είναι θαμμένα ή ακινητοποιημένα μήνες και δεν λαμβάνουν κανενός είδος τροφής ώστε να μετασχηματιστεί στην ενέργεια που τα κινεί. Το ίδιο ισχύει για όσα είναι κομμένα κεφάλια αλλά ζωντανά, σε όσα λειπει το στομάχι λόγω διαμελισμου και σε όσα έχουν παρασαπίσει. Δεχόμενοι βεβαίως ότι λαμβάνουν ενέργεια μέσω του στομαχιού τους, όταν τρώνε. Στον 1ο κυκλο ειχαν δειξει ότι ο εγκεφαλος προκαλεί μια διεγερση/μεταλλαξη σε ολα τα κυτταρα και τα ενεργοποιει ξανα, παρολο που ειναι νεκρα. Δεν εξηγησαν ομως το θεμα της ενεργειας. Μονη εξηγηση που στεκει ειναι η τροφοδοσια απο τον ήλιο (ηλιακα κυτταρα).

Για τη λύση του προβλήματος πρεπει να βρεθει εμβολιο ή εστω να βρεθουν ατομα με ανοσία (οπως πχ στην ταινια World War Z) και απο αυτους να γινει εξαγωγη εμβολιου. Μετα την παραγωγη επαρκων εμβολιων, θα εμβολιαστουν ολοι οι ζωντανοι ωστε να μην μπορεσουν να γινουν ζομπι μετα απο θανατο ή δαγκωμα.
Τα υπαρχοντα ζομπι δεν σωνονται με εμβολιο βεβαιως, αφου ειναι τελειως νεκρα και τους λειπουν οργανα. Η εκκαθαριση αυτων, θα πρεπει να γινει λογικα με καποιο αεροπορικο ψεκασμο ειδικου διαλυματος που θα τα σκοτωνει κατα μυριαδες. Για να γινει εκκαθαριση με στρατό (αν υφισταται) ή πεζή, είναι μάλλον ακατόρθωτο.
Στη συνέχεια μετά την εκκαθαριση του πλανήτη, θα πρέπει να γίνει restart του πολιτισμού σε όλες τις ηπείρους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...