firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να μας πει κάποιος τι θα γίνει; Που θα πάνε τώρα; Σε σπόιλερ πάντα.
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να μας πει κάποιος τι θα γίνει; Που θα πάνε τώρα; Σε σπόιλερ πάντα. σε 19
Daemonos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το είδα χθες το επεισόδιο, εντάξει ένα έχω να πω... EPIC!!! Ο Rick φαίνεται να αλλάζει, χάνει το το προσόν του αυταρχικού Leader, και ο Governor έπαθε αυτά που του άξιζαν, στην περίπτωσή του ισχύει το ρητό λόγχη έδωσες λόγχη θα λάβεις! (όπως και έγινε με την μαμά της μικρής που τον εκτέλεσε). Κατά τα άλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φεύγουν από την φυλακή! (έλεος δλδ) και τώρα θα πρέπει να ψάξουν νέο καταφύγιο ή θα αρχίσουν ξεχωριστά party να προσπαθούν ξανά να βρεθούν όλοι μαζί η ομάδα. Όσο αναφορά το πώς εξαπλώθηκε η επιδημία νομίζω στο τέλος της 1ης season είχαν πάει σε ένα Lab και είχαν βρει έναν επιστήμονα αλλά δεν θυμάμαι να είχε πει κάτι σχετικό (ίσως να είπε αλλά δεν θυμάμαι) - μπορούμε να το Checkάρουμε? - Μείωσαν το Budget της σειράς διώχνοντας τον Hersel και τον Governor, Τουλάχιστον να δούμε νέα σκηνικά, να περιπλανώνται λίγο να γουστάρουμε γιατί γενικά αυτό που περνάει πολύ στη σειρά είναι το αίσθημα του απρόβλεπτου και απρόοπτου! δεν ξέρεις ποτέ τι θα συναντήσεις (εκτός από walkers)!, ειδικά στο επεισόδιο που ο Rick συναντάει τον πιτσιρικά (Glenn) στην πόλη και τον βοήθησε να ξεφύγει από το Talk που είχε παγιδευθεί ήταν απίστευτο, μου άρεσε πολύ!! Γενικά σαν Σεζόν δεν μου άρεσε, δέν μου άρεσε που ταμπουρώθηκαν στη φυλακή για τοοοοσο πολύ καθόλου. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2013 από Daemonos
koystado Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 άντε καιρός ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει στο 3ο κύκλο έγινε στα μισά του 4ου ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο από εδώ και στο εξής
thomasG4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να μας πει κάποιος τι θα γίνει; Που θα πάνε τώρα; Σε σπόιλερ πάντα. Προσοχή spoilers από τα Comic Θα περιπλανηθούν αρκετά. Στην αρχή θα πάνε στη φάρμα του Χερσελ και μετα θα πάρουν τον δρόμο για Washington. Μετά απο πολλά συμβάντα θα βρεθούν στην Washington σε μια κοινότητα σαν το Woodbury (Alexandria Safe-Zone), που είναι καλά φυλασσόμενη και θα μείνουν αρκετά. Σκέψου ότι αυτή η απόσταση (απο τη φυλακή μέχρι την Washington) είναι περίπου 1200 χιλιόμετρα, οπότε θα περάσει αρκετός καιρός για να το δούμε αυτό στη σειρά. 2
Sog96Ch Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Γράφεις αυτό που θέλεις , το μαρκάρεις, πατάς το κουμπάκι και επιλεγείς spoiler . Capture.PNG Εγω καθομουν και το εγραφα καθε φορα χωρις το θαυμαστικο[!spoiler] Τωρα για το επεισοδιο Αρκετα καλο εαν και δεν περιμενα να πεθανει ο Hersel. Επισης με απογοητευσε πως το μικρο κοριτσι στοχευσε τοσο καλα.
capten- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Επιτελούς ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ επεισόδιο.Μέσα στα τρια καλύτερα της σειράς. 2
Aristomaxos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ΕΠΙΚΟ επεισόδιο είναι το 8ο. Μ' άρεσε πολύ συνολικά η season μέχρι τώρα. Η Μισόν μαζί με την άλλη απέδωσαν δικαιοσύνη. Πάμε γι' άλλες πολιτείες...
tzinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά γέλασα πολύ γιατί το επεισόδιο μου φάνηκε γελοίο αλλά όταν έφυγε το λεωφορείο πέθανα στα γέλια. Κρίμα για την κατάντια της σειράς πάντως. ΕΛΕΟΣ ηταν fun και full on action επεισοδειο??? Ναι ηταν. Ητανε σοβαρο επεισοδειο?? οχι και τοσο. ο τροπος που τους επεισε ο γκαβερνας να πανε στον πολεμο εναντια σε ανθρωπους ηταν λιγο τραβηγμενος και δεν εστεκε. Περα απο ενα 2 στρατοκαβλους, το καμπ τους ηταν νεαρες γυναικες και αμπαλοι μαντραχαλοι. Ξαφνικα γινανε ολοι αφοσιωμενοι πολεμιστες που θυσιαστηκαν για τον γκαβερνερ που ξερανε 5 μερες. Εδω δεν πηγε μαζι του η γκομενα του και πηγαν ολοι οι αλλοι. Οι δε υπολοιπες γκομενες ειχαν ενα στυλακι ραμπο ξαφνικα. Και μαλιστα αυτοι με τανκ και αιχμαλωτους και κρυμενοι πισω απο το τανκ, καταφεραν να ξεκληριστουνε ολοι. Εντωμεταξυ τα αμαξια αυτα μαλλον δεν εχουνε ντεποζιτα με καυσιμα και δεν εκρηγνονται. Μπουκαρανε 4-5 αμαξια και φαγανε απο 50 σφαιρες το καθενα. Οκ το τανκ δεν παθαινει τιποτα, αλλα τα αμαξια τα γαζωνανε. Επισης ο αλλος ο τρομπας με το τανκ, εκοντεψε να γκρεμισει ολη την φυλακη, στην οποια θελανε να κατοικησουνε. . Ο τοξοβολος εχει δωσει οπλα και καλα στα μουλοχτα στους δικους του, αυτοι πλεον σημαδευουν την αλλη ομαδα, ο γκαβερνας στεκετε μπροστα τους στα 5 μετρα και κανεις δεν του στοχευει το κουτελο?? Ο ποιο ευκολος απο ολλους να φανε ητανε. Ας πουμε οτι φοβοντουσαν την συραξη, αλλα δεν υπηρχε αλλη λυση, ξερανε ποιον εχουν απεναντι τους. Ακομα και μετα τη χατζαρια, ητανε ευκολος στοχος ο γκαβερνας. Μετα ο γκαβερνας ελεγε συνεχεια, ειμαστε παραπανω θα σας φαμε. Σορυ αλλα δεν ειδα να ναι και πολλα παραπανω ατομα στην μερια του.............Ενταξει στην τελικη λεπτομερειες θα μου πεις, απλα μπορουσε να ειχε γυριστει καλυτερο το σκηνικο και το πως φτασανε στην συραξη. Το σημαντικο ειναι οτι ξεκωλαμε απο την φυλακη, εχει σκορπισει το γκρουπ και πεθανε ο γκαβερνορ. Οποτε το αποτελεσμα ειναι καλο. 6
gεεckin0s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Prof_Chaos συνεχίζεις να συμπαθείς περισσότερο governor ? 20 πίεση ανέβασα εξαιτιας του μπασταρδου
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 καλό παληκάρι ο governon οταν δεν του γυρνάει.. μα πραγματικά οταν του έστριψε έβλεπε την χαζο φιγούρα του Rick η οποία έβγαζε λόγο .. το παίζεις έξυπνος σε ενα τρελό; μόνο εγώ το είδα; εγώ ανέβασα πίεση οταν άρχισε τις παπαρολογίες του ο Rick αντι να παραδώσει τη φυλακή και φαινόταν οτι αυτό θα οδηγούσε στο θάνατο του Ηερσελ αλλά και στη διάλυση της φυλακής. Ηταν καθαρή αυτοκτονία η απόφαση του άσχετα αν έγινε αυτό που δεν περίμενε κανείς να χάσουν δηλαδή οι υπεράριθμοι..και με τανκς. Εζησε το ζόμπι-άνθρωπος η Μισόν. Τι να λέμε.. 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 O λόγος που έδωσε προφανώς και δεν απευθύνονταν στον Governor. Ο Rick το ήξερε ότι ήταν καμμένο χαρτί. Ο βασικός σκοπός του πιθανολογώ ότι ήταν: να μπορέσει να δημιουργήσει σύγχυση μεταξύ τους για να κερδίσει περισσότερο χρόνο αλλά αυτό δεν πέτυχε όπως είδαμε. Η Michonne έχει πονεμένη ιστορία απο πίσω της και κάποια στιγμή θα μας δείξουν κάποια πράγματα για το παρελθόν της. Το τελευταίο καιρό άρχισε να γελάει περισσότερο γιατί είχε δεθεί αρκετά με το group του Rick. H πραγματικότητα την έκανε σκληρή. Όπως με τον governor, χωρίς τη τρέλα του όμως. 2
capten- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Φιλτάτε τζινο υπερβολικά πολύ σοβαρά την παίρνεις την σειρά. Γενικότερα μια χαρά είναι για μια αναλαφρη ψυχαγωγική σειρά.Με τα θετικά και τα αρνητικά. ηταν fun και full on action επεισοδειο??? Ναι ηταν. Ητανε σοβαρο επεισοδειο?? οχι και τοσο. Σαν δηλαδή να ζητάς σε μια τσόντα με όμορφες γυναίκες να έχει σοβαρό σενάριο. 2
NoisePollution Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μερικοί θέλουν η σειρά που βλέπουν να τους σέβεται. Αλλιώς βλέπουν Τα Μυστικά της Εδέμ και γουστάρουν κιόλας. Και επειδή το The Walking Dead έχει δείξει αξιοπρεπή πράγματα (κυρίως στη 1η σεζόν και ορισμένες καλές ερμηνείες όπως αυτή του Herschel και του Rick) o κόσμος έχει απαιτήσεις. Και όταν πετάς στον κόσμο που έχει απαιτήσεις τα πιο σπαστικά παιδάκια να παίζουν πιου πιου...ε προκαλείς. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα