vlachaquito Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 No offence αλλα τσεκαρετε τον στο The Wire. Μονο αταλαντο δεν τον λες.... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 μιλάω για την τραγική ερμηνεία του στο πολύ απαιτητικό απο άποψη ερμηνειών walking dead.. για το the wire δεν έχω άποψη. γούστα είναι αυτά..
gεεckin0s Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 μιλάω για την τραγική ερμηνεία του στο πολύ απαιτητικό απο άποψη ερμηνειών walking dead.. για το the wire δεν έχω άποψη. γούστα είναι αυτά.. Πολύ απαιτητικό από άποψη ερμηνειών το walking dead?Διαφορετικές σειρές βλέπουμε???Τι να πούμε για το GOT... 1
DKNI Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Με έχει εκνευρίσει κάπως η σειρά. Τα ζόμπι είναι ηλιθια και αργά. Και κάνουν απίστευτο θόρυβο. Και παρ όλα αυτά, καταφέρνουν και τους αιφνιδιάζουν. Υποτιθεται οτι τα ζομπι με το περασμα του καιρου εχουν σαπισει ως σωμα και γιαυτο πλεον εχουν γινει πιο αργα και δυσκινητα. Γιαυτο σε σχεση με τις πρωτες σεζον, πλεον δαγκωμα απο ζομπι ειναι σπανιο, θα πρεπει να μην το περιμενεις, να πεσεις σε παγιδα ή να ειναι 1 εναντιον 100 ζομπι και ουσιαστικα τα ζομπι δεν ειναι ο κινδυνος
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ απαιτητικό από άποψη ερμηνειών το walking dead?Διαφορετικές σειρές βλέπουμε???Τι να πούμε για το GOT... φίλε μου δεν κυριολεκτώ.. Και καλά πολύ απαιτητικό...! ειρωνικά το λέω ως προς την σειρά..
patrickdrd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εντωμεταξυ γομαρι το τελευταιο επ, προφανως ειναι 2πλο; ακυρο, κανονικο ειναι, περιεργο... ΕΠΟΣ! επρεπε να γ@μηθει ο διας για να ξεκουμπιστουν να φυγουν απ την φυλακα ωραια σκηνικα παιχτηκαν: ο αποκεφαλισμος του γεροντα, αλα GoT, το "kill them all" του governor, την μικρη με το οπλο στο χερι να πυροβολει την γυναικα αναμεσα στα ματια , το μπουνιδι μεταξυ governor κ ρικ, πιστευα οτι δεν γλιτωνει ο ρικ προς στιγμην, κ.α. πολλα, μας αποζημιωσε για τις.. βολτουλες στην εξοχη θα ελεγα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2013 από patrickdrd
Atallos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Επικο επεισοδιο , χαμος στο ισωμα Μονο αυτο λεω !
patrickdrd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 κανονικο, εγω εκανα λαθος παιδια γιατι μου βγηκε 600 mb, ενω συνηθως βγαινει κανα 300αρι
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δευτέρα Νέα επεισόδια για τους επεισοδιοφάγους ! Homeland , the walking dead χαμός! ελπίζω να είναι καλό το σημερινό,
patrickdrd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 το 2ο σουπερ, το 1ο θα ροχαλιζεις (αμα τα δεις μ αυτη την σειρα ) 1
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 έκανε κοιλιά το homeland ? ε δε πειράζει το συγχωρούμε.. επίσης το 2 and a half men official thread Που βρίσκεται; με search δεν το βρίσκω..
coffeex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το καλύτερο επεισόδιο της 4ης season Τώρα υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο..
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 epic το καλύτερο ending . επιτέλους ωραίες μάχες ! Η μόνη μου ένσταση είναι οτι έπρεπε να αποκεφαλίσει την mison αλλά δεν πειράζει . Ο φλώρος ο RICK είχε την ευκαιρία να τον τσακίσει στο ξύλο και έκατσε και τις έφαγε... αντε να κάνεις υπομονή μέχρι τον φεβρουάριο τώρα.. 1
thomasG4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ^^spoiler Τώρα για το επεισόδιο Πολύ γούσταρα που τον κάρφωσε η Michonne και το τελειωτικό χτύπημα το έφαγε από τη γκόμενα του. Φεβρουάριο το επόμενο επεισόδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα