SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κουρατηκα με αυτη την σειρα.Κουραση σκετη.15 φιλλερ μεχρι να φτασουμε στα 2 τελευταια επισοδεια μπας και δουμε κατι.2-3 σεζον ετσι πηγε,και οπως βλεπουμε ετσι θα παει και αυτη.Θα δειξει και ενα καλο finale για φετος[το επομενο δηλαδη]και μετα παλι υπνος μεχρι τα 2 τελευταια. 2
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 χαλελούια Επιτέλους κ ένα γκέι ζευγάρι!
Blacktan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 <p>Μεχρι στιγμης στο στορι, ποσα χρονια περασαν απο τοτε που ξεσπασε η επιδημια μεχρι σημερα; Γνωριζει κανεις;</p> Με πάσα αυτο το post είχα μια απορία όταν έβλεπα το τελευταίο επεισόδιο . Μπύρες ποιος τις παράγει και τις βρήκαν να τις πιουν με τόση χαρά , χωρίς να τσεκάρουν αν έχουν λήξει η όχι ( που προφανώς ήταν χοντροληγμενες) !! Υποτίθεται εχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος απο την επιδημία ... Sent from my iPhone using Insomnia
leepap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 H δική μου απορία είναι, γιατί έπρεπε να φτάσουμε στα μισά της φετινής σαιζόν, για να δούμε κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί στο τέλος τις προηγούμενης ? Ελεος με το μ@λ@κ@ τον Κυβερνήτη, όοοοοχι αλλο Κυβερνήηηηηηηηητηηηηη
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μη παίρνουμε και το μέρος του governor.Ας μη ξεχνάμε τι έκανε στο παρελθόν... τι έκανε; μια χαρά μέχρι που του χάλασε τις ισορροπίες η mison .. 3
Daemonos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 τι έκανε; μια χαρά μέχρι που του χάλασε τις ισορροπίες η mison .. Εντάξει όμως το λίγο Scycho το είχε κρατώντας τα κεφάλια και το παιδάκι του στο δωμάτιο...
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 εγώ το λέω αισθητική.. άλλοι βάζουν γυάλα με ψάρια. λογικό να του έχει σαλέψει πάντως μετά απο τόσες απώλειες.. Δηλαδή ο RICK σας φαίνεται φυσιολογικός; η άλλη που δολοφόνησε τους ασθενείς; το παιδάκι του rick που δολοφόνησε εν ψυχρό εναν άλλο χωρίς λόγο; εγώ ψηφίζω governor μακάρι να τους φάει όλους και πρώτη τη Mison.. με το zombi χαμόγελο. 3
patrickdrd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 μια χαρα ηταν τα δυο τελευταια επεισοδια, τα λατρεψα, αντε μωρε με τους μλκες τους αλλους που την εχουν δει ωραια τα περναμε στην εξοχη, κανουμε κ καμια βολτα κ αυτο ειναι ολο, ειδαμε κ κατι διαφορετικο, και νομιζω πως κερδιζει τις εντυπωσεις ο governor σε σχεση με το βλακα τον ρικ, κι εγω γουσταρω να τους φαει ο governor κ να συνεχισει εκεινος την σειρα, ο ρικ ας παει για ξεκουραση, κουραστηκε ο ανθρωπος 2
thomasG4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 εγώ το λέω αισθητική.. άλλοι βάζουν γυάλα με ψάρια. λογικό να του έχει σαλέψει πάντως μετά απο τόσες απώλειες.. Δηλαδή ο RICK σας φαίνεται φυσιολογικός; η άλλη που δολοφόνησε τους ασθενείς; το παιδάκι του rick που δολοφόνησε εν ψυχρό εναν άλλο χωρίς λόγο; εγώ ψηφίζω governor μακάρι να τους φάει όλους και πρώτη τη Mison.. με το zombi χαμόγελο Εντάξει ο governor είναι μια κατηγορία μόνος του. Άσχετα που στη σειρά είναι πολύ πιο light απο ότι στα comics. Μην ξεχνάς που άρχισε να πυροβολάει τους άλλους και τους σκότωσε επειδή δεν ήθελαν να πάνε μαζί του να επιτεθούν τη φυλακή. Ο governor είναι ένα κλικ πιο πάνω psycho απο όλους. 1
gavros10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εμενα με ενοχλει ο πολεμος παρεα ρικ - κυβερνητη. Εχει ερθει το τελος του κοσμου, και αντι να τα βρουν αλληλοσκοτωνονται. Αυτοι ειμαστε.
thomasG4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εμενα με ενοχλει ο πολεμος παρεα ρικ - κυβερνητη. Εχει ερθει το τελος του κοσμου, και αντι να τα βρουν αλληλοσκοτωνονται. Αυτοι ειμαστε. Αυτό ακριβώς είναι και το κύριο θέμα που διαπραγματεύεται η σειρά. Η συντέλεια του κόσμου να έρθει, πάλι θα υπάρχουν άνθρωποι που αντί να είναι ενωμένοι ενάντια στον κοινό εχθρό (zombie), κοιτάνε πως θα φάνε τον άλλον για να ζήσουν αυτοί λίγο παραπάνω ή οι πολύ κοντινοί τους άνθρωποι. 5
Daemonos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάλι εκτός τον Daryl συμπαθώ πολύ και τον Tyreese http://www.amctv.com/shows/the-walking-dead/cast/tyreese This guy has a F**in death wish!! 1
marios_geo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Με έχει εκνευρίσει κάπως η σειρά. Τα ζόμπι είναι ηλιθια και αργά. Και κάνουν απίστευτο θόρυβο. Και παρ όλα αυτά, καταφέρνουν και τους αιφνιδιάζουν. Επίσης, δεν έχει καμία λογική μετά από τόσο χρόνο, να βγαίνουν περιπολίες με μηχανή και όχι ας πούμε με καμιά φαγανα. Και τέλος, μετά από 4 χρόνια, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν ακόμη σε σκηνές σε camping. 2
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάλι εκτός τον Daryl συμπαθώ πολύ και τον Tyreese http://www.amctv.com/shows/the-walking-dead/cast/tyreese This guy has a F**in death wish!! νοου οφενς αλλά ο μαυρούκος είναι ο πιο ατάλαντος της σειράς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα