Caiden Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τιποτα ιδιαιτερο σε αυτο το επεισοδιο. Στο επομενο ομως προβλεπεται να γινει ΧΑΜΟΣ 1
timoboll Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 εμενα μαρεσε και αυτο και το προηγουμενο με κυβερνητη πολυ πιο ενδιαφερον χαρακτηρας απτους μαμουχαλους τους αλλους 2
nickmanak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ετσι λενε στο Χολιγουντ, αμα δεν προσλαβεις Αγγλο σε ταινια ή σειρά, προκοπή δεν βλέπεις! Ειδικά στους "κακούς" μόνο Άγγλους βλεπεις συνήθως. Ακομα και για τον πρωταγωνιστη της σειρας, ουτε το φανταζομουν οτι θα ηταν Αγγλος. Περασαν 2 κυκλοι και μετα ειδα απο περιεργεια το ΒΙΟ του και εξεπλαγην. Με τετοια μουρη και προφορά τον ειχα στανταρ αμερικανάκι...
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ένα μάτι έχει ο Governor του γύρισε κι αυτό.... πάμε για μάχη.. το camp το έφαγε αυτός λογικά ε; εγώ πάντως είμαι με governor Και όχι το συναισθηματικό φλώρο Rick.. σε τέτοιες καταστάσεις θέλει άλλου είδους χειρισμούς. PS το χαμόγελο Mison το είδατα στο κλείσιμο έ; καλύτερα να βάζανε να χαμογελασει ενα zombie... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2013 από Prof_Chaos 1
timoboll Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 ένα μάτι έχει ο Governor του γύρισε κι αυτό.... πάμε για μάχη.. το camp το έφαγε αυτός λογικά ε; εγώ πάντως είμαι με governor Και όχι το συναισθηματικό φλώρο Rick.. σε τέτοιες καταστάσεις θέλει άλλου είδους χειρισμούς. PS το χαμόγελο Mison το είδατα στο κλείσιμο έ; καλύτερα να βάζανε να χαμογελασει ενα zombie... πω ποσο επικο θα ηταν να τους γαμαγε ολους ο κυβερνητης 1
nickmanak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μεχρι στιγμης στο στορι, ποσα χρονια περασαν απο τοτε που ξεσπασε η επιδημια μεχρι σημερα; Γνωριζει κανεις;
vlachaquito Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αλλο ενα ανυπαρκτο filler επεισοδιο. Αιντε να δουμε το επομενο... Ασχετο, ιδεα μου ειναι, η πλεον σχεδον καθε σειρα που σεβεται τον εαυτο της εχει και ενα ζευγαρι με ομοφυλοφιλες γυναικες; . I am just saying 1
Muchacho Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καιρο ειχα να δω τον Kirk Acevedo σε σειρα.Τεσπα,ελπιζω σαν χαρακτηρας να μεινει.. 1
thomasG4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καιρο ειχα να δω τον Kirk Acevedo σε σειρα.Τεσπα,ελπιζω σαν χαρακτηρας να μεινει.. Miguel Alvarez FTW! 1
gεεckin0s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μη παίρνουμε και το μέρος του governor.Ας μη ξεχνάμε τι έκανε στο παρελθόν...
genius_13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Όταν θέλω να κοιμηθώ ,βάζω ένα επεισόδιο Walking Dead.... άντε να δούμε και το επόμενο..... 1
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Έχω μείνει στο 2ο επεισόδιο της 4ης Season. Να ψηθώ να βγω να πάρω κανένα πατατάκι να τη συνεχίσω ή να ασχοληθώ με τίποτα άλλο; (να επισημάνω ότι έχω ήδη άλλη ασχολία εύκαιρη αν δεν αξίζει το TWD!)
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Όταν θέλω να κοιμηθώ ,βάζω ένα επεισόδιο Walking Dead.... άντε να δούμε και το επόμενο..... εγώ βάζω 2 1/2 men..
nickmanak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Παλληκαρι γιοργο147, τρωγε ξηρα τροφη καθως τα βλεπεις, και οχι τπτ που να θυμιζει κρεας ή εντερα (πχ πιτόγυρο ή κοκορέτσι από τη γειτονιά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα