Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 726
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα μαρεσε και αυτο και το προηγουμενο με κυβερνητη πολυ πιο ενδιαφερον χαρακτηρας απτους μαμουχαλους τους αλλους

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι λενε στο Χολιγουντ, αμα δεν προσλαβεις Αγγλο σε ταινια ή σειρά, προκοπή δεν βλέπεις!

Ειδικά στους "κακούς" μόνο Άγγλους βλεπεις συνήθως.

Ακομα και για τον πρωταγωνιστη της σειρας, ουτε το φανταζομουν οτι θα ηταν Αγγλος. Περασαν 2 κυκλοι και μετα ειδα απο περιεργεια το ΒΙΟ του και εξεπλαγην. Με τετοια μουρη και προφορά τον ειχα στανταρ αμερικανάκι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένα μάτι έχει ο Governor του γύρισε κι αυτό.... πάμε για μάχη.. το camp το έφαγε αυτός λογικά ε; 

εγώ πάντως είμαι με governor Και όχι το συναισθηματικό φλώρο Rick.. 

σε τέτοιες καταστάσεις θέλει άλλου είδους χειρισμούς. 

PS το χαμόγελο Mison το είδατα στο κλείσιμο έ; καλύτερα να βάζανε να χαμογελασει ενα zombie... 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1
Δημοσ.

ένα μάτι έχει ο Governor του γύρισε κι αυτό.... πάμε για μάχη.. το camp το έφαγε αυτός λογικά ε; 

εγώ πάντως είμαι με governor Και όχι το συναισθηματικό φλώρο Rick.. 

σε τέτοιες καταστάσεις θέλει άλλου είδους χειρισμούς. 

PS το χαμόγελο Mison το είδατα στο κλείσιμο έ; καλύτερα να βάζανε να χαμογελασει ενα zombie... 

πω ποσο επικο θα ηταν να τους γαμαγε ολους ο κυβερνητης

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο ενα ανυπαρκτο filler επεισοδιο. Αιντε να δουμε το επομενο...

Ασχετο, ιδεα μου ειναι, η πλεον σχεδον καθε σειρα που σεβεται τον εαυτο της εχει και ενα ζευγαρι με

ομοφυλοφιλες γυναικες;

. I am just saying

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μείνει στο 2ο επεισόδιο της 4ης Season. Να ψηθώ να βγω να πάρω κανένα πατατάκι να τη συνεχίσω ή να ασχοληθώ με τίποτα άλλο; (να επισημάνω ότι έχω ήδη άλλη ασχολία εύκαιρη αν δεν αξίζει το TWD!)

Δημοσ.

Παλληκαρι γιοργο147, τρωγε ξηρα τροφη καθως τα βλεπεις, και οχι τπτ που να θυμιζει κρεας ή εντερα (πχ πιτόγυρο ή κοκορέτσι από τη γειτονιά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...