Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά δε νομίζω ότι έχουν αποτύχει τόσο.Δείτε πχ την Κάρολ πως ετρεμε τη σκιά της στις αρχές κ τι ψυχρή υπολογίστρια κ δυναμική σκύλα έχει γίνει τώρα.

Πάντως στα κόμικ όντως μου το βγάζει πιο δυνατό αυτό το στοιχείο.Αύριο θα διαβάσω το 116.

Το ότι ένας χαρακτήρας στην αρχή είχε μια Α συμπεριφορά και τώρα μια Β, δε σημαίνει ότι η σειρά πέτυχε σε αυτό που είπες. Έχει αποτύχει για διάφορους λόγους, θες επειδή είναι υπερβολικά πολλοί οι χαρακτήρες με αποτέλεσμα να μην τους γνωρίσουμε σε βάθος, θες επειδή λίγο-πολύ τα πάντα αντιμετωπίζονται επιδερμικά, πάντως έχει αποτύχει. Και αποδεικνύεται αυτό αν θέσουμε στον εαυτό μας το πολύ απλό ερώτημα: "Θα στενοχωρεθείς αν πεθάνει κάποιος χαρακτήρας και αν ναι, ποιός;" Εγώ απαντώ "όχι, για κανέναν", γιατί στην πραγματικότητα "δεν τους ξέρω". Για να στηθεί αυτή η σχέση θεατή-πρωταγωνιστή θέλει δουλειά και ταλέντο, εγώ δε βλέπω τίποτα από τα δυο.

Πού καταλήγουμε; Να παρακολουθώ τη σειρά μηχανικά, επειδή τέλειωσε το BB και το GoT αργεί.

Edit: Και μας έχουν στερήσει και το μοναδικό καλό στοιχείο της, την αναπαράσταση ενός κατεστραμένου κόσμου, μια και έχουν μπαστακωθεί στη φυλακή. :mad:

• Like 2
  • Απαντ. 726
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά οκ στο 40λεπτο με τόσα λίγα επεισόδια κ όταν το ζητούμενο είναι η εμπορικότητα χλωμό να τους γνωρίσουμε.Προσπάθεια γίνεται εγώ βλέπω.Δείτε κ την μεταβολή της Άντρεα πχ ή το πόσο αλλάζουν τα γκρουπ νταιναμικς.Νομίζω έχει πράγμα να δώσει ακόμα η φάση.

Δημοσ.

Κλαρινογαμπρός ο Governor όμως ε; Στενό πουκαμισάκι κυριλέ ρολογάκι και ρίχνει και γκόμενα σε κάθε επεισόδιο ..

• Like 4
Δημοσ.

Μου αρεσε αυτο το side story, απλα νομιζω οτι αναλωθηκε πολυ σε λεπτομεριες, δηλαδη αν και το επομενο ειναι ετσι θα μπορουσε να χε γινει ολο σε ενα.

Το 1ο μισο με την οικογενεια και το 2ο μισο με τα παλια φιλαρακια...

Δημοσ.

μας δείχνει λίγο την καλή πλευρά του governor or not? γενικά τον συμπάθησα μιας και έχω βαρεθεί τον κλαψομουνο εσωστρεφισμό του RICK . Μου δίνει την εντύπωση οτι θα του στρίψει και θα γίνει χειρότερος απο τον governor..

καλό ηταν το επεισόδιο πάντως

• Like 3
Δημοσ.

το χετε γ@#$#$@ στα σποιλερ βλεπω  :) οποτε χωρις να διαβασω το παραμικρο πως παει η 4η σεζον ειναι καλη?

και για κριτηριο να πω οτι η σειρα μου αρεσει παρα πολυ απλα επειδη δεν το μπορω το βδομαδα-βδομαδα περιμενω και απλα εχω την περιεργια.

Δημοσ.

Aκομα και 8 σαιζον να βγαλει ποτε δε θα μας πει κατι για τον ιο ή κατι για το πως θα σωθουν τελικα..

Ρε σεις, μας δουλευετε?

Ποσες φορες πρεπει να πουμε

Η σειρα βασιζεται σε ενα κομικ στο οποιο ουτε η προελευση ουτε η τελικη λυση εχουν φανει, ισως δεν φανουν ποτε, ο δημιουργος δεν εχει καμια τετοια προθεση προς το παρον. Επομενως τι ακριβως περιμενετε? Να δειξουν κατι στη σειρα που θα επηρεασει τοσο βαθια το source material χωρις να υπαρχει προθεση του δημιουργου να το κανει?

Ειπαμε, deal with it, δεν προβλεπεται τουλαχιστον αμεσα να δειξουν την πηγη του ιου ή την καταληξη του, οκ? Απο την στιγμη που ειναι ξεκαθαρο αυτο, δεν μπορουμε να γκρινιαξουμε. Οποιος το θεωρει unbearable κοβει την σειρα, οποιος ζει με αυτο την συνεχιζει εως οτι τον χαλασει κατι αλλο

• Like 5
Δημοσ.

Αν όλο αυτό δε καταλήξει...

Ένα κακό όνειρο (παύλα) γνωστό και χιλιοφαγωμένο US ξενέρωμα του στυλ
"O Rick τα ονειρευόταν όλα αυτά και συνέρχεται στο τελευταίο επεισόδιο μετά από το ατύχημα του πρώτου επεισοδίου", 

...η σειρά ΑΠΟ + ΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει καλό τέλος!

Πόσο καλό τέλος να'χει για όσους επιζήσουν, όταν...

οι μισοί άνθρωποι που αγαπούσαν όσοι απομείνανε από τους πρωταγωνιστές, πλέον δε ζούνε? 

Απλά σ'αυτό που στοχεύει προς το παρόν το σενάριο (πέρα απ'την ικανοποίηση των zombie fans), είναι πως ακόμη και υπό τις σκληρότερες συνθήκες επιβίωσης, οι χειρότεροι εχθροί των ανθρώπων παραμένουν οι ίδιοι οι άνθρωποι!

• Like 1
Δημοσ.

Θα είχ ενδιαφέρον ένα bodycount. EΙδικα στις τελευταίες σεζόν που τα ζομπι έχουν σαπίσει και καλα και έχουν γίνει ακίνδυνα, αυτοί οι 15 χαρακτήρες ίσα που καθαρίζουν όλη την Αμερική στις επόμενες δυο σεζόν, πρεπει να έχουν καθαρίσει για πλάκα χιλιάδες ζομπι

Δημοσ.

εγω που μεχρι το προηγουμενο επεισοδιο γκρινιαζα κ ειχα βαρεθει,

το ευχαριστηθηκα πολυ το τελευταιο επεισοδιο,

επιτελους κατι διαφορετικο, μ αρεσε αυτο το "στηνουμε/γινομαστε οικογενεια",

κ ανακαλυψα οτι μου χε λειψει ο governor, ωραιος ηθοποιος κ

ωραιος ρολος, ολο ρικ κ ρικ κ ρικ my ass, ε βαρεθηκα τα ιδια κ τα ιδια,

κατι διαφορετικο, ηρεμο, γλυκο, αγαπη ρε που λενε κ τα κοριτσακια :P

που σκ@τα πηγαν τα συναισθηματα σας;

νεκροι εντελως ε; σαν τα ζομπια που βλεπετε; :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...