adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 και πετρελαιο μπορουσαν να τα ραντισουν να αναψουν μια φωτια τερμα οπως ειχαν κανει στη σεζον 2 ρε παιδια σειρα ειναι που πρεπει να συνεχιστει κανα 2 χρονια ακομα μη ψαχνουμε λογικες λυσεις 1
Genatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εμενα μου αρεσει αρκετα η σειρα και ελπιζω στην συνεχεια σε καποιες ανατροπες... Παντως ο γιος τι μ@λ@κ@ς ειναι ρε φουστη μου... Πω πω, πιο εκνευριστικος και απο την γυναικα του καουμποι...
Tmark Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τουμπανο το επεισοδιο. Ολα μαζι γινονται ομως. Λες και γ@μ!Ετα) ο Διας για 5 λεπτα και επικρατει χαος Ο governor αν και δεν περιμενα να γυρισει σε αυτη τη σεζον, πρεπει αν τους παρακολουθει πολυ καιρο. Ταιζε και τα ζομπι στους φραχτες... Το preview ηταν πολυ hardcore. Απλα κοιταξε το ζομπι και επεσε μες στη φωτια Δεν νομίζω ότι τάιζε τα zombies ο Governor.. Ήταν κάποιος από μέσα. Πως μπήκε μέσα ο Governor? 1
NoisePollution Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι τάιζε τα zombies ο Governor.. Ήταν κάποιος από μέσα. Πως μπήκε μέσα ο Governor? My money is on Bob. 1
Sog96Ch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 http://www.thewalkingdeadepisode.com/deleted-scene-lori-a-walker/ Μου βγάζει greeklish που βάζω το λινκ σκέτο
CarbonFibre Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πολύ βαρετό το τελευταίο επεισόδιο!Καθόλου Ρικ και τρελοπαρέα επίσης...
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 γιεπ, ανούσιο φίλερ το χθεσινό κ άλλη μια μέρα τζάμπα άυπνος στη δουλειά.
alexis333 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ακομα προσπαθουν να επιβιωσουν ? Το εχω παρατησει στο S04E01 ... Aκομα και 8 σαιζον να βγαλει ποτε δε θα μας πει κατι για τον ιο ή κατι για το πως θα σωθουν τελικα.. Τεσερις σαιζον απλα τριγυρνανε για να επιβιωσουν.. Οπως ειναι τωρα το μονο ενδιαφερον που θα με κανουν να το δω θα ειναι οι σκηνες που σκοτωνουν ζομπι ....
kirileman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καλά, σειρά επιβίωσης είναι. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι σκάλωσαν στο ίδιο μέρος. Σα να παίζω ξανά και ξανά την ίδια πίστα. 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Nομίζω εσείς που θέλετε να σας πει για τον ιό είστε μειοψηφία.Το τζίστ είναι στο τεστάρισμα των ανθρώπινων αντοχών,δεξιοτήτων κοκ στη μάχης της επιβίωσης,οι διαφορές στη προσωπικότητα κ πως αυτή επηρρεάζεται από αποκαλυπτικά γεγονότα , οι γενικότερες ψυχολογικές ζημώσεις κ κυρίως οι διεργασίες στα group dynamics σε ακραίες συνθήκες.Έχει δλδ κ δυνατό psychological ενδιαφέρον από μια άποψη.Αλλά dont take my work for it,είμαι ψυχολόγος κ σχεδόν πάντα είμαι biased ως προς το psych context and its implications σε ότι βλέπω αν κ στανταρ δε νομίζω πως μόνο εγώ βλέπω το pertinence. 3
kirileman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το τζίστ είναι στο τεστάρισμα των ανθρώπινων αντοχών,δεξιοτήτων κοκ στη μάχης της επιβίωσης,οι διαφορές στη προσωπικότητα κ πως αυτή επηρρεάζεται από αποκαλυπτικά γεγονότα , οι γενικότερες ψυχολογικές ζημώσεις κ κυρίως οι διεργασίες στα group dynamics σε ακραίες συνθήκες. Δεν το ξαναγυρίζουν καλύτερα σε pure action, γιατί στα παραπάνω έχουν αποτύχει;
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καλά δε νομίζω ότι έχουν αποτύχει τόσο.Δείτε πχ την Κάρολ πως ετρεμε τη σκιά της στις αρχές κ τι ψυχρή υπολογίστρια κ δυναμική σκύλα έχει γίνει τώρα. Πάντως στα κόμικ όντως μου το βγάζει πιο δυνατό αυτό το στοιχείο.Αύριο θα διαβάσω το 116.
alexis333 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Η αποψη μου ειναι οτι θα επρπε να τρεχει μια ιστορια απο πισω πιο βαθια απο το απλο τρεξιμο και επιβιωση ... Εγω τουλαχιστον τεσερις σαιζον το ιδιο και το ιδιο το εχω βαρεθει.
linkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ισχυει. Το χθεσινο επεισοδιο ηταν λιγο απαραδεκτο απο την αποψη οτι εδειξε μεν μια ψιλοπαραλληλη ιστορια, δεν προσεφερε δε κατι ουσιαστικο σχετικα με τον Κυβερνητη. Το οτι δεθηκε με το κοριτσακι, klein. To επομενο επεισοδιο προβλεπεται να εχει πολυ μπαμ μπουμ καθως ο κυβερνητης συναντα την παλιοπαρεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα