DKNI Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 http://www.imdb.com/list/yQ9tSUsT4mc/?ref_=hm_3p_vi2#lb-2 Φρεσκο τρειλερ απο Comic-Con 1
billstamaniac Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ενδιαφερον φαινεται με πολύ δράση και αρκετους νέους χαρακτήρες . Τον κυβερνητη δεν είδα πουθενά και ανησυχώ
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ενδιαφέρον πανω σε τι; Αλλη μια σεζον θα σκοτώνουν ζομπια, δεν εδειξε τιποτα αλλο το τρειλερ.
Xorxhs! Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 μετα την πρωτη σεζον, μουφεψε αρκετα. Παρολαυτα για popcorn σειρα, καλη ειναι...
Liquidsnake Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ενδιαφέρον πανω σε τι; Αλλη μια σεζον θα σκοτώνουν ζομπια, δεν εδειξε τιποτα αλλο το τρειλερ. Πολύ πιθανό είναι ότι μπορεί να είδαμε όλες τις στιγμές μάχης της σεζόν!
man of steel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Πολύ πιθανό είναι ότι μπορεί να είδαμε όλες τις στιγμές μάχης της σεζόν! όντως μετά την πρώτη σαιζόν έγινε π@παριά.Και αυτό που πρόσεξα τελευταία γενικά σε σειρές τι τους έπιασε και σκοτώνουν τους πρωταγωνιστές.Πχ στο heel on weels την Λίλυ Μπελ και εδώ την γυναίκα του Σερίφη;Πλάκα μας κάνουν;
Sog96Ch Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 όντως μετά την πρώτη σαιζόν έγινε π@παριά.Και αυτό που πρόσεξα τελευταία γενικά σε σειρές τι τους έπιασε και σκοτώνουν τους πρωταγωνιστές.Πχ στο heel on weels την Λίλυ Μπελ και εδώ την γυναίκα του Σερίφη;Πλάκα μας κάνουν; Δηλαδη εαν δεις το Game of thrones τι θα πεις για το οτι σκοτωνουν τους πρωταγωνιστες;
man of steel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δηλαδη εαν δεις το Game of thrones τι θα πεις για το οτι σκοτωνουν τους πρωταγωνιστες; Ποιος διαφωνεί;Ίσα ίσα αυτό επισήμανα.Έπρεπε να αναφέρω και το goth;
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Κανονικά σε σειρές όπως το The Walking Dead, και ειδικά στο TWD λόγω θεματολογίας, θα έπρεπε να έχεις συνέχεια την αίσθηση ότι anything goes για οποιονδήποτε από το cast, ότι όλοι είναι σε θανάσιμο κίνδυνο. Και αυτό πρέπει που και που να το αποδεικνύει και η σειρά (πχ κανένας δεν πρέπει να έχει "πανοπλία" από το σενάριο). Και για να το πάω λίγο παραπέρα, πχ το ότι πλέον σχεδόν ξέρεις ότι αν ο Ρικ γίνει ζόμπι έχει τελειώσει και η σειρά, δεν είναι καλό για τη σειρά. (Από την άλλη, λογικό είναι να ακολουθούν και κάποια στερεότυπα/πεπατημένες τηλεοπτικής σειράς, γιατί αλλιώς θα έχαναν το κοινό τους) Η τρίτη season είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές, αν και πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό κυρίως το επεισόδιο "Clear". Ήταν μάλλον καλύτερη συνολικά της 2ης season, αν και η κατάληξή της ήταν συγκριτικά χειρότερη. Πάντως μετά από τρεις season, δεν περιμένω θαύματα από το TWD. Θα το βλέπω (όσο το βλέπω) για τη δόση από zombapocalypse και τις σποραδικές αναλαμπές του. 1
thomasG4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πότε θα ξεκινήσει η νέα season ; 13/10/2013 1
adi32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αντε και κοντευουμε Παντως η τριτη season ηταν σουπερ σε σχεση με την δευτερη που ηταν ψιλοβαρετη 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 13/10/2013 14 για Ελλάδα 2
sanji Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 αν δεν δειξει και σε αυτη τη σεζον τιποτα για τον ιο τοτε θα ειναι για τον πι0υτσ...0 .Μεχρις τωρα μακραν καλυτερη σεζον και απο εφε και σεναριο ηταν η 3 με μια μετρι 1 οπου μαλλον το πηγαιναν για μινι σεριεσ μια χαριστικη δευτερη η οποια ειχε ενα πολυ εκρηκτικο συνδιασμο επεισοδιων με ενα υποσχομενο φιναλε.Αλλα οι διαφορα τους ηταν οτι στην 2η ειχε δειξει λιγο κατι για τον ιο,τωρα πια εχει γινει καθαρα σειρα επιβιωσης μονο.Το καλο ειναι οτι δεν φοβουνται να σκοτωσουν χαρακτηρες,καθως αμεσως εμφανιζεται καποιος αλλος με επιβλητικη προσωπικοτητα και αυτο ειναι και το κολπο για κρατουν την αγωνια και ανανεωνεται η σειρα. Αναμενουμε!
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 θα πάω άυπνος στη δουλειά αύριο κ θα φωνάζει ο Πολωνός αλλά ζμπούτσαμ.TWD rules, μετράω λεπτά,δεύτερα.Είμαι τζάνκι,καμμένος,μια σκία του εαυτού μου,δε ταίζω το παιδί μου,δε μιλάω στον μωράκλα μου.Η αναμονή με σκοτώνει,έχω μαύρους κύκλους,τρέμω,κλαίω,είμαι μια άρρωστη στάρα για τα ζόμπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα