deadwar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Η ερωτηση ειναι απλη. Θελω να του βαλω 4πυρηνο επεηεργαστη. σκεφτηκα τον a10 τον 4πυρηνο απλα δεν ξερω αν τον υποστηριζει... Γινεται αυτο;
coolerman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Η ερωτηση ειναι απλη. Θελω να του βαλω 4πυρηνο επεηεργαστη. σκεφτηκα τον a10 τον 4πυρηνο απλα δεν ξερω αν τον υποστηριζει... Γινεται αυτο; κοιταξε το manual συνηθως το αναφερουν.εγγυηση δεν εχει ετσι;;?
deadwar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 εχει εγγυηση κ εχω σκεφτει οτι θα ειναι προβλημα αν αλλαξω τον επεξεργαστη... αλλα αν θελω να τον αλλαξω πρεπει κ καλα να τον στειλω στην hp να το κανει για να μην χασω την εγγυηση;;
coolerman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 <p>εχει εγγυηση κ εχω σκεφτει οτι θα ειναι προβλημα αν αλλαξω τον επεξεργαστη...</p> <p>αλλα αν θελω να τον αλλαξω πρεπει κ καλα να τον στειλω στην hp να το κανει για να μην χασω την εγγυηση;;</p> εννοειτε δεν τον πειραζεις οσο εχει εγγυηση,θα σου ζητησουν τρελα χρηματα.καθησε στα 'αυγα' σου.επισης γιατι θελεις να τον αλλαξεις;
deadwar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δώσε μας και τα χαρακτηριστικά του http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/116762-hp-pavilion-g6-2255?cmicc=skroutz απλα ηθελα να παω σε 4πηρυνο για ταχυτητα πιο πολυ! το μονο που βλεπω να αλλαζω ειναι μνημη θα του χωσω αλλα 4 και τον segate τον υβριδικο κ τελος
LambisElef Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Με παραπάνω ραμ σίγουρα διαφορά δεν θα δεις, εκτός και αν έχεις 30 παράθυρα ανοιχτά ή χρησιμοποιείς ειδικά προγράμματα. Διαφορά θα δεις αν του βάλεις ssd, αλλά αυτό μόνο στην εκκίνηση του λειτουργικού και διαφόρων προγραμμάτων.
coolerman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 <p>Με παραπάνω ραμ σίγουρα διαφορά δεν θα δεις, εκτός και αν έχεις 30 παράθυρα ανοιχτά ή χρησιμοποιείς ειδικά προγράμματα. Διαφορά θα δεις αν του βάλεις ssd, αλλά αυτό μόνο στην εκκίνηση του λειτουργικού και διαφόρων προγραμμάτων.</p> ο ssd.. δινει φτερα
deadwar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 ο ssd.. δινει φτερα συμφωνω,εχω vertex 4 στον σταθερο κ ειναι φωτια. απλα μου εχει ξεμεινει ο momentus xt και δεν μπορω να τον ανταλλαξω με κανεναν για ssd παρολο που ειναι φρεσκος κ με εγγυηση μπολικη ακομα
deadwar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 και παλι εγω. Το λαπτοπ το πηρα στα χερια μου αλλα καταλαθος εκανα φορματ στο recovery partition. που μπορω να παω για να παραγγειλω recovery disks για το συγκεκριμενο λαπτοπ; Παρακαλω οποιος γνωριζει το οτιδηποτε ας στειλει ενα Pm!
thelos257 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 και παλι εγω. Το λαπτοπ το πηρα στα χερια μου αλλα καταλαθος εκανα φορματ στο recovery partition. που μπορω να παω για να παραγγειλω recovery disks για το συγκεκριμενο λαπτοπ; Παρακαλω οποιος γνωριζει το οτιδηποτε ας στειλει ενα Pm! ΚΑΝΟΝΑΣ: Οταν αγοραζεις ενα laptop το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι τα recovery disks του μετα τα φυλας σε ενα ασφαλες μερος και τα εχεις για παντα ετσι αν παθει κατι το βαζεις μεσα και εισαι οκ σαν καινουργο φενεται μετα οσα χρονια και αν περασουν θα φενεται εργοστασιακο
deadwar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το θεμα εχει κλεισει εδω κ καιρο αλλα οπως κ να εχει ευχαριστω για την συμβουλη. Βρηκα ακρη με το να μου τα ξαναστειλουν.. 1
thelos257 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το θεμα εχει κλεισει εδω κ καιρο αλλα οπως κ να εχει ευχαριστω για την συμβουλη. Βρηκα ακρη με το να μου τα ξαναστειλουν.. Το γνωριζω οτι εκλησε το θεμα εδω και καιρο αλλα δεν ειδα αυτη την απαντηση που σου εδωσα παραπανω ετσι ειπα ας απαντησω ασεν και παλιο το θεμα η συμβουλη αυτη ισχυ για ολα τα λαπτοπσ και για νεα και για παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα