snik3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Θέλω να κάνω έναν κλόνο του λειτουργικού μου, των προγραμμάτων κ των ρυθμίσεών μου απο εναν hdd στον ssd που θα πάρω. Τι κάνω;
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλύτερα κράτα backup καπου τα σημαντικά αρχεία σου και στον καινούργιο ssd πέρνα απο την αρχή το λειτουργικό αφου πρόκειται και για καινούργιο δίσκο (το ξέρω οτι βαριέσαι αλλα ειναι καλύτερα ετσι οταν βάζουμε ενα λειτουργικό) εκτος και αν πια δεν προλαβαίνεις και θες μια γρήγορη λύση
snik3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Επειδη ειναι laptop για djing κ θελει πολυ optimizing k tweaking για αυτο θελω να το αποφυγω
jim_p Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Image απο σκληρο σε σκληρο με καποιο προγραμμα οπως το norton ghost ή το acronis true image ή παρομοιο.
snik3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μου είπαν κ για xcopy σε cmd Τι συμφέρει περισσότερο?
jim_p Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Το xcopy ειναι σαν την αντιγραφη του λειτουργικου, αντιγραφει το ταδε αρχειο απο "εδω" σε "εκει". Ακομα και να μπορει να αντιγραψει αρχεια προστατευμενα απο το λειτουργικο, πραγμα που δεν νομιζω οτι μπορει να το κανει, σιγουα δεν μπορει να αντιγραψει τον bootloader απο τον ενα σκληρο στον αλλο, οποτε θα καταληξεις με ενα σκληρο που θα εχει οτι και ο προηγουμενος αλλα δεν θα μπορει να εκκινησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα