Skakinen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Παίδες ψάχνω για android tablet. Είμαι απολύτως νέος στο χώρο, ούτε android τηλέφωνο δεν έχω ακόμη, με της γυναίκας μου ''παίζω'' μερικές φορές. Προορίζεται για all around χρήση δηλαδή σερφάρισμα, ανάγνωση e-books, κάποια παιχνίδια και ως player για τα mp3 μου κλπ. Ψάχνοντας τον ιδανικό συνδυασμό χρηστικότητας και φορητότητας και απ'όσα έπιασα στα χέρια μου, θα έλεγα ότι των 10 in είναι μεγάλα και των 7 in είναι μικρά. Οπότε η επιθυμητή διάσταση είναι 8 έως 9 in. Το budget αρχικά έχει τεθεί στα 300 ευρώ, με προοπτική (ως συνήθως) να ξεχειλώσει ελαφρώς. Είναι κάποια στοιχεία για τα οποία είμαι διατεθειμένος να πληρώσω κάτι παραπάνω: ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία, υποστήριξη.Δεν θέλω να έχω το άγχος (σχήμα λόγου) αν η συσκευή θα ανοίξει αύριο ή θα καεί το τροφοδοτικό της πχ ή οτιδήποτε άλλο. Όχι ότι δεν υπάρχουν ελαττωματικές συσκευές και από επώνυμους κατασκευαστές αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι λιγότερες. Για να μη βάλω και το ψυχολογικό κομμάτι: νιώθεις πιο σίγουρος με επώνυμη αγορά (άλλο ότι συχνά δεν αποδεικνύεται στην πράξη). Μακριά από κινέζους λοιπόν. Στη διάσταση που ψάχνω, έχω τσεκάρει τα:1. Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310 16 Gb Wifi (8 in)2. Samsung Galaxy Note 8 N5110 16GB Wifi (8 in) τα οποία παίρνουν μέχρι 64 Gb κάρτα μνήμης. Πλήρη χαρακτηριστικάSamsung Tab 3Samsung Note Για την γενική χρήση που θέλω το μηχάνημα δεν ξέρω σε ποιά άλλα χαρακτηριστικά πρέπει να δώσω βάρος.Το Note έχει και πενάκι το οποίο όμως χρησιμεύει σε λίγες εφαρμογές. Το Tab 3 είναι ολοκαίνουργιο μηχάνημα με ότι αυτό συνεπάγεται (παιδικές ασθένειες κλπ) και επιπλέον δεν ξέρω αν θα έχει έρθει μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα φύγω για διακοπές. Το Note σε Public, Πλαίσιο κοστίζει 499 ευρώ ενώ σε κάποια σκρουτζομάγαζα η τιμή του είναι γύρω στα 350 ευρώ. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι ύποπτη αυτή η μεγάλη διαφορά τιμής. Αν αξίζει σαν μηχάνημα είμαι διατεθειμένος να ανέβω λίγα ευρώ ακόμη αν, ξαναλέω, δεν ''βρωμάει'' κάτι με τις τιμές από τα σκρουτζομάγαζα. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ή οποιαδήποτε παρατήρηση σχετικά με τα υποψήφια μοντέλα ή σχετικά με το γενικότερο σκεπτικό μου, παρακαλώ γράψτε, θα είναι σημαντική βοήθεια.
Demon13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) To note θα έπαιρνα εγώ νομίζω οτι έχει καλύτερο επεξεργαστή μια που είναι τετραπύρηνος. Έχει περισσότερη RAM και λιγο καλύτερη μπαταρία επίσης. Τώρα πάρε απο σκρουτζομάγαζο που έχει καλές κριτικές. Μια φορά την πάτησα εγώ, μου δώσαν smartphone από εξωτερικό, με αγγλικό φορτιστή μαζί με ανταπτοράκι. Η ζελατίνα ήταν ελαφρώς βγαλμένη. Βαρέθηκα και δεν τους έκανα φασαρία. Παρόλα αυτά γιατι είμαι μαζόχας, θα ξαναέπαιρνα απο αυτά τα μαγαζάκια αλλα θα πρόσεξχα τις κριτικές. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909345 288 ευρώ εγώ αυτό θα έπαιρνα λόγο τιμής. Το note στο ίδιο κατάστημα είναι 100e παραπάνω, και φοβερές διαφορές δεν έχουν. Πάρτο τώρα που γυρίζει.... http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909318 αν θες το ακριβο. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Samsung-Galaxy-Tab-3-8-0-T310-Wifi.htm 299 ευρώ αλλα δίνουν δωροεπιταγή 100 ευρώ σε ebooks απο το store. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2013 από Demon13
anifiend Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αν είναι να δώσεις τόσα, γιατί δεν παίρνεις το Ipad mini στα 360? Πήγαινε δες το σε ενα καταστημα και ζητα να σου κανουν ενα demo του πως δουλευει. Για μένα καμία σχέση. Εχει πολύ δρόμο το android ακόμα για να το φτάσει, και σε εμπειρία χρήσης και σε εφαρμογές. 1
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν είναι να δώσεις τόσα, γιατί δεν παίρνεις το Ipad mini στα 360? Πήγαινε δες το σε ενα καταστημα και ζητα να σου κανουν ενα demo του πως δουλευει. Για μένα καμία σχέση. Εχει πολύ δρόμο το android ακόμα για να το φτάσει, και σε εμπειρία χρήσης και σε εφαρμογές.Σε εφαρμογές δεν εχουν ιδιαίτερη διαφορα.Πανω κατω τα ιδια εχουν.Ειναι μεν πιο σμουθ,αλλα εχει λιγοτερες δυνατοτητες απο το android και σε ταμπλετ χρηση ειναι αρκετα σημαντικό σε αντιθεση με smartphone χρηση! Τέλος σ'αυτα τα λεφτα μπορει να κοιταξει καποιος και το acer w8 με windows8! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2013 από ektor7
Skakinen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δεν είχα ποτέ μου (και δεν νομίζω να αποκτήσω στο μέλλον) κάτι από Apple. Η Android πλατφόρμα είναι μονόδρομος για μένα. 1
stevenosfp1999 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 <p>Δεν είχα ποτέ μου (και δεν νομίζω να αποκτήσω στο μέλλον) κάτι από Apple. Η Android πλατφόρμα είναι μονόδρομος για μένα.</p> Πες τα
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δεν είχα ποτέ μου (και δεν νομίζω να αποκτήσω στο μέλλον) κάτι από Apple. Η Android πλατφόρμα είναι μονόδρομος για μένα. Για το σκοπο που το θες νομιζω οτι καλυτερη επιλογη ειναι το android,απλα αν υπηρχε nexus στις 8" θα ηταν το ιδανικο! Εγω θα πηγενα στο note 8,γιατι η digitazer pen ειναι ενα μεγαλο ατου!
Skakinen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγω θα πηγενα στο note 8,γιατι η digitazer pen ειναι ενα μεγαλο ατου! Δεν υπάρχουν όμως πολλές εφαρμογές για τις οποίες να κάνει τη διαφορά το πενάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα