Προς το περιεχόμενο

No sim card installed galaxy note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Root και περνάς καινούρια rom. Γερμανική και Γαλλική είχα βάλει στο δικό μου και δούλευε, πάνε στα σίγουρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Alexzzz σιγουρα γινετε; σημερα προσπαθω να επικοινωνησω με την samsung να δω απο την εγγυηση τι γινετε αλλα τπτ.

Μπορεις να μου δωσεις σε παρακαλω τα λινκ για γερμανικο ροοτ.

Κ οτι αλλο μπορεις σε λινκ ωστε να τελειωσει η ταλαιπωρια μου.Ας κανω ροοτ κ ας χαθει η εγγύηση. Αν υπαρχει βεβαια.

Μιλησα με samsung πριν λιγο και μου ειπαν οτι το ΙΜΕΙ τους εμφανιζει οτι ηταν απο Ολλανδία. Μιλησα με τεχνικο απο την Ροδο μιας και ειναι ο πιο κοντινός τεχνικος εδω που βρισκομαι και μου ειπε να το στειλω να δει τι μπορει να γινει.Τι να κανω τωρα;

Επεξ/σία από akismixfreak
Δημοσ.

Άρα το update που σου έκανε δεν είναι από Ινδία. Μια αναζήτηση στο google θα σου δώσει πολλές απαντήσεις για rooting

Δημοσ.

Απο ενα ψαξιμο που εκανα με το Ν7100DDDMG1 μου εβγαλε κατι για Ινδια.Το ΙΜΕΙ μου ειπαν σημερα απο την Samsung πως ειναι για Ολλανδια.Θα κανω ροοτ αν ειναι με το Odin και ελληνικο firmware και βλεπω τι θα γινει.Ελπιζω να λυθει το θεμα με την σιμ.

Δημοσ.

Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή.

ΟΚ η συσκευή είχε προορισμό την Ολλανδία και από εκεί μας ήρθε στην Ελλάδα ως παραεισαγωγή.

Σε δύο καταστάσεις μπορεί να ήταν η συσκευή στην Ελλάδα.

Α. Unlocked ή B. Locked  (γουάο!)

Στην Α περίπτωση απλά φλάσαρε όποιο συμβατό firmware γουστάρεις και βλέπεις πως θα πάει...

Στην Β περίπτωση, αν δεν ήταν factory unlocked και αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο "ξεκλειδώθηκε",

φαίνεται πως ήταν γύρισε στην Α κατάσταση, οπότε πρέπει να μιλήσεις με τον Ολλανδό πάροχο στον οποίο είναι κλειδωμένη.

Από αυτά που διαβάζω θεωρώ πως δεν επρόκειτο για permanent unlock.

Root και περνάς καινούρια rom. Γερμανική και Γαλλική είχα βάλει στο δικό μου και δούλευε, πάνε στα σίγουρα 

To root δεν χρειάζεται κάπου. Άλλωστε δεν είναι προϋπόθεση για αλλαγή ROM.

Απλά, αλλαγή ROM.

Δημοσ.

Λοιπον εχθες το βραδυ περασα ενα ελληνικο firmware 4.1.2 της Vodafon αλλα παλι δεν εγινε κατι.Σκεφτομαι και λεω πως αν ηταν το προβλημα της αναβαθμισης δεν θα ειχς διορθωθει?Αρα μαλλον φταιει το Hardware του κινητου.Δεν εξηγειτε αλλιως...Οποτε σημερα το στελνω για σερβις.

Λοιπον εχθες το βραδυ περασα ενα ελληνικο firmware 4.1.2 της Vodafon αλλα παλι δεν εγινε κατι.Σκεφτομαι και λεω πως αν ηταν το προβλημα της αναβαθμισης δεν θα ειχς διορθωθει?Αρα μαλλον φταιει το Hardware του κινητου.Δεν εξηγειτε αλλιως...Οποτε σημερα το στελνω για σερβις.

Δημοσ.

Δεν καταφερα τιποτα να κανω παιδια.Το εστειλα εχθες για σερβις και τωρα περιμενω να μου πουν τι εφταιγε τελικα.Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθω αλλο με αυτην την ιστορια.Απο εκει και περα και καλως εχοντως των πραγματων δεν ξανακανω σε καμια περιπτωση update.Με αυτο που θα μου περασει θα παω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...