akismixfreak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σας.Εχω ενα σοβαρο προβλημα με το Samsung Galaxy Note2.Εχθες εκανε μια ενημερωση λογισμικου την 4.1.2 και απο εκει και περα δεν μπορει να μου διαβασει την καρτα sim.Σημερα του εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα μια απο τα ιδια.Το κινητο δεν ειχε καποια πτωση ωστε να μην δουλευει η υποδοχη της sim.Εχει καποιος καποια λυση γιαυτο?δεν ξερω τι να κανω... Σας ευχαριστω πολυ Κανεις που να γνωριζει το προβλημα?
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πάτα λίγο από τον dialer *#06# και δες αν εμφανίζεται ο κωδικός IMEI. Μου έχουν φέρει αρκετά Samsung που μυστηριωδώς τον χάνουν και δεν δέχεται την Sim
akismixfreak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δεν το εχω μαζι μου αυτην την στιγμη.Θα προσπαθησω να το κανω.Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει η υποδοχη της sim?εχει μπει και βγει ελαχιστες φορες.Εχω αλλαξει προσφατα και sim.Αν δεν μου βγαλει το ΙΜΕΙ τι θα κανω μετα? Ευχαριστω.
akismixfreak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καποια αλλη λυση παιδια αν δεν ειναι το ΙΜΕΙ?
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Aς αποκλεισουμε πρωτα αυτο. Κατα πως τα βλεπω τα πραγματα, ειναι ειτε αυτο ειτε η υποδοχη της SIM. Αλλα η λογικη προσεγγιση ειναι να ξεκινησουμε απο το πρωτο.
akismixfreak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Και οταν μιλαμε για την υποδοχη της sim,για τι κοστος μιλαμε και που το φτιαχνουμε?Αυτο που ειναι περιεργο ομως ειναι οτι μετα το update στην 4.1.2 και την επανεκινηση του τηλεφωνου εγινε.Αν εφταιγε η υποδοχη δεν θα ειχα συνεχεια αυτο το προβλημα?
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ακριβώς επειδή έγινε σε update προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο θέμα ΙΜΕΙ. Τα samsung, και ειδικά το galaxy s2 το έχουν συχνά αυτό. Υπάρχει και ολόκληρη εφαρμογή για αυτό στο play store. Αυτά που το παθαίνουν επίσης χωρίς να έχω βρει ακόμα γιατί είναι τα LG, και το παθαίνουν και στην υποδοχή της micro sd 1
akismixfreak Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Είδα τελικά το ομαι κ δεν ταιριάζει με αυτό που έχει στο κουτί.είναι διαφορετικο.τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση;
akismixfreak Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλημερα.Οπως ειπα το ΙΜΕΙ δεν ταιριαζει.σε αυτην την περιπτωση πως μπορω να διορθωσω το προβλημα;
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγώ όπως προείπα χρησιμοποιούσα κάποιο app από το play store που τώρα όμως δεν βρίσκω ούτε από το pc ούτε από το nexus που ψάχνω. Βρίσκω μεν αυτά: https://play.google.com/store/search?q=samsung%20imei&hl=el Συνήθως μπορείς να το επαναφέρεις από ένα κάτι σαν backup που κάνει το σύστημα μόνο του. Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο και δεν θυμάμαι ακριβώς πιο είναι αλλά μια καλή αρχή είναι αυτά: http://www.xda-developers.com/android/recover-imei-on-the-galaxy-s-ii-and-other-samsung-devices-in-nine-steps/ http://www.blog.brunosousa.eti.br/?p=351 Είναι μεν για gs2 αλλά η ιδέα παραμένει ίδια.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Θα μπορουσες να δοκιμασεις να περασεις ενα αλλο firmware. Νομιζω πως καπου ειχε παρει το ματι μου καποιον που το επανεφερε μετα απο αυτο.
nikoskon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Η συσκευή είναι αγορασμένη από Ελλάδα; Δοκίμασες με άλλη κάρτα SIM;
akismixfreak Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Τελικα το ΙΜΕΙ του τηλ ειναι ιδιο.εχω δοκιμάσει και με αλλη καρτα αλλα τπτ.επειδη εχει αγοραστεί από σκρουτζ δεν ειναι ελληνικο.μαλλον η ρομ ειναι απο αλλο κρατος κ μαλλον ειναι σαν να εχει κλειδώσει ο παροχος.τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;
akismixfreak Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Τελικα με μια έρευνα που εκανα μαλλον η εκδοση λογισμικου ειναι απο Ινδια;;;!!!! Τι κανουμε τωρα ειναι το θεμα.
akismixfreak Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αυριο θα παρω τηλ την samsung να δω τι θα κανω.δεν παει αλλο.μου εσπασε τα νεύρα. ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα