poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 επισης επειδη εσυ το καλωδιο δεν το βλεπεις για αυτο δεν το μετρας ετσι.για αυτο υπαρχει το attenuation στο ρουτερ.οσο για τοcrosstalk.παντα θα υπαρχει και οτι και να κανεις δεν θα αλλαξει.
yannis-sails Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 το dslam να αλλαξε γνωμη και να συνδεεσε στα 15 δεν γινεται εκτος αν βλεπεις διαφορετικο margin.δεν λεω κατι παραπανω. ναι και εγω θελω 40 Mbit στα 8 Km και θα τους τρεχω μεχρι το 2040.κατσε και διαβασε α.το guide απο κατω για το adsl. β.μαθε οτι τα θεωρητικα ορια απεχουν απο τα πραγματικα ειδικα οταν ο παροχος παιζει με 9 margin.ολα τα καλωδια στο κεντρο ανηκουν στον οτε με εξαιρεση το καλωδιο απο το dslam του παροχου μεχρι τις ρεγκλετες.μαξ αποσταση οχι παραπανω απο 30 μετρα στο πιο τεραστιο αστικο κεντρο.σε μικρα κεντρα μπορει να φτανει και τα 5 μετρα το καλωδιο.εσυ τρεξτους και αν στο κανουν 20 πες μου και μενα να ζητησω παραπανω.οχι δεν τα λεω για να κοροιδεψω ουτε για ειρωνεια.για τον οτε κα 23 να πρεπε να παιζεις και να παιζεις 15 δεν θεωρειται βλαβη.οποτε μην περιμενεις να σε πανε 20.το πυκνοκατοικημενο δεν το οριζεις εσυ με ποσα σπιτια βλεπεις γυρω γυρω.δεν ξερεις ποσα σπιτια και ποσα οικοδομικα τετραγωνα πεφτουν σε ενα καφαο .επισης οταν μου μετρας την αποσταση με το google maps οκ παο πασω .την επομενη μετρηση με το gps με αμαξι.εχω δει καλωδιο που θα πρεπε να ειναι 1 χιλιομετρο αλλα ηταν 2,5.το γιατι δεν εχει σημασια.οποτε πριν αρχισουμε να λεμε θελω 15 θελω 20 θελω 40 mbit ας δουμε τα πραγματικα στοιχεια.παιρνεις adsl.αν θες εγγυημενο bandwidth βαζεις το χερακι στην τσεπη σκας τριψηφια και τετραψηφια νουμερα χρηματων και σου φερνουν μια ωραια οπτικη ινα που αμα δεν κατεβαζεις οσο πρεπει τους την λες κιολας.στο adsl το εως μενει εως.αν το καφαο σου ειναι μπαχαλο δεν πας να σπας τα @@ του οτε δεν θα στο αλλαξουν ποτε.κανε καταγγελια στην εεττ κανε και στο αγιο ορος ταμα αλλα αμα δεν υπαρχει καλυτερο ζευγος να σε πανε δεν προκεται να περαστει νεο καλωδιο για σενα.ειναι εως θα κανεις καταγγελια ο οτε θα πει οτι αυτο ειναι το μεγιστο και θα κλεισει το θεμα εκει. Καλα ολα αυτα που λες, στην αρχη λεγανε τα δικα τους οταν καταλαβαν οτι ξερω 2-3 πραγματα παραπανω μετα αλαξαν τα σου μου του κ.τ.λ σε 1 εβδομαδα την πηγαν στα 10-11 μετα απο "τρεξιμο" παρε αλλα +5mbpw και μολισ πριν μια ώρα ήρθαν ξανά για έλεγχο και σε πληρωφορο φίλε μου μου είπαν τελικα οτι παίρνει περισσότερο από 15-16 που είμαι τωρα .... Και λεω εγω γιατι πρεπει να τα κανω ολα αυτα για πραγματα που ετσι και αλλιως τα ξεραν απο την αρχη, αλλα σου λεει δεν βαριετέ αστο ετσι και βλεπουμε ... Ωραία η θεωρία αλλα και η πραξη ειναι καλύτερη !!!! Και σε τελικη λοιπον καλα κανουν οι παροχοι και τους τρεχουν και πληρώνουν πρόστιμα δεν έχουν άδικο γιατι οπως εγραψες και εσυ "αν το καφαο σου ειναι μπαχαλο δεν πας να σπας τα @@ " Να το φτιάξουν ρε φιλε να το φτιάξουν...........
kifinas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 @dimos47ki7 34€ έχει το πακέτο που λες που με προσφορά πάει στα 24€ για ένα χρόνο. Ελπίζω να σου έρθει ο λογαριασμός όσο νομίζεις.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλα ολα αυτα που λες, στην αρχη λεγανε τα δικα τους οταν καταλαβαν οτι ξερω 2-3 πραγματα παραπανω μετα αλαξαν τα σου μου του κ.τ.λ σε 1 εβδομαδα την πηγαν στα 10-11 μετα απο "τρεξιμο" παρε αλλα +5mbpw και μολισ πριν μια ώρα ήρθαν ξανά για έλεγχο και σε πληρωφορο φίλε μου μου είπαν τελικα οτι παίρνει περισσότερο από 15-16 που είμαι τωρα .... Και λεω εγω γιατι πρεπει να τα κανω ολα αυτα για πραγματα που ετσι και αλλιως τα ξεραν απο την αρχη, αλλα σου λεει δεν βαριετέ αστο ετσι και βλεπουμε ... Ωραία η θεωρία αλλα και η πραξη ειναι καλύτερη !!!! αν στον καθενα που ειχε προβλημα αλλαζαν ζευγαρι τοτε ο οτε θα πρεπε να πεταξει ολα τα καλωδια και να περασει καινουρια.καποιος θα πεσει και στα χαλια ζευγαρια υποχρεωτικα. επισης αν ο παροχος σου εχει 9 target snr Οπως οι περισσοτεροι δεν θα φτασεις ποτε τα 23.και βεβαια εννοειται οτι δεν θα στο χαμηλωσουν πιο κατω εκτος αν το κανεις εσυ με dmt.εκτος αν εχεις forthnet που εχει 6 η εχεις On που νομιζω εχει 7 ο οτε δινει 9 η hol εδινε 11 δινει πλεον και 9.απο το 9 μεχρι το 6 ειναι σε καλη γραμμη 1,5 Mbit.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 οσο για το crosstalk, παντα θα υπαρχει και οτι και να κανεις δεν θα αλλαξει. μετακόμιση, βοηθάει μερικές φορές...
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 μετακόμιση, βοηθάει... αμα αλλαξεις τωρα σπιτι για να μην εχεις crosstalk ενταξει παο πασο.ειναι και φτηνα τα ενοικια τωρα Και παλι θα εχεις απλα θα ειναι λιγοτερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 για να καλύψουμε "όλες" τις περιπτώσεις το ανέφερα, προφανώς όχι σαν πρόταση...
yannis-sails Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 αν στον καθενα που ειχε προβλημα αλλαζαν ζευγαρι τοτε ο οτε θα πρεπε να πεταξει ολα τα καλωδια και να περασει καινουρια.καποιος θα πεσει και στα χαλια ζευγαρια υποχρεωτικα. επισης αν ο παροχος σου εχει 9 target snr Οπως οι περισσοτεροι δεν θα φτασεις ποτε τα 23.και βεβαια εννοειται οτι δεν θα στο χαμηλωσουν πιο κατω εκτος αν το κανεις εσυ με dmt.εκτος αν εχεις forthnet που εχει 6 η εχεις On που νομιζω εχει 7 ο οτε δινει 9 η hol εδινε 11 δινει πλεον και 9.απο το 9 μεχρι το 6 ειναι σε καλη γραμμη 1,5 Mbit. Τωρα που μιλαμε το router κλειδώνει στα 15+- μεσω ορο κατεβαζω 1,5-1,7Mb/s στο 1MB Το snr ειναι στα 8,8
yannis-sails Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 για να καλύψουμε "όλες" τις περιπτώσεις το ανέφερα, προφανώς όχι σαν πρόταση... ;-)
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Τωρα που μιλαμε το router κλειδώνει στα 15+- μεσω ορο κατεβαζω 1,5-1,7Mb/s στο 1MB Το snr ειναι στα 8,8 9 snr στην πραξη.με 9 snr ξεχνας τα 23και που ειδες για τα 400 μετρα.επισης για τον οτε δεν θεωρειται βλαβη οτι παιζεις στα 15+.
yannis-sails Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 9 snr στην πραξη.με 9 snr ξεχνας τα 23και που ειδες για τα 400 μετρα.επισης για τον οτε δεν θεωρειται βλαβη οτι παιζεις στα 15+. θα απαντήσω σε μερικές ήμερες (δεν είπα για 23 άλλα στα 18-19 είμαι καλυμμένος)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 9 snr στην πραξη.με 9 snr ξεχνας τα 23και που ειδες για τα 400 μετρα.επισης για τον οτε δεν θεωρειται βλαβη οτι παιζεις στα 15+. ναι γιατί για τους υπόλοιπους θεωρείται ή θα ήταν "βλάβη" σε περίπτωση που είχαν εκείνοι την διαχείριση του δικτύου? θυμάμαι post στο adslgr το οποίο ανέφερε ότι στην Αγγλία πριν από κάμποσα χρόνια η BT προσέφερε την διαχείριση του last mile σε όποιον εναλλακτικό το επιθυμούσε και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε...
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 θα απαντήσω σε μερικές ήμερες (δεν είπα για 23 άλλα στα 18-19 είμαι καλυμμένος) σορρυ που το λεω χυμα αλλα το τι θες μεχρι τι θα γινει και μεχρι τι μπορει να γινει εχει μεγαλη διαφορα.ειχα παει σε καποιον τον περασαν τον πελατη σε νεο καλωδιο και επαιξε σφαιρα.μου λεει ο τεχνικος του οτε.τωρα παιζει τελεια επειδη στο καλωδιο αυτο δεν παιζει ακομα αλλος πελατης.μην νομιζει οτι θα ειναι παντα ετσι ο πελατης. ναι γιατί για τους υπόλοιπους θεωρείται ή θα ήταν "βλάβη" σε περίπτωση που είχαν εκείνοι την διαχείριση του δικτύου? θυμάμαι post στο adslgr το οποίο ανέφερε ότι στην Αγγλία πριν από κάμποσα χρόνια η BT προσέφερε την διαχείριση του last mile σε όποιον εναλλακτικό το επιθυμούσε και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε... επειδη ο οτε κοιταει τωρα τις βλαβες για τον οτε λεω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 επειδη ο οτε κοιταει τωρα τις βλαβες για τον οτε λεω. ναι αλλά περνάει η εντύπωση ότι αν το έκανε άλλος θα ήταν διαφορετικά...
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ναι αλλά περνάει η εντύπωση ότι αν το έκανε άλλος θα ήταν διαφορετικά... δεν θα ηταν.αλλα επειδη ειμαστε ελλαδα δεν θα αλλαξει ποτε η διαχειριση του δικτυου για 2 λογους.α.κανεις δεν θελει.και β.ακομα και να ηθελε καποιος δεν θα γινοταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα