Neglextis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σας, Έχω παρατηρήσει σε κάθε laptop έχει ένα recovery ενός μέρους από τον σκληρό δίσκου που περιέχει τα windows + drivers. Που το κάθε laptop έχει το δικό του software recovery όπως hp, toshiba. Πως μπορώ και εγώ να κάνω ένα recovery στο laptop μου? Επίσης θέλω να κάνω και στο pc μου. Από λάπτοπ έχω hp και toshiba + pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εξαρτάται. Σε κάποια λαπτοπ σου έρχεται το recovery cd που απο εκεί μπουτάρεις και κάνεις recover. Αλλιώς, στο λάπτοπ έχει ένα special key (π.χ. F7) και έρχεται το recovery menu, από εκεί διαλέγεις Format to factory default. Σε ένα σταθερό PC, δεν μπορείς να κάνεις recover εκτός και αν το αγόρασες ολόκληρο.
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε με το norton ghost ή το acronis true image ή κάτι παρόμοιο. 1
xandelare Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το recovery tool του Anarethos που ειναι φτιαγμενο ειδικα για αυτη τη δουλεια, αν εχεις windows 7. Αν εχεις windows 8 δεν χρειαζεται εξτρα εργαλεια μιας και μπορεις να φτιαξεις ενα custom image και μετα να χρησιμοποιεις το refresh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα