Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πριν απο λιγο ειδα οτι το κινητο μου google galaxy nexus,μου εχει εμφανισει μια ενδειξη να βαλω εναν κωδικο που δεν ξερω ποιος ειναι! Ετσι ξαφνικα,χωρις να εχω κανει τιποτα προηγουμενος! Νομιζα πως ηταν θεμα sim locked,pin1 puk κτλπα αλλα δεν εχουν καμια σχεση δοκιμασα και αλλη sim και βγαζει το ιδιο μνμα.Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει??

Το μονο που δειχνει η οθονη ειναι ενα πλαισιο για να βαλω εναν κωδικο και την ενδειξη emergency call...

Δημοσ.

εχεις βάλει κλείδωμα οθόνης με pin. Αν δεν θυμάσαι τον κωδικό νομιζω μπορείς να τον επαναφερεις με της διεύθυνση gmail που έχεις συνδέσει το τηλέφωνο.

Δημοσ.

1. Από που έχεις αγοράσει το τηλέφωνο;

2. Έχεις σετάρει κάποιο εταιρικό email στην συσκευή πρόσφατα;

3. Χρησιμοποιείς την εφαρμογή/υπηρεσία Vodafone Protect;

Δημοσ.

1. Απο το πλαισιο εδω και 1μιση χρονο,0 προβλημα ειχε το κινητο και ειναι με το τελευταιο official update που κυκλοφορει.

2.Οχι

3.Οχι ,cosmote δικτυο ειχε.

Εχω ψαξει ολο το ιντερνετ και πουθενα δεν μπορω να βρω ακριβως το προβλημα μου. Το εκανε ετσι ξαφνικα!! Παρτε μια εικονα :

IMG_20130722_155600.jpg

Εδω ειναι χωρις sim. Και ευτηχως δεν επαθε τιποτα η sim ,δουλευει κανικα σε αλλο κινητο που δοκιμασα. Τωρα το κινητο εχει μεινει οπως σας δειχνω εικονα.! Ουτε βιβλιαρακι λεει κατι σχετικο. Ξαφνικα ζηταει εναν κωδικο,ποιανου μερους και περι τινος δεν γνωριζω!

Δημοσ.

Άλλο και τούτο. Εμένα κάθε φορά που κάνω restart μου ζητάει το pin της Sim αλλά τώρα έτσι στα ξαφνικά; Θεωρητικά όλες οι sim έχουν pin. Δεν παιρνεις ενα τηλέφωνο στην Cosmote να ρωτήσεις; Δεν χάνεις και τπτ.

Δημοσ.

Εκανα αυτο REMOVING PIN/PASSWORD/GESTURE SCREEN LOCK

- start in fastboot
- use galaxy nexus toolkit to boot twrp recovery without permanently flash it (option 10)
(if for some reason you can't do that, simply flash twrp recovery with fastboot commands)
- in twrp, use file explorer and navigate to /data/system and delete password.key and/or gesture.key
- reboot.

Και ολα καλα. Ευχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...