f1vettel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 διάβασες τι έγραψα? από χρήστες αν έχουν αναφερθεί προβλήματα!το bug είναι γνωστό και πριν το επίσημο release επιβεβαιώνεις αυτό που είπα..μια δεύτερη γνώμη από αλλού δεν θα βλάψει κανέναν,ίσα ίσα θα πάρει μια καθαρότερη άποψη. όλο το νετ προτείνει haswell και εσείς τα ξυπνοπούλια προτείνεται ivy brige??? τι τραβάνε αυτοί που ρωτάνε στο insomnia να λες καλύτερα! Ποιος προτεινει Ivy Bridge ρε? Απλα λεμε οτι οι Haswell εχουν υψηλοτερες θερμοκρασιες και ο TS ειπε οτι αν ειναι ετσι καλυτερα Ivy Bridge. Δε πας για κανα banακι να χαλαρωσεις λιγο?
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ποιος προτεινει Ivy Bridge ρε? Απλα λεμε οτι οι Haswell εχουν υψηλοτερες θερμοκρασιες και ο TS ειπε οτι αν ειναι ετσι καλυτερα Ivy Bridge. Δε πας για κανα banακι να χαλαρωσεις λιγο? πέφτω για λίγο στο επίπεδο σου! παραπληροφορείς,ρε? στα ίδια είναι οι θερμοκρασίες ivy/haswell.οι santy είναι ψυχρότεροι!
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 διάβασες τι έγραψα? από χρήστες αν έχουν αναφερθεί προβλήματα!το bug είναι γνωστό και πριν το επίσημο release επιβεβαιώνεις αυτό που είπα..μια δεύτερη γνώμη από αλλού δεν θα βλάψει κανέναν,ίσα ίσα θα πάρει μια καθαρότερη άποψη. όλο το νετ προτείνει haswell και εσείς τα ξυπνοπούλια προτείνεται ivy brige??? τι τραβάνε αυτοί που ρωτάνε στο insomnia να λες καλύτερα! Οοοκ εχουν παραδεχτει αυτοι το bug και εσυ περιμενεις να δεις αναφορα απο καποιον χρηστη.οοοοκκκ. και στο κατω κατω Αντωνη Παρ. που προταθηκε ivy?απεναντιας προσωπικα οτι εχω δει ειναι να λενε να μην πανε σε παλιο socket. τι τραβανε τα καημενα τα παιδια στο Insomnia ε? ε ανοιξε τους τα ματια βρε αγορι μου.τωρα τελευταια το βλεπω πολυ να αναφερεται αυτο οποτε εσυ και κατι αλλα ξυποπουλια,τι καθεστε?μορφωστε μας....ολους μας. 2
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Οοοκ εχουν παραδεχτει αυτοι το bug και εσυ περιμενεις να δεις αναφορα απο καποιον χρηστη.οοοοκκκ. και στο κατω κατω Αντωνη Παρ. που προταθηκε ivy?απεναντιας προσωπικα οτι εχω δει ειναι να λενε να μην πανε σε παλιο socket. τι τραβανε τα καημενα τα παιδια στο Insomnia ε? ε ανοιξε τους τα ματια βρε αγορι μου.τωρα τελευταια το βλεπω πολυ να αναφερεται αυτο οποτε εσυ και κατι αλλα ξυποπουλια,τι καθεστε?μορφωστε μας....ολους μας. καταλαβαίνεις τι λέω ή μόνο για να μου πας κόντρα απαντάς; για να μην έχουν αναφορές οι χρήστες πάει να πει ότι είναι ασήμαντο.απλά,βγάζεις βάζεις το usb3 και τελείωσε.και αυτό μόνο όταν πέσει σε sleep mode.πράγμα που για το μέσω χρήστη είναι αδιάφορο. όταν σε κάποιο που δεν γνωρίζει του το πετάς χωρίς να πεις τι κάνει αυτό το bug τον απωθείς έτσι και αλλιώς.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ! απλός παρατηρητής είμαι κ που κ που γράφω κάνα μήνυμα. συμβουλές δίνω στον περίγυρο μου.σιγά να μη κάτσω να φαγώνομαι στο insomnia.
Millennium Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Υψηλές θερμοκρασίες πιάνουν οι haswell λόγω ΤΙΜ όπως είχαν και οι ivy αλλά και χειρότερα γιατί έχουν και τον Integrated voltage regulator πάνω http://www.computerbase.de/artikel/prozessoren/2013/intel-haswell-prozessor-fuer-desktop-pcs-im-test/17/ Για το bug οι haswell έτσι και αλλιώς δεν έχουν περάσει σε μεγάλη μερίδα χρηστών και εώς τώρα δε πουλάνε καλά από οτι φαίνεται http://www.hwbox.gr/news-economy/33026-intel-haswell-meiomena-pososta-poliseon-problimatismos-stin-intel.html
redarmada Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 παιδια δεν παρακολουθησα το θεμα για 2 3 μερες και γεμισε σχολια τα οποια αντι να με βοηθησουν στο να καταληξω καπου αντιθετος με μπερδεψαν περισσοτερο..λοιπον για να μην το κουραζουμε αλλο προτεινετε 4770k η 3770;;;; τελος υπαρχει οντως αυτο το bug που λετε στον 4770; δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι εξηγηστε μου αν μπορειτε,διορθωνεται με καποιο τροπο;υγ: αν ειναι να εχω bug και προβληματα καλητερα ας παω προς 3770 και ας εχει παλιοτερο socket..
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 4770k ειναι ο επεξεργαστης που μπορεις να του κανεις oc,4770 ειναι ο κλειδωμενος επεξεργαστης.Για να μην τα μπερδευει ο ts 1
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ε ναι τελος παντων απλα στο μυαλο μου δεν υφισταται ο Non k γιαυτο και δεν αναφερεται απο εμενα.
Luxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Χαχαχα εισαι θεος ρε αντωνη. ποιο bug?και μετα του λες του ανθρωπου να παει να ρωτησει αλλου. ρε τι τραβαμε ωρες ωρες. Εγω που ηδη εχω τον 4670k, μπορω να διορθωσω το bug; Ή θα πρεπει να περιμενω για καινουρια μητρικη..; 200 ευρω εκανε η μητρικη.. Ο,τι να'ναι τελικα. Τα σιχαινομαι κατι τετοια.. Υπαρχει μια λιστα : http://www.tomshardware.com/gallery/Intel-PCN-Haswell-USB-30-Sleep,0101-379388-0-2-3-1-png-.html Κοιταξα s-spec και MM#. Τα δικα μου δεν ειναι στη λιστα. * Αν και να υπαρχει, δε πιστευω οτι θα το καταλαβω ποτε μου αυτο το bug. Καταρχας απλο sleep s1 εχω παντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα