tasos0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 καλησπερα εχω εναν υπολογιστη εχω βαλει 3 σκληρους με windows 7 kai 8 το προβλημα που εχω ειναι το εξης ο ενασ απο τουσ τρεισ δισκουσ (ο αρχικοσ δισκος που εχει το boot) ανα ταχτικα διαστιματα εξαφανιζετε και απο την bios αλλα και μεσα απο το εικονιδιο του υπολογιστη με αποτελεσμα οταν ειμαι ας πουμε στον Α) δισκο ξαφνικα εξαφανιζετε πχ ο Β) δισκος με αποτελεσμα να κολαει το pc και κανω επανεκινιση απο το κουμπι στον πυργο με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω σε κανεναν δισκο απο τους τρεις αυτο το κανει σε εναν συγκεκριμενο δισκο οχι σε ολους απλος να πω οτι ετρεξα το Hard Disk Sentinel και μου δειχνει πως ο δισκος εχει καταστρεμενους τομεις και οτι υπαρχουν αδυναμοι τομεις στιν επιφανεια δισκου υπαρχει πιθανοτιτα να φταιει ο δικος ή η μητρικη?
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δυο μπορεί να είναι τα αίτια: 1.Έχει πρόβλημα η πλακέτα του δίσκου και κάποια στιγμή θα καεί εντελώς και θα ησυχάσεις,σε αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός του να πάρεις αντίγραφα από τώρα και να φροντίσεις για νέο δίσκο. 2.Ποιο πιθανό είναι να μην εφάπτει καλά ένα ή και τα δύο από τα καλώδια που πάνε στον δίσκο ή από πλευράς μητρικής/τροφοδοτικού ή πάνω στον δίσκο πρέπει να τα ελέγξεις,αλλάξεις και να βάλεις άλλο βύσμα από το τροφοδοτικό για έλεγχο. Το τρίτο,να εμφανίζει πρόβλημα η μητρική είναι σπάνιο αλλά δεν αποκλείεται κιόλα.
tasos0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 ευχαριστω πολυ για την απαντηση επισης θελω να ρωτησο και κατι ακομη αν ειχε προβλημα η μητρικη το προβλημα θα εμφανιζοταν στον ενα δισκο μονο η και στους αλλους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα