YesImNoob Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεμα με το pc καθως καθε φορα που παω να μπω σε game βλ.WoW, φριζαρει η οθονη ενω το συστημα δουλευει. Αλλαξα προσφατα (2-3 μερες πριν) τροφοδοτικο (απο 450 σε 550W) και καρτα γραφικων (απο Nvidia 9600 GT σε AMD Radeon HD 7700). Η αληθεια ειναι οτι με τη παλια μου παρουσιαζε "no signal" και φριζαρισμα οθονης χωρις ΚΑΝ να μπω σε παιχνιδι (ακομα και με απλο σερφαρισμα στο νετ). Βαζοντας πανω την καινουργια, εχω θεμα μονο στα games. Πριν κανω αλλαγη στη VGA το πηγα για service, και μου ειπαν οτι ο σκληρος ειναι στα τελευταια του και οτι καποια στιγμη συντομα θα μου μεινει (αναφερομαι στον σκληρο που εχει πανω τα Windows). Για τον αλλο δεν εγινε λογος για βλαβη. Εχετε να προτεινετε κατι: Το συστημα μου: Intel Core 2 Quad Q6600 Mainboard: ASRock G41C-GS RAM: DDR3 4GB (εχω πανω 4+4GB αλλα χρησιμοποιει μονο τη μια λογω 32-bit Windows 7) VGA:AMD Radeon HD 7700
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Αρχικα αν μπορεις τρεξε το HDD Sentinel να δεις την κατασταση του σκληρου δισκου σου. Αν ειναι πολυ τραγικα τα πραγματα, δεν αποκλειεται να φταιει αυτο.
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Σχεδον σίγουρα φταίει αυτο αν οντως το προβλημα ειναι τοσο εντονο.
YesImNoob Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μολις εκανα, οντως εχει 94% υγεια και γραφει τα παρακατω στην αναφορα: Υπάρχουν 1 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων θα μετακινηθούν σε εφεδρική περιοχή. Ο δίσκος βρήκε 1 κατεστραμένους τομείς κατά τον αυτοέλεγχο. Υπάρχουν 1 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. 383 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί. Τωρα αν μπορειτε δωστε μου τα φωτα σας να καταλαβω ποσο σοβαρο ειναι αυτο
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Και απο τα παραπάνω μαλλον οφείλεται στον δίσκο τα κολλήματα που έχεις , δοκίμασε για αρχή να αλλάξεις καλώδιο στον δίσκο και να τον βάλεις σε αλλη sata , 94 % παντως δεν ειναι κι άσχημα αλλα υπάρχουν καποια θέματα οπως φαίνεται
YesImNoob Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Λοιπον, αλλαξα καλωδια σατα και δεν μπουταρε καν το pc, δεν εβρισκε το BOOTMGR.
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δηλαδή με το παλιο καλώδιο κανει boot και με καινούργιο η αλλο δεν κανει ? Βρες αν μπορείς ενα cd με τα windows και ρίξε ενα repair
YesImNoob Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Με το ιδιο καλωδιο, τον εβαλα σε αλλη sata port, οκ θα δοκιμασω repair
YesImNoob Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 λοιπον, εκανα repair, αλλαξα sata καλωδιο, εβαλα νεο σκληρο ssd, νεα windows, το προβλημα εξακολουθει, οταν βαζω game.
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Το παιχνίδια ειναι στον προβληματικό δίσκο ετσι ? Το πιθανότερο ειναι να εχεις πρόβλημα ο δίσκος και ας σου δείχνει το hdsentinel 94 % health , αυτο που μένει νομίζω ειναι να του ρίξεις ενα format
YesImNoob Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 μμμμ οχι τα παιχνιδια βρισκονται στον αλλο, που ειναι οκ, λες να εχει προβλημα κι αυτος? δεν θα φαινοταν ομως καπου ρε γμτ.... δεν ξερω... μπορει να κανω format
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 δεν ειναι κακο πραγμα το φορματ, εγω κανω τουλαχιστον 1 φορα το 4μηνο
YesImNoob Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 δεν αντιλεγω, οντως φορματ πρεπει να γινεται συχνα. απλα οσον αφορα τους δισκους, εχω τρεις, εχω κανει ολους τους δυνατους συνδυασμους και το προβλημα ακομα επιμενει,γτ να κανω φορματ, εχω περασει νεα Windows στον ssd, τον εχω βαλει να τρεξει μονος του χωρις τους παλιους. τιποτα. Πριν λιγο κοιταξα τις RAM, τα ιδια. Υπαρχει περιπτωση να τεθει θεμα επεξεργαστη και να εχω δωσει λεφτα για αλλαγες που δεν χρειαζονταν? και κατι αλλο που παρατηρω ειναι οτι, μπαινω στο παιχνιδι και μεχρι τα μενου κι αυτα ειμαστε μια χαρα... οταν παταω ομως continue game π.χ και παει να φορτωσει για να μπει στο game, εκει το χανει----> no signal η freezing
Grey Warden Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Σε πετάει με το που μπεις το παιχνίδι είπες; Εγώ έχω πρόβλημα με πάγωμα του pc μετά από 15-20 λεπτά παιχνιδιού και πιθανολογώ μετά από αλλαγή τροφοδοτικού και κάρτας γραφικών (παρ όλο που το πρόβλημα είχε λυθεί επι 3 μήνες κάπως μαγικά και μετά από αλλαγή κουτιού ξαναεμφανίστηκε) οτι ίσως θέλει καθάρισμα ο επεξεργαστής. Εμένα πιάνει 70 βαθμούς σε full load και αύριο θα τον καθαρίσω και θα βάλω νέα πάστα. Η θερμοκρασία μπορεί να μην φαίνεται τρομερά υψηλή αλλά είδα περιπτώσεις που αντιμετώπιζαν παρόμοιο πρόβλημα με τέτοιες θερμοκρασίες και λύθηκε μετά από καθάρισμα. Αν πράγματι το κάνει με το που μπεις στο παιχνίδι και δεν έχεις θέμα θερμοκρασιών δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τους audio drivers της κάρτας γραφικών (από το device manager) γιατί υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου γίνεται conflict με τους audio drivers της μητρικής. Μιας και άλλαξες πρόσφατα κάρτα δεν αποκλείεται να συμβαίνει αυτό.
YesImNoob Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 απενεργοποιησα τον ηχο της GPU αλλα τιποτα, η αληθεια ειναι οτι το προβλημα παρουσιαστηκε οταν αλλαξα τροφοδοτικο... πριν με το παλιο δεν ειχα θεμα, πηγα και αγορασα ενα turbo-x 550W... βλακεια που ειναι turbo-x? θερμοκρασιες τσεκαρα ειναι ολες μια χαρα.. εν τελη θα ανοιξω και τον CPU να τον κοιταξω... Σε πετάει με το που μπεις το παιχνίδι είπες; Ετσι... θα παιξει π.χ το αρχικο βιντεο, αλλα οταν παει στο μενου, παγωνει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα