Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εχω sony vaio laptop και παρατηρησα στην οθονη του καποια μαυρα σημαδια στο πανω μερος.στο ασπρο και στα ανοιχτα χρωματα φαινεται αρκετα.τι μπορει να εχει γινει?η οθονη ειναι full hd και το λαπτοπ το εχω 1.5 χρονο

post-172678-0-47301200-1374460256_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι ειναι φυσιολογικο?νομιζω παλια δν το εκανε

edit:παρατηρησα οτι οταν ανοιγει ο υπολογιστης ειναι μια χαρα και οταν μπαινει στην οθονη που φορτωνουν τα windows σαν να σβηνουν καποια λαμπακια πανω.

Επεξ/σία από jordaninio
Δημοσ.

παιδια αν ξερει καποιος για το θεμα αυτο παρακαλω να μου το πει γιατι αλλιως θα το στειλω στη σονυ και θα το αποχωρηστω για 2 βδομαδες :(

Δημοσ.

Θέμα backlight είναι ή μή επαφής του LCD bezel (δεν πατάει καλά το πλαστικό στεφάνι γύρω γύρω κα ιδεν εφάπτεται στην οθόνη) ώστε να κόβει τον φωτισμό από το backlight και να φαίνεται ομοιόμορφο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρα δν το γλιτωνω το ταξιδι στο βελγιο :P θα δεχτουν να αντικαταστησουν την οθονη ομως ή τζαμπα το στελνω?

edit:μπηκα στα bios για 5 λεπτα και μετα ως δια μαγειας εφτιαξε.!εχω ακομα ενα μικρο προβλημα με την οθονη(μια μικρη κοκκινιλα στην ακρη στα σκουρα χρωματα μονο) αλλα δεν μ φαινεται αρκετο για να το στειλω στη σονυ και να το χασω για τοσο καιρο.

Επεξ/σία από jordaninio
Δημοσ.

1) Αν δε θες να αποχωρίζεσαι το λάπτοπ για καιρό, να μην ξαναεπιλέξεις SONY, αλλά κάποιο με Onsite Warranty.

2) Αν επίσης δε θες να κάνεις χρήση της εγγύησης, δικαίωμά σου. Επιλογές είναι αυτά. Το monitor σου θέλει αλλαγή πάντως έτσι όπως τς παρουσιάζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...