Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, μπηκα στο site της AMD και εβαλα drivers να κατεβαινουν με Internet Download Manager.

Μεγιστη ταχυτητα 4 mb/sec και μεση τα 3.5 mb/sec.

35/3 down/up ειναι η συνδεση. 

σε down εισαι μια χαρα.λογικα και σε Upload θα εισαι μια χαρα.

Και λογικα εχεις συγχρονισει και 35/3.

• 6 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ξεθαβω το θέμα γιατί ενώ είχα από το 2013 που είμαι σε αυτό το σπίτι με φορθνετ 17-18 ταχύτητες εδώ και ένα 6μηνο έχω συχνές αποσυνδέσεις και πτώση στα 16-15,5.

Vdsl δεν δίνουν γιατί δεν έχουν εδώ και  ψάχνω να αλλάξω παροχο.δεν μπορώ να βρω λύση με τίποτα.μοντεμ καινούργιο πήρα,τι στο σπίτι ήρθαν και μέτρησαν τι από τα κεντρικά μέσω τσατ και τηλ που προσπαθώ και οι αποσυνδέσεις συνεχίζουν.λενε ότι μάλλον φταίει η γραμμή....λύση δεν μπορούν να μου δωσουν.

άρα δρόμο από αυτους να ησυχάσουμε...αλλά που να πάμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

23 λεπτά πριν, Thresh είπε

Για δες αν σου βγάζει διαθεσίμοτητα εδώ

https://www.sfbb.gr/LandingPage.html

Κοιτα να δεις που δεν το προλαβα.. Τωρα δινω 34 ευρω για 50αρα και θα μπορουσα να δινω 30 ευρω για 100αρα! Και πληρωνεις και 2 ευρω μονο για παγιο συνδεσης! Καλη φαση.. Απλα δεν ξερω τι γινεται οταν τελειωσει η 24μηνη συνδεση..

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Thresh είπε

Για δες αν σου βγάζει διαθεσίμοτητα εδώ

https://www.sfbb.gr/LandingPage.html

Αν και με υπερκαλυπτει το vdsl 50 εαν βαζουν στην περιοχη μου.....εδω δινουν σε εμενα βαση του λινκ που μου εδωσες και οι 3(vodafone,ote,wind) fiber με 32 ευρω.Καλα η nova ουτε καν υπαρχει....μαλλον δε συμμετεχουν πουθενα.Το πανε για φαλιμεντο.....

Θα αρχισω τα τηλ να δω εαν μου βαζουν.Πιο καλη προσφορα βρισκω της vodafone γιατι δινει και καποια καναλια μεσω vodafone tv.Λες και θα τα βλεπω....εδω και νοβα που εχω δεν το ανοιγω καν.....

• Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, donstefano said:

Αν και με υπερκαλυπτει το vdsl 50 εαν βαζουν στην περιοχη μου.....εδω δινουν σε εμενα βαση του λινκ που μου εδωσες και οι 3(vodafone,ote,wind) fiber με 32 ευρω.Καλα η nova ουτε καν υπαρχει....μαλλον δε συμμετεχουν πουθενα.Το πανε για φαλιμεντο.....

Θα αρχισω τα τηλ να δω εαν μου βαζουν.Πιο καλη προσφορα βρισκω της vodafone γιατι δινει και καποια καναλια μεσω vodafone tv.Λες και θα τα βλεπω....εδω και νοβα που εχω δεν το ανοιγω καν.....

Ναι η Nova δεν συμμετέχει, μόνο οι άλλοι 3. Είναι επιδοτούμενο το πάγιο για 2 χρόνια κι επιδοτεί και μέρος της εγκατάστασης, γιατί όπως καταλαβαίνεις έρχεται οπτική μέχρι το σπίτι/διαμέρισμα και φτιάχνουν κι αναμονές για όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Ναι η Nova δεν συμμετέχει, μόνο οι άλλοι 3. Είναι επιδοτούμενο το πάγιο για 2 χρόνια κι επιδοτεί και μέρος της εγκατάστασης, γιατί όπως καταλαβαίνεις έρχεται οπτική μέχρι το σπίτι/διαμέρισμα και φτιάχνουν κι αναμονές για όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας.

Ναι ενημερώθηκα για τις καλωδιώσεις κτλ από ένα φίλο που έβαλε.

Το θέμα είναι τώρα ότι ψάχνομαι από εδώ και πέρα με ΟΤΕ και βοντα να δω εάν βάζουν στη δική μου οδό vdsl η fiber και όταν μου απαντήσουν θα δω τι θα κάνω τότε....

Δημοσ.

Εκανα μια ερευνα και βρηκα το καφαο που με εξυπηρετει( 584-324   ) Στις αναθεσεις της ΕΕΤΤ δεν υπαρχει καν ...δεν εχει δοθει για αναβαθμιση με λιγα λογια σε καποια εταιρεια .Ειναι ενα κουτι-αρχαιολογια οποτε σε εμενα μαλλον το vdsl θα μπει απο τους τελευταιους στην Ελλαδα......

Δημοσ.

Update απο Vodafone.

Δινουν vdsl μεχρι 30 και fiber 100 για το δικο μου σπιτι.

Φυσικα αξιζει το fiber αλλα ξεκιναμε τα δυσκολα.

1 μεγαλος χρονος αναμονης για εγκατασταση.5-7 μηνες.Κυριως μου ειπε οτι αργει η αδεια της πολεοδομιας

2 Σου βαζουν καλωδια μεσα στο σπιτι(οπτικη ινα toslink) και μεσα στο σπιτι ολη η φαση απο αποψη οπτικης δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Περναει η οπτικη ινα και μετα περναει απο ενα μετατροπεα και βγαζει ethernet.Απο κει και περα πρεπει να παιξεις με powerlines για να στειλεις σε αλλο δωματιο αν ειναι το μοντεμ σου αν δεν θες καλωδια σε ολο το σπιτι λες και ειναι τσαντιρι.

3 πρεπει ολη η οικοδομη,ιδιοκτητες διαχειριστης να πουν οκ αλλιως δεν προχωραει καμια εργασια.....

Περιμενω απο cosmote (λογικα τα ιδια)και βλεπουμε.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι τοσο τραγικα οσο λες... μονο για το 1 δεν ξερω. πολυ μου φαινεται 5-7 μηνες

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.
13 ώρες πριν, VasKag είπε

δεν ειναι τοσο τραγικα οσο λες... μονο για το 1 δεν ξερω. πολυ μου φαινεται 5-7 μηνες

Καλημερα.

Απο οτι ειδα και σε αλλο φορουμ που ασχολουνται με δικτυα κτλ , εχεις δικιο οσο αφορα το χρονο.3-5 μηνες απο οτι βλεπω ειναι η φαση ολη.

Για τις καλωδιωσεις γινεται και με καθετες εκτος οικοδομης σε πολες περιπτωσεις που αισθητικα ειναι καλυτερο γιατι ειδα και κατι φωτο που τα περνανε εσωτερικα απο διαδρομους της οικοδομης κτλ που ειναι εξαιρετικα ασχημα τα αποτελεσματα σε πολλες περιπτωσεις......

Μετα μεσα στο σπιτι επειδη θα σου περασουν σε ενα σημειο την γραμμη μετα για να το διαμοιρασεις εαν θες πρεπει να παιξεις με powerlines...Αλλιως αμα αρχιζεις και τραβας ethernet απο εδω και απο εκει δεν αξιζει το  οπτικο αποτελεσμα.

Επειδη ομως ειμαι και ενοικιαστης δεν ξερω εαν οι ιδιοκτητες των διαμερισματων θελουν εδω τετοιες δουλειες.Ευτυχως ειναι λιγοι στην οικοδομη οποτε εχουμε πιθανοτητες......

Βεβαια εμενα αν μου δωσουν vdsl 50 (αν και δυσκολο) σε πρωτη φαση με καλυπτει γιατι θα ειναι πιο αμεση η εγκατασταση-ενεργοποιηση και μετα περναω σε οπτικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update απο COSMOTE.

Fiber 100 με επιδοτηση στα 29 (συν 2 ευρω για την τοποθετηση μια φορα με τον 1ο λογαριασμο)για 24 μηνες μαζι με τηλ με απεριοριστα σταθερα και κινητα και κινητα-σταθερα σε 29 χωρες 7 ωρες.

VDSL 50 με τηλ με τα ιδια οπως απο πανω στα 33 ευρω.

Επισης οταν κανεις αιτηση σε περνουν αυτοι φορητοτητα οπου για περιπου 2 μηνες εχεις ιντερνετ και τηλ απο αυτους(φορητοτητα δηλαδη αμεσα) σε πακετο adsl η vdsl(οτι διαλεξει ο πελατης)και μολις ολοκληρωθουν η εργασια-συνδεσεις κτλ αμεσα γυρισμα απο adsl η vdsl σε fiber.

Νομιζω θα προχωρησω με οτε σε καθε περιπτωση.Εαν συμφωνει ο ιδιοκτητης-ιδιοκτητες παμε για fiber αλλιως adsl και τελος τα θεματα με τη νοβα με το απλο adsl.....

Update-edit.Με ξαναπηραν απο cosmote.Επειδη θα παρω λεει vdsl αν θελω απο καφαο της vodafone δεν μπορουν να δουν ακριβη εκτιμωμενη ταχυτητα.Ενδεχομενως να ειναι απο 20-40.Ετσι μου ειπαν αρα η λυση vdsl 50 ειναι αμφιβολη.....Αρα μονο Fiber 100 η ενας θεος ξερει......H voda μου εδινε vdsl 30 αρα μεχρι εκει μαλλον θα ειναι το οριο της vdsl.....

Επεξ/σία από donstefano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...