Maldino Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μιλησα με την Cyta και μου ειπαν οτι ειμαι στα 800 μετρα περιπου... Αξιζει να βαλω vdsl για τετοια αποσταση?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μιλησα με την Cyta και μου ειπαν οτι ειμαι στα 800 μετρα περιπου... Αξιζει να βαλω vdsl για τετοια αποσταση? λογικα αξιζει αν σε νοιαζει το Upload .ο οτε του βυρωνα ειναι εδω Π. Τσαλδάρη 13.οποτε μπορεις να δεις και εσυ περιπου ποσο εισαι και αν αληθευει αυτο που σου ειπαν.
Maldino Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αργησα να το δω.. Ευχαριστω για την απαντηση παντως. Την προχωρησα την συνδεση, μολις συνδεθω θα σας πω εντυπωσεις και λεπτομερειες για οποιον χρειαζεται.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αργησα να το δω.. Ευχαριστω για την απαντηση παντως. Την προχωρησα την συνδεση, μολις συνδεθω θα σας πω εντυπωσεις και λεπτομερειες για οποιον χρειαζεται. Οποτε Πας για vdsl cyta?γραψε χαρακτηριστικα και εντυπωσεις.επισης η καλωδιωση σου θα πρεπει να ειναι ετοιμη για vdsl και οχι να την εχεις οπως ηταν στο adsl.αυτο σημαινει οτι δεν γινεται να εχεις παραλληλα πριζακια και εκει να εχεις τηλεφωνα με φιλτρα.θα πρεπει η γραμμη ναπαει στο splitter απο το splitter να πας στο ρουτερ και απο το Phone Να κανεις επιστροφη προς τα υπολοιπα πριζακια που θα ειναι τα τηλεφωνα.αν εχεις ενα πριζακι ολα ειναι ευκολα.αν εχεις παραπανω τοτε το θεμα σου ειναι οτι ισως το ρουτερ χρειαστει να παει στην κεντρικη πριζα αναλογως βεβαια 2 πραγματα. α.που εχεις πριζακια και που θες να βαλεις τηλεφωνο και β.αν εχεις στο σπιτι Utp η αν εχεις ραζιμ.αν εχεις Utp λογω οτι εχουν μεσα 4 ζευγαρια,μπορεις να κανεις πολλα πραγματακια για να φερεις την καλωδιωση στα μετρα σου αλλα και να ειναι και σωστη.εκτος αν εισαι σε κανα σπιτι που εχει μπολικα ραζιμ που ειναι λιγο σπανιο οποτε και εκει μπορεις να κανεις διαφορα.στα πιο πολλα σπιτια απο το πρωτο πριζακι στο δευτερο ,τριτο κτλ παει μονο ενα ζευγαρι οποτε δεν μπορεις να κανεις πολλα.σε καποια αλλα ακομα και αν δεν εχουν utp βλεπεις 2 ζευγαρια προς καθε πριζακι οποτε βοηθαει.
Maldino Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν καταλαβα και πολλα να ξερεις απο τα παραπανω αφου οι γνωσεις μου ειναι λιγοστες. Παντως απο cyta σε cyta πηγα so: εχουμε την κεντρικη πριζα τηλεφωνου οπου ειναι το ρουτερ αυτη τη στιγμη (μονο εκει γινεται να συνδεθει) και λογικα θα μπει το νεο ρουτερ που το περιμενω αυτες τις μερες. Βεβαια μου ειχαν πει οτι πρεπει να γινει η αναβαθμιση της γραμμης σε vdsl και να αλλαξουν τα ορια down/up. Ισως να ειναι ασυναρτησιες αυτα που λεω και να μην ειναι κατι το σπουδαιο . Μολις γινει η συνδεση παντως θα γραψω εδω για αποτελεσματα κλπ.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν καταλαβα και πολλα να ξερεις απο τα παραπανω αφου οι γνωσεις μου ειναι λιγοστες. Παντως απο cyta σε cyta πηγα so: εχουμε την κεντρικη πριζα τηλεφωνου οπου ειναι το ρουτερ αυτη τη στιγμη (μονο εκει γινεται να συνδεθει) και λογικα θα μπει το νεο ρουτερ που το περιμενω αυτες τις μερες. Βεβαια μου ειχαν πει οτι πρεπει να γινει η αναβαθμιση της γραμμης σε vdsl και να αλλαξουν τα ορια down/up. Ισως να ειναι ασυναρτησιες αυτα που λεω και να μην ειναι κατι το σπουδαιο . Μολις γινει η συνδεση παντως θα γραψω εδω για αποτελεσματα κλπ. δεν υπαρχει μπορει να συνδεθει μονο εκει.,εξαρτατε τι θες να κανεις τι καλωδια εχεις κτλ,ποσα πριζακια εχεις ,ποσα πριζακια θες να χρησιμοποιησεις.οταν ενεργοποιηθεις το βλεπουμε και μεμονομενα τοτε.αν πιανουν τα χερια σου να αλλαξεις καποια πραγματα μια χαρα.αν και υπαρχει περιπτωση η ιδια η cyta να σου αλλαξει το πριζακι και να σου κανει αυτη τις αλλαγες με σκοπο να παιξει και το τηλεφωνο στα υπολοιπα δωματια.οποτε ιισως να μην χρειαστει να κανεις εσυ τιποτα.εκτος αν επειδη ειχες ηδη cyta ειναι ολα ετοιμα απο πριν.
Maldino Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ηδη Cyta και το θεμα τηλεφωνου σε ποιο δωματιο ειναι δεν με πολυαπασχολει. Ευχαριστω οπως και να εχει. Σημερα ηρθε το νεο ρουτερ. Eιναι αυτο: http://www.adslgr.com/forum/threads/586801-ADB-P-RG-AV4202N-Cyta-Vdsl2
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ηδη Cyta και το θεμα τηλεφωνου σε ποιο δωματιο ειναι δεν με πολυαπασχολει. Ευχαριστω οπως και να εχει. Σημερα ηρθε το νεο ρουτερ. Eιναι αυτο: http://www.adslgr.com/forum/threads/586801-ADB-P-RG-AV4202N-Cyta-Vdsl2 αρα η καλωδιωση σου μαλλον ειναι ετοιμη αφου η cyta δινει voip οποτε λογικα δεν θα χρειαστει να αλλαξεις κατι.
Maldino Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Επανερχομαι μετα απο εναν μήνα για να πω πως ΑΚΟΜΑ δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της γραμμης μου. Με έχουν αφήσει εδώ και μιάμιση βδομάδα χωρίς ίντερνετ και σε κάθε τηλέφωνο μου λένε το κοιτάμε και τα κλασσικά. Σε αύτη την περιπτωση, μπορω να διακοψω το συμβολαιο με δίκη τους υπαιτιότητα?
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Επανερχομαι μετα απο εναν μήνα για να πω πως ΑΚΟΜΑ δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της γραμμης μου. Με έχουν αφήσει εδώ και μιάμιση βδομάδα χωρίς ίντερνετ και σε κάθε τηλέφωνο μου λένε το κοιτάμε και τα κλασσικά. Σε αύτη την περιπτωση, μπορω να διακοψω το συμβολαιο με δίκη τους υπαιτιότητα? και πες οτι διακοπτεις.θα μεινεις χωρις καθολου γραμμη και θα περιμενεις παλι να ενεργοποιηθεις σε αλλο παροχο?
Maldino Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ε ειναι κοροιδια ομως αυτο το πραγμα. Για μια απλη αναβαθμιση μου παιρνει περισσοτερο απο αλλαγη παροχου. Περιμενω τηλεφωνο απο το τμημα παραπονων τους παντως.
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ε ειναι κοροιδια ομως αυτο το πραγμα. Για μια απλη αναβαθμιση μου παιρνει περισσοτερο απο αλλαγη παροχου. Περιμενω τηλεφωνο απο το τμημα παραπονων τους παντως. τι μπορει να εχει γινει δεν ξερω.ακομα και οταν αλλαζεις παροχο παλι τον οτε περιμενεις να αλλαξει οριο στον γενικο κατανεμητη.
Maldino Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον, σημερα επιτελους συνδεθηκα!!! Εκανα ενα αμεσο speedtest στο laptop και δεν με τρελαναν τα αποτελεσματα καθως ειχα 14/2.8 down/up. Στο pc που ειναι συνδεδεμενο με ethernet ξαναετρεξα το τεστ και εξεπλαγην ευχαριστα με 33/2.8 down/up. Θελετε να κανω αλλες δοκιμες? Αν ναι πειτε μου και πως http://www.speedtest.net/my-result/3032685958
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον, σημερα επιτελους συνδεθηκα!!! Εκανα ενα αμεσο speedtest στο laptop και δεν με τρελαναν τα αποτελεσματα καθως ειχα 14/2.8 down/up. Στο pc που ειναι συνδεδεμενο με ethernet ξαναετρεξα το τεστ και εξεπλαγην ευχαριστα με 33/2.8 down/up. Θελετε να κανω αλλες δοκιμες? Αν ναι πειτε μου και πως http://www.speedtest.net/my-result/3032685958 κοιτα ποσο εχεις συγχρονισει μεσα στο ρουτερ και ασε τα speedtest.αν εισαι 30/2.5 τοτε εισαι οκ.30/2,5 δεν εβαλες?οτι με wireless κατεβαζεις με λιγοτερο δενειναι κατι καινουριο.ποτε δεν μετραμε την ταχυτητα με wireless.μπορει το λαπτοπ να μην εχει καν 802.11n οποτε μην περιμενεις με g Να δεις τρελλη ταχυτητα.ασχετα που θεωρητικα ειναι 54Mbps δηλαδη παραπανω απο την γραμμησου.οποτε παντα με καλωδιο και οχι speedtest.αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση βγηκε σωστο.α.παντα κοιταμε μεσα στο ρουτερ τι γραφει και μετα δοκιμες απο γρηγορα sites me download manager ειτε απο καποιον ftp.
Maldino Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον, μπηκα στο site της AMD και εβαλα drivers να κατεβαινουν με Internet Download Manager. Μεγιστη ταχυτητα 4 mb/sec και μεση τα 3.5 mb/sec. 35/3 down/up ειναι η συνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα