Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 3 φορες ειχα κανει, οταν εκανε αποσυνδεση και δε με εβαζε με τιποτα μεσα. Αν και απο την μικρη εμπειρια, καταλαβα οτι θελει απλα κλεισιμο και να το βγαλω απο την πριζα για 15 λεπτα. Μετα επανερχεται η συνδεση. Το προβλημα που βγαζει ειναι το " could not reach the concentrator " ή καπως ετσι. Το κανει βεβαια σπανια, μπορει και 1 φορα το μηνα, μπορει και μια φορα στις 10 ημερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 3 φορες ειχα κανει, οταν εκανε αποσυνδεση και δε με εβαζε με τιποτα μεσα. Αν και απο την μικρη εμπειρια, καταλαβα οτι θελει απλα κλεισιμο και να το βγαλω απο την πριζα για 15 λεπτα. Μετα επανερχεται η συνδεση. Το προβλημα που βγαζει ειναι το " could not reach the concentrator " ή καπως ετσι. Το κανει βεβαια σπανια, μπορει και 1 φορα το μηνα, μπορει και μια φορα στις 10 ημερες. ενταξει τοτε λογικο ειναι να χασει το Multimode.αν θες κανε backup to config για να μπορεις να το κανεις upload μετα απο hard reset.αν σε αφηνει και εχεις privilege για backup/restore configuration.ναι δενεχε νοημα να το κανεις Hard reset αν σου βγαζει αυτο το μυνημα.περιμενε 2-3 λεπτα και μετα ξαναδοκμασε.concentrator not reachable ειναι το μυνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Γιατι το βγαζει ομως αυτο το μηνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Γιατι το βγαζει ομως αυτο το μηνυμα; διαφοροι λογοι μπορει να ειναι αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.λογικα μετα απο αποσυνδεση στο βγαζει.ισως δεν εχει πεσει το username σου απο τον radius ισως δεν παιρνει την mac address.πολλα μπορει να ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraris Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εχω Wind και Fast Path και το πινγκ με το εξωτερικο εχει πεσει κατα πολυ..(Απο Βυρωνα κ γω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 το κατά πολύ είναι κάπως σχετικό, πχ με Αμερική η διαφορά είναι σαν να μην υπάρχει μιας και ουσιαστικά το fastpath ρίχνει το latency κατά 25ms αν είσαι full interleaved και κατά 13-16ms αν είσαι low depth interleaved... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εαν συνδεσω το laptop με ethernet, θα εχω καποια μειωση στο ping; Τοσο καιρο ειμαι με wireless. Βεβαια το ρουτερ ειναι στο 1 μετρο. Επισης παιζει ρολο το καλωδιο του ethernet; Προτεινετε καποιο συγκεκριμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εχω Wind και Fast Path και το πινγκ με το εξωτερικο εχει πεσει κατα πολυ..(Απο Βυρωνα κ γω) λογω fast,λογω αλλου Server ή λογω οτι εκανε πχ η wind καποια αναβαθμιση με εξωτερικο ή στο συγκεκριμενο dslam? Εαν συνδεσω το laptop με ethernet, θα εχω καποια μειωση στο ping; Τοσο καιρο ειμαι με wireless. Βεβαια το ρουτερ ειναι στο 1 μετρο. Επισης παιζει ρολο το καλωδιο του ethernet; Προτεινετε καποιο συγκεκριμενο; Μερικοι βλεπουν διαφορα με ethernet.γιατι με wireless πολλες φορες παιζουν καλα αλλα σε καποια σημεια βαρανε κατι μεγαλα Ping ξαφνικα που αυτα με το ethernet δεν υπαρχουν.το ethernet ειναι οτι καλυτερο και γενικα αν μπορεις να το εχεις με ethernet βαλτο με ethernet.. για την χρηση που το θες οτι ethernet και να βαλεις θα εισαι μια χαρα.εκτος αν το φτιαξεις εσυ και το φτιαξεις λαθος.αλλα στο 1 μετρο που εισαι εξαρχης θα πρεπε να το εχεις με καλωδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 λογω fast,λογω αλλου Server ή λογω οτι εκανε πχ η wind καποια αναβαθμιση με εξωτερικο ή στο συγκεκριμενο dslam? Πιστευω λογω του Fast Path μου μειωθηκε το ping με το εξωτερικο...Παντα τις μετρησεις τις κανω με Speedtest.net και για Server διαλεγω καποια συγκεκριμενη τοποθεσια σε Γερμανια που ειναι καποιοι απο τους Servers της ΕA . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geekas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Πολύ καλά λόγια για τις τιμές της και τις υπηρεσίες της έχω ακούσει για την Wind .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Πιστευω λογω του Fast Path μου μειωθηκε το ping με το εξωτερικο...Παντα τις μετρησεις τις κανω με Speedtest.net και για Server διαλεγω καποια συγκεκριμενη τοποθεσια σε Γερμανια που ειναι καποιοι απο τους Servers της ΕA . απλα υπαρχει παντα το ενδεχομενο ανα πασα στιγμη να αλλαξει ο server στην γερμανια ειτε σε αλλο μερος ειτε σε αλλη εταιρεια κτλ. επισης ναι το fast path θα σου δωσει καλυτερο Ping εννοειται.επισης και με το Ping plotter η εστω και με την απλη Ping αμα ξερεις καποιον server μπορεις να κανεις δοκιμη το Ping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 επισης και με το Ping plotter η εστω και με την απλη Ping αμα ξερεις καποιον server μπορεις να κανεις δοκιμη το Ping Δε το ηξερα αυτο .. θα το δοκιμασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δε το ηξερα αυτο .. θα το δοκιμασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μενω και γω Βυρωνα και σημερα ειπαμε να αναβαθμισουμε το πακετο η να αλλαξουμε παροχο. Ειμαι Cyta απλο 2play 8mbps. Περιμενω να με παρουν τηλεφωνο για προσφορες VDSL μαζι με απεριοριστα σταθερα κλπ. Με εναν απλο ελεγχο στο site της cyta μου λεει οτι ειναι διαθεσιμο το vdsl και ειμαι στα 155,4 μετρα αποσταση απο το αστικο κεντρο. Επειδη οι γνωσεις μου ειναι λιγοστες, αν και εχω διαβασει καποια πραγματα στο φορουμ, θα εχω καλη συνδεση με βαση την αποσταση μου? Επισης, δεν ξερω αν εχει σημασια, οταν πρωτοεβαλα cyta μετρησαν την γραμμη απο κατω και λεει κλειδωνα στα 21 mbps που με forthent 24αρι δεν ειδα ποτε τετοια νουμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μενω και γω Βυρωνα και σημερα ειπαμε να αναβαθμισουμε το πακετο η να αλλαξουμε παροχο. Ειμαι Cyta απλο 2play 8mbps. Περιμενω να με παρουν τηλεφωνο για προσφορες VDSL μαζι με απεριοριστα σταθερα κλπ. Με εναν απλο ελεγχο στο site της cyta μου λεει οτι ειναι διαθεσιμο το vdsl και ειμαι στα 155,4 μετρα αποσταση απο το αστικο κεντρο. Επειδη οι γνωσεις μου ειναι λιγοστες, αν και εχω διαβασει καποια πραγματα στο φορουμ, θα εχω καλη συνδεση με βαση την αποσταση μου? Επισης, δεν ξερω αν εχει σημασια, οταν πρωτοεβαλα cyta μετρησαν την γραμμη απο κατω και λεει κλειδωνα στα 21 mbps που με forthent 24αρι δεν ειδα ποτε τετοια νουμερα. αν εισαι στα 150 μετρα τοτε θα παιζεις ανετα 30 αρι αλλα και 50 αρι.εκτος αν εχει προβλημα πανω η γραμμη στο σπιτι σου και για αυτο δεν ειδες με forthnet τετοια νουμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα