Προς το περιεχόμενο

Καλυτερος παροχος στον Βυρωνα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος θεωρειται ο καλυτερος παροχος στην περιοχη του Βυρωνα. Παντχς οχι η cyta που εχω.. 

Τωρα εχω ερθει στο χωριο μου, και οι γονεις μου εχουν βαλει 24αρα forthnet. Στα παιχνδιια που επαιξα Online, ειχα 50 ping! Στην Αθηνα 5 χρονια, ποτε μου δεν ειδα τετοια Pings!! Απο 80 και πανω! 

Επισης, εαν αλλαξω απο adsl σε vdsl, θα εχω καλυτερο ping ή οχι;

Λετε να περιμενω να κλεισω χρονο και να παω σε forthnet ή ote; Ή να δοκιμασω να βαλω vdsl 35 cyta; Η μετατροπη θα παρει ημερες; Θα μεινω καποιο διαστημα χωρις ιντερνετ;

Τελος, γιατι οταν κανω reset το router γυριζει σε annex 992.1 ταχυτητα μεχρι 10.000; Πρεπει να το αλλαζω μονος μου σε 992.5, μεσω cmd. Εχουν κανει καποιο λαθος; Να τους παρω τηλεφωνο ή οχι;

Δλδ εαν ηταν καποιος ασχετος, που δε ξερει να μπαινει μεσα στις ρυθμισεις του ρουτερ ( το 80%+ των χρηστων ), δε θα καταλαβαινε ποτε οτι εχει adsl, αντι για adsl2.. 

Επισης παρατηρω ενα κολλημα πολλες φορες στο youtube, εαν πηγαινω απο ενα μερος του βιντεο, σε ενα αλλος, και πρεπει να κανω refresh τη σελιδα, για να ξαναπαιξει. Ενω τωρα που ειμαι στο χωριο των γονιων μου που εχουν forthnet 24αρα. Τα βιντεο φορτωνουν αμεσως! Και κανενα κολλημα στην εναλλαγη σημειων, ακομα και σε 1080p βιντεο!
Επεξ/σία από Luxx
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

από adsl σε vdsl τα ping δεν καλυτερεύουν, ίσα ίσα κάποιες φορές είναι χειρότερα.

πρέπει να το φτιάξουν αυτό.

η forthnet έχει τα καλύτερα pings, μαζί με τον οτε.

με την forthnet θα έχεις την μέγιστη δυνατή ταχύτητα , λόγω του 6 margin που δίνει σε αντίθεση με 9 ή 11 που δίνουν άλλοι.

δικιά μου πρόταση είναι η forthnet μακράν.

hol για κανένα λόγο για gaming, Παρότι ξεκινήσαν, ίσως, να δίνουν fastpath, ακόμα κάνουν βλακείες με τo margin, δεν το χουν βρει ακόμα.

σε forthnet αμα θες καλυτερο ping με τιμημα λιγο μικροτερη ταχυτητα υποχρεωτικα τοτε ζητα fast path και θα πεσει ακομα περισσοτερο το Ping.
οχι δεν θα εχεις διαφορα στο Ping συν οτι αμα δεν σε βαλουν σε fast path θα εχεις πιο αργο Ping απο καποιον παροχο που θα σου δωσει fast path ειτε σε adsl ειτε σε vdsl.
λογικα θα μεινεις ελαχιστο χωρις ιντερνετ εκτος απροοπτου που το απροοπτο δενσημαινει οτι θα φταιει η cyta υποχρεωτικα.δεν στεκει αυτο με το 992.1.κανονικα θα πρεπε αν το βαλεις 992.5 να μεινει εκει.οτι συγχρονιζει σε 992.1 μπορει να ειναι καποιο λαθος στο training.δενειναι θεμα αυτο τοσο οσο οτι δεν σου κραταει την ρυθμιση για 992,5.εκτος αν δεν κανεις save.ποιο ρουτερ εχεις?
ναι καποιος ασχετος μπορει να μην το προσεχε.τωρα αν θες να αλλαξεις παροχο και η Forthnet  και ο οτε δινουν fast path.
βεβαια και η cyta δινει fast path οποτε ζητησε τους να σε γυρισουν σε fast path και δες πως παει το gaming.απλα θα χασεις σε ταχυτητα λιγακι υποχρεωτικα λογω fast path αλλα θα εχεις καλυτερο Ping.ta κολληματα ειναι πιθανοτατα λογω και του μεγαλου Ping ισως και πιθανοτατα καποιου dslam που ειναι λιγο πιτα κτλ.ζητα fast path να δεις πως θα παιξεις για αρχη.

από adsl σε vdsl τα ping δεν καλυτερεύουν, ίσα ίσα κάποιες φορές είναι χειρότερα.

πρέπει να το φτιάξουν αυτό.

η forthnet έχει τα καλύτερα pings, μαζί με τον οτε.

με την forthnet θα έχεις την μέγιστη δυνατή ταχύτητα , λόγω του 6 margin που δίνει σε αντίθεση με 9 ή 11 που δίνουν άλλοι.

δικιά μου πρόταση είναι η forthnet μακράν.

hol για κανένα λόγο για gaming, Παρότι ξεκινήσαν, ίσως, να δίνουν fastpath, ακόμα κάνουν βλακείες με τo margin, δεν το χουν βρει ακόμα.

ναι δινουν fast me 11 margin:P

να φτιαξουν τα ping sto vdsl ειναιενα ρισκο με την εννοια οτι δεν ειναι ευκολο σε μια γραμμη που παιζει ακομα πιο οριακα απο adsl να δωσεις fast path.ενδεχομενος να εχεις αποσυνδεσεις.

νομιζω στο βυρωνα δεν δινει ακομα ο οτε vdsl. μερικα τηλεφωνα που δοκιμασα σε διαφορετικα σημεια στο βυρωνα, βγαζει μη διαθεσιμο.

επισης ξεχασα να πω κατι.δεν υπαρχει καλυτερος παροχος στον βυρωνα η χειροτερος.ειναι παντα τι θελεις.σε θεμα συγχρονισμου παιζει ρολο ο χαλκος και το target snr που βαζει ο παροχος.αν μιλαμε για ping εκει σιγουρα fast path θελεις και καποιον παροχο που να εχει bandwidth και να μην παιζει οριακα για να μην ειναι πιταρισμενος και μετα το ping σου παει χαλια

• Super Moderators

σίγουρα forthnet για gaming, πολύ χαμηλό latency σε σχέση με όσους έχω δοκιμάσει.

εννοείτε fastpath όπως σου είπαν παραπάνω.

με ΟΤΕ μέσα?

Δλδ να ζητησω fast path στην cyta; οι αποσύνδεσεις θα αυξηθουν ετσι; ποσο θα χασω σε ταχυτητα; δεν υπαρχει επιλογη στο ρουτερ για να αποθηκευσω το annex. Σε reset γυρναει στο 992.1. Το thomson εχω.

με ΟΤΕ μέσα?

ναι με ΟΤΕ, ήταν στα ίδια επίπεδα, σε fastpath και οι δύο.

Κι εγώ άκουγα οτι ο οτε έχει τα πιο καλά ping και ότι κανείς δνε τον πλησιαζει, αλλά σε μένα έτσι ήταν. σιγά σιγά διαβάζω κι από άλλους, ότι σε forthnet έχουν τo ιδιο latency με οτε. δεν ξέρω αν η αλλαγή είναι από μεριάς forthnet ή οτε και φυσικά δεν παίζει να είναι καθολικός κανόνας, ούτε έχει νόημα να συγκρίνεις δαφορετικές περιοχές.

Στην δικιά μου γραμμή πάντως ήταν όντως έτσι.

Δλδ να ζητησω fast path στην cyta; οι αποσύνδεσεις θα αυξηθουν ετσι; ποσο θα χασω σε ταχυτητα; δεν υπαρχει επιλογη στο ρουτερ για να αποθηκευσω το annex. Σε reset γυρναει στο 992.1. Το thomson εχω.

ναι ζητα λογικα θα εχεις καλυτερο Ping εκτος αν θες να αλλαξεις εταιρεια οποτε εκει παμε αλλου.δεν σημαινει οτι θα εχεις αποσυνδεσεις υποχρεωτικα.κανει την γραμμη καπως πιο ασταθης αλλα δεν σημαινει οτι θα εχεις προβλημα υποχρεωτικα.μια καλη γραμμη θα χασει max 1,5 mbps περιπου σε fast path.σε μικροτερες γραμμες μπορεις να δεις κανα mbit απωλεια.τωρα για το αγαπημενο μου thomson.κανονικα απο default ειναι Multimode και θα πρεπε να κλειδωνει παντα adsl2+.εσυ απο που το βαζεις σε adsl2+ καρφωτα?πας απο το cli και μπενεις στο menu Μετα xdsl κτλ κτλ και το γυρνας σε adsl2+?λογικα απο εκει πρεπει να το κανεις διοτι απο το web interface δεν γινεται.αμα το κανεις απο εκει αυτο που μαλλον δεν εχεις κανει ειναι να κανεις savell μετα γιανα σωσει την ρυθμιση μονιμα.

αλλα παραξενο το cli να ειναι ανοιχτο.αλλιως αν δεν το κανεις ετσι πες μου πως το κανεις για να καταλαβω.

ναι με ΟΤΕ, ήταν στα ίδια επίπεδα, σε fastpath και οι δύο.

Κι εγώ άκουγα οτι ο οτε έχει τα πιο καλά ping και ότι κανείς δνε τον πλησιαζει, αλλά σε μένα έτσι ήταν. σιγά σιγά διαβάζω κι από άλλους, ότι σε forthnet έχουν τo ιδιο latency με οτε. δεν ξέρω αν η αλλαγή είναι από μεριάς forthnet ή οτε και φυσικά δεν παίζει να είναι καθολικός κανόνας, ούτε έχει νόημα να συγκρίνεις δαφορετικές περιοχές.

Στην δικιά μου γραμμή πάντως ήταν όντως έτσι.

καλα ναι μπορει να ηταν σε πιτα dslam μπορει να πιταραν οι γραμμες με εξωτερικο χιλια δυο μπορει.απλα και σε forthnet ΟΣΟ ΞΕΡΩ κατι προβληματα με εξωτερικο που επαιζαν παλια αρκετα πλεον δεν υφιστανται.δηλαδη με πιτα γραμμες

To cli τι ακριβως ειναι; 

Εγω απο το cmd δινω την σχετικη εντολη xdsl debug config κτλ.. 

Στο τελος βαζω και saveall.

Κραταει την ρυθμιση, εκτος και εαν το κανω reset, απο το κουμπι.

Επισης παρατηρω οτι το margin και attenuation, αυξανεται οταν παω απο 992.1 σε 992.5. Γιατι; 

To cli τι ακριβως ειναι; 

Εγω απο το cmd δινω την σχετικη εντολη xdsl debug config κτλ.. 

Στο τελος βαζω και saveall.

Κραταει την ρυθμιση, εκτος και εαν το κανω reset, απο το κουμπι.

Επισης παρατηρω οτι το margin και attenuation, αυξανεται οταν παω απο 992.1 σε 992.5. Γιατι; 

reset εννοεις reboot απο το διακοπτη δηλαδη ανοιξε κλεισε οχι hard reset?

επισης μιλα με cyta μηπως εχουν αλλο firmware Να σου περασουν διοτι δεν στεκει να κανεις saveall και να το χανει.

οτι αλλαζει το margin και attenuation ειναι αρκετα λογικο οταν παιζεις απο g.992.1 σε 992.5 η σε 992.3.το cli ειναι το cmd που λες εσυ

hard reset εννοω, απο το μικρο κουμπακι που εχει το router.

οταν κανεις hard reset το ρουτερ χανει τα παντα οποτε λογικο ειναι να γυρναει σε Multimode οποτε για καποιο λογο συγχρονιζει και g.992.1.εσυ για ποιο λογο κανεις hard reset?αν θες να κανεις reboot το ρουτερ για χ υ λογο τοτε πολυ απλα το κλεινεις απο τον διακοπτη.το να κανεις Hard reset δεν εχει νοημα εκτος αν εχειςπειραξει τα παντα.εκει δεν θα χασει μονο το adsl2+ αλλα θα χασει και τις ρυθμισεις του wireless κτλ.λεω και εγω ρε γαμοτο.thomson και να μην σωζει τις ρυθμισεις απο cli με saveall.

για ποιο λογο το κανεις hard reset?σε αλλο παροχο που δεν σου σεταρει το router αυτοματα αν εκανες Hard reset θα εχανες τα παντα.τηλεφωνια ιντερνετ username/passwords τα παντα.το μικρο κουμπακι ειναι για factory defaults και το παταμε μονο αν τα εχουμε κανει σαλατα.για απλο reboot ειτε απο cli ειτε απο το Interface ειτε απο το διακοπτη ειτε απο το ρευμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...