zeniath Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Λοιπόν είπα να το πάρω το Torchlight 2 (πήρα το 4-pack και έκανα δώρα να παίξω με φίλους) και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Συνεχώς ότι και να κάνω μου βγάζει strict NAT detected και συχνά πυκνά σκαλώνει όταν παίζω με άλλους μέσω internet. Δοκίμασα τα πάντα με το Thompson tg585v8, τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα με το netfaster iad 2, τίποτα. Static IP, Ανοιχτό dmz, port forward, όλα τα firewall κλειστά ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Αν ξέρετε κάτι plz help αλλιώς πάω να πάρω νέο router... Υ.Γ. "strict NAT detected" είναι και βράδυ... Υ.Γ.2. τελικά το έφτιαξα (ελπίζω εκτός αν αύριο μου κάνει τα ίδια)
trek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δε λες και πώς το έκανες? Φαντάζεσαι κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου, να πληκτρολογήσει στο google "torchlight 2 nat strict", να ανοίξει το thread σου ολο χαρά..και στο τέλος να διαβάσει "εντάξει παίδες..το έφτιαξα.. χαίρετε"
Λύση zeniath Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Λύση Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Έκλεισα firewall router, firewall pc, άνοιξα DMZ, έκανα port forward. Άνοιξα το pc μου όσο πιο πολύ μπορεί κάποιος σε επιθέσεις. Πιστεύεις ότι είναι και η ενδεδειγμένη λύση για να την προτείνω; Γι'αυτό δεν είπα δεν το κρατάω κρυφό, απλά σαν λύση δεν είναι καλή
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Έκλεισα firewall router, firewall pc, άνοιξα DMZ, έκανα port forward. Άνοιξα το pc μου όσο πιο πολύ μπορεί κάποιος σε επιθέσεις. Πιστεύεις ότι είναι και η ενδεδειγμένη λύση για να την προτείνω; Γι'αυτό δεν είπα δεν το κρατάω κρυφό, απλά σαν λύση δεν είναι καλή τα firewall στα περισσοτερα φτηνα ρουτερ δεν ειναι κατι σοβαρο.συνηθως οταν κανεις Dmz ανογεις ολα τα ports οποτε το Port forward δενχρειαζεται.αν καποιος μπορει να παιξει με port forward αντι για dmz τοτε προτεινεται.στο Thomson τωρα επειδη δεν υπαρχει ακριβως dmz μεσα απο το Interface αν καποιος θελει να ανοιξει ολα τα Ports πρεπει να το κανει απο cli interface.εχουν γραψει πως γινεται απλα ειναι λιγο ιστορια διοτι πολλες φορες το cli ειναι κλειστο και πρεπει καποιος να το ανοιξει ειτε με ρυθμισεις ειτε με αλλο firmware. επισης οπως ειπαν καλο ειναι να γραφουμε την λυση ασχετα με το αν ειναι καλη η οχι ή αν προτεινεται η οχι. ο καθενας παιρνει τα ρισκα του.και μενα δεν θα με ενδιεφερε το security και θα προτιμουσα να επαιζα σωστα παρα να πω οτι δεν τα κανω διοτι το Pc μου θα εκτεθει.
Y4nn1z Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Πηγα ο βλακας και αγορασα και εγω το TorchLight2, 2x πακετα απο το Steam να παιξουμε με ενα φιλαρακι, (εχω ακριβως το ιδιο μοντελο router απο την Thomson TG585 v8) και συνεχεια μου βγαζει μηνυμα το παιχνιδι NAT Strict!!! Αυτο σημαινει πως καθε τρεις και λιγο το παιχνιδι μου κολλαει 'Η και ΔΕΝ μπορουμε να συνδεθουμε για να παιξουμε διπλο Μπορει καποιος σας παρακαλω παρα πολυ να μου πει πως θα ξεπερασω το προβλημα με το ρουτερ μου 'Η να μου πει με ποιες προδιαγραφες να αγορασω καποιο αλλο? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Πηγα ο βλακας και αγορασα και εγω το TorchLight2, 2x πακετα απο το Steam να παιξουμε με ενα φιλαρακι, (εχω ακριβως το ιδιο μοντελο router απο την Thomson TG585 v8) και συνεχεια μου βγαζει μηνυμα το παιχνιδι NAT Strict!!! Αυτο σημαινει πως καθε τρεις και λιγο το παιχνιδι μου κολλαει 'Η και ΔΕΝ μπορουμε να συνδεθουμε για να παιξουμε διπλο Μπορει καποιος σας παρακαλω παρα πολυ να μου πει πως θα ξεπερασω το προβλημα με το ρουτερ μου 'Η να μου πει με ποιες προδιαγραφες να αγορασω καποιο αλλο? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. α.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια. μετα στο ρουτερ πρεπει να κλεισεις το firewall αν και αν ειναι στο standard δεν κοβει τα Port forwards. μετα θα πρεπει να κανεις Port forward στο ρουτερ τα ports που χρειαζεται το παιχνιδι. www.portforward.com . δυστυχως το thomson δεν εχει dmz μεσα απο το interface και πρεπει να γινει απο cli που ζοριζει λιγο η κατασταση. προληπτικα θα εκανα και firmware update το thomson.ειτε με το τελευταιο της forthnet αν εχεις forthnet ειτε με Generic firmware απο εδω. http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v8/ εδω γραψει και πως ανοιγεις το nat απο cli http://www.insomnia.gr/topic/444016-thomson-tg585-v8-nat-strict/ αν δεν εχεις προσβαση απο cli λογω custom firmware μετα θελει ή να αλλαξεις firmware ή να Πειραξεις το config του thomson για να αποκτησεις προσβαση Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2014 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα