Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα οποιοδήποτε μαγαζι που έχει ειδη για ηλεκτρονικους υπολογιστές....

Αν ειναι καθαρισμένη η ψύκτρα .. δεν φταιει μονο η έλλειψη θερμογώγιμης.... προφανώς στην επανατοποθέτηση δεν την εβαλες καλα... ειναι πολυ πουστικες αυτες η ψυκτρες της intel. 

Δημοσ.

Το PC το έλυσα όλο εχθές και το καθάρισα... αλλά δεν έβαλα καινούργια θερμοαγωγιμη...Που μπορώ να βρω αυτό το υλικό;

:X  :X  :X  :X  :X

Δημοσ.

Και πως λέγετε αυτη η πάστα; Θερμοαγώγιμη η Θερμοαπαγωγική;

Θερμοαγώγιμη πάστα και ζήτα συγκεκριμένα που φυσιολογικά θα έχουν Arctic Silver 5

Δημοσ.

Είπε ότι τα έλυσε όλα οπότε εγώ υποθέτω πως έβγαλε και την ψύχτρα και δεν έβαλε νέα πάστα. Αν το έκανε αυτό τότε οι θερμοκρασίες μόνο να πέσουν δε θα μπόρεσαν :P

Δημοσ.

όχι πάστα δεν έβαλα καθόλου,,, αλλα ούτε και στην κάρτα γραφικών.... να βάλω απο την ίδια;

Δημοσ.

όχι πάστα δεν έβαλα καθόλου,,, αλλα ούτε και στην κάρτα γραφικών.... να βάλω απο την ίδια;

Στην κάρτα μην πετάξεις τα thermal pads όμως αν δεν βρεις καινούρια να βάλεις, βάλε τα παλιά αφού τα καθαρίσεις.

Δημοσ.

Το ανεμιστηράκι τις κάρτας γραφικών είναι πατέντα... έχω πάρει ένα παλιό ανεμιστηράκι απο εναν παλιό επεξεραστή και τον έχω στερεώσει πάνω ίσα ίσα να ψύγει την κάρτα..Ξέρετε που μπορώ να βρώ ίδιο ανεμιστηράκι για αυτήν την κάρτα γραφικών; Nvidia GeForce GTS 450

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...