Προς το περιεχόμενο

acer a100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 2 χρονια μου εκαναν δωρο ενα ταμπλετ !( αλλεσ εποχεσ) Μετα 3 μηνεσ σ.! δεν γνοριζω και πολλα , αν μου γραψη καπιοσ κατι !!!απλααααα!!! το πηγα στην acer, μια τρυπα για ποντικια !αντυπροσοπεια?? αλλα δεν ειχα χαρτια αγορασ . ενασ φιλοσ το εσeτιλε δορο απο U.S.A. fusika απο την ποντικοφωλια πειρα τα ........και εφειγα , γιατι κατι πειγα να ψυθηρισω,και τρεχοντασ καβαλαω το παπι, μην ερθουν και τιποτα φουσκοτοι! ουφ....τελοσ αρκετα σασ κουρασα,αλλα ακουσα οτι το ντιτζιτερ(περιπου) απο internet δεν εχει και πολλα? φραγγα.  ΑΝ καποιοσ εχει παει στην acer  σορι! ποντικοπαγιδα.  ΛΟΙΠΟΝ να παρω το ανταλακτικικο απο ebay εχω καμια ελπιδα??? 

Δημοσ.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ η ιστορία της ζωής σου ποιον είναι το πρόβλημα άπλα πες αυτό και τέλος να σε βοηθήσουμε αν κατάλαβα το πήγες στην ασερ και δεν έκανες τι δουλειά σου άλλα δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

taits τι είναι η θέση του ποντικιού  αν έχει χαλάσει αυτί αλλάζει άλλα  πρέπει  ξέρεις 

Επεξ/σία από tasos555
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λιπών αν έχει καεί μόνο η touch screen χωρείς να έχει πρόβλημα η motherboard  με ένα 30 το φτιάχνεις αλλα πρέπει να δεις που είναι το πρόβλημα 

Επεξ/σία από tasos555
Δημοσ.

σ εφχαριστω για την απαντηση. απο acer μου ειπαν οτι ειναι ΜΟΝΟ ΤΟ TOUCH δεν εχαι κατι αλλο. σορο για εχθεσ αλλα  <αδιαθετοσ..> τωρα απο που να .κειταξω θα δω. με 30 ειμαι καλα,  γιατι τι ειχα ξεγραψη ν ασε καλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε περίμενε υπάρχει περίπτωση να φταίει η η μητρική .αν είσαι σίγουρος πάρε Link.png Site: http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Glass-Digitizer-for-Acer-Iconia-Tab-A100-A101-tools-/171049768067?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item27d35c5483">αυτο

δες και μην το σπασεισ οσο ο ρωσος 

Επεξ/σία από tasos555

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...