Προς το περιεχόμενο

Smart TV -55''

ViktorasDem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα , ψάχνω για smart TV 55αρα . Χρήση: gaming,ταινίες,browser+smart apps. Budget:min.1000-max.1500 . Κατασκευαστής : Samsung,LG,Sony . Φυσικά να έχει καλό 3D για ταινίες+gaming δεν έχω πρόβλημα να θα είναι active ή passive....από ενα γρύγορο search sto skroutz.gr είμαι αναμεσα στις εξής:

1η : Samsung UE55F6740 - 1700 ΕΥΡΩ (ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ)

2η : Sony kdl-55w805 - 1500 ΕΥΡΩ  

3η :LG lm860v 55'' - 1600

Δεν βιάζομαι να αγοράσω τηλεόραση , έχω σκοπό να περιμένω για καμια καλή προσφορα απλά θέλω να έχω καποια στο νου μου...Ακούω τις προτάσεις σας (όχι μόνο απο αυτές τις 3 , γενικά τις προτάσεις σας )...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτα τα χρήματα η Samsung UE55F6670 σε συνάρτηση, εξοπλισμού, χαρακτηριστικών αλλα και απόδοσης ειναι το καλύτερο Deal. Στα 1599€

H Sony W805 ως αποδοση βλάπτεται κατα πολυ απο το παθητικό 3D που χρησιμοποιεί. (φαίνονται τα FPR πλέγματα). Και εχει πολυ χαμηλά δυναμικά.

Εναλλακτική πρόταση, παρολο που φορα και αυτη IPS πάνελ ειναι η Panasonic TX-L55DT50. Περσινό μοντέλο, αλλα πολύ καλή απόδοση εικονας. Απο smart και media player υστερει. Σαν εικονα ομως και ποιότητα κατασκευής, κλασσική παράδοση της Panasonic.

Αποψη μου, να πας να τις δεις απο κοντά πρώτα.

Εγω θα προτεινα αυτην http://www.skroutz.gr/s/3006216/Samsung-UE55F6400.html που δινει και super δωρακι αν την παρεις απο εδω http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/samsung-ue55f6400-55-3d-smart-tv/prod4060069pp/

Σε αυτα τα χρήματα η Samsung UE55F6670 σε συνάρτηση, εξοπλισμού, χαρακτηριστικών αλλα και απόδοσης ειναι το καλύτερο Deal. Στα 1599€

H Sony W805 ως αποδοση βλάπτεται κατα πολυ απο το παθητικό 3D που χρησιμοποιεί. (φαίνονται τα FPR πλέγματα). Και εχει πολυ χαμηλά δυναμικά.

Εναλλακτική πρόταση, παρολο που φορα και αυτη IPS πάνελ ειναι η Panasonic TX-L55DT50. Περσινό μοντέλο, αλλα πολύ καλή απόδοση εικονας. Απο smart και media player υστερει. Σαν εικονα ομως και ποιότητα κατασκευής, κλασσική παράδοση της Panasonic.

Αποψη μου, να πας να τις δεις απο κοντά πρώτα.

Κι εμένα αυτή μου φαίνεται το καλύτερο deal ...θα περάσω σημερα ή αύριο από το πλαίσιο να της ρίξω μια ματιά...

• 3 μήνες μετά...

καλησπερα παιδια. χρειαζομαι σε κατι την βοηθεια σας!! ειμουν κατοχος μιας 40 samsung απο την οποια δεν ειχα κανενα παραπονο. επελεξα ομως μετα απο μια 5ετια που την ειχα να αναβαθμιστω και υστερα απο ψαξιμο ενω ημουν ετοιμος να παρω την 55 samsung 6800 οπου και να ρωταγα ολοι μου ελεγαν να παρω την sony 55w805a οπου τελικα αυτη αγορασα. στις τρεις μερες που την εχω οσο αναφορα το blu-ray δεν εχω καποιο παραπονο αλλα δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος απο την '' ζωντανια '' της εικονας που ειχα με την samsung. μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε καποιες ρυθμισεις στην εικονα που θα με βοηθουσαν να καλυετρεψω την κατασταση;;;

σας ευχαριστω!!

Μπορείς να μπεις στις προηγμένες ρυθμίσεις και να παίξεις λίγο με τις επιλογές εκεί
Διόρθωση μαύρου/ ζωντανό χρώμα/ καθαρό λευκό κτλπ. Μη τα βάλεις όλα στο max γιατί το αποτέλεσμα δε θα είναι καλό. Δοκίμασε τα λίγο να δεις διαφορά. Πάντως η τηλεόραση που πήρες έχει πιο ήπια/ρεαλιστικά χρώματα σε σχέση με τα έντονα που έχουν συνήθως από μάνα τους οι samsung. Οπότε έχεις συνηθίσει αλλιώς, θα σου πάρει λιγάκι να συνηθίσεις σε αυτή που πήρες. Να ξέρεις το έντονο και ζωηρό δε σημαίνει ότι είναι καλύτερα τα χρώματα ίσα ίσα... πολλές φορές υπάρχει κορεσμός χρωμάτων και δυο διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου π.χ. φαίνονται ίδιες στη τηλεόραση. Χάνεται λεπτομέρεια έτσι, όμως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...