Προς το περιεχόμενο

Nvidia GTX 295 - Corsair Builder Series CX600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να σας ζητησω 2 πραγματα.

Επειδ πηρα μια gtx 295 θελω να μου πειτε ποια ειναι η γνωμη σας για την καρτα?? 

Τελος, αν το τροφοδοτικο 

Corsair Builder Series CX600

ειναι ικανοποιιτικο για το συστημα 

ή αν εχετε καποια αλλη προταση ΜΕΧΡΙ 70 ΕΥΡΩ(ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ)

Δημοσ.

Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Σύστημα με την 295 πάνω δύσκολα να κάψει πάνω από 450Watt, και το psu σου δίνει 552 "καθαρά". Οπότε θα την παλέψει. 

Δημοσ.

Την ειχα και εγώ την 295 και εκτος του οτι οντως τράβαγε πολύ ρεύμα ειναι και παρα πολύ ζεστή !!!!

Δημοσ.

To υπολοιπο συστημα ειναι fx 6300 , 8gb ram 1600 mhz

Απλως, πειτε μου και την γνωμη σας για την καρτα ΑΝ θελετε.

Επεισης, ρωτησα γιατι η nvidia λεει "Μινιμουμ 680 βατ power supply"

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η κάρτουλα για αρκετά παιχνίδια απλα δεν υποστηρίζει καποιες καινούργιες τεχνολογίες οπως το directx 11 κατα τα αλλα θα παίζεις αρκετά παιχνίδια στα max (οχι βέβαια τα πολύ καινούργια) , οσο για το τροφοδοτικό εγω την ειχα σε ενα 700αρι και ποτε δεν ειχε θέμα , τώρα τα 680 watt που λεει προφανώς αναφέρεται συνολικά να εχει το σύστημα το λιγότερο 680 watt + την κάρτα για να τρέχει απροβλημάτιστα η κάρτα 680 watt να τραβήξει δεν υπάρχει περίπτωση νομιζω πως δεν γίνεται κιολας :P

Edit : Αυτην εχω εγώ (καπου στο δωμάτιο :P) https://www3.pny.com/font-color999999GTX-295-1792MB-PCIe-20font-P2745C396.aspx

Δημοσ.

Ναι το ξερω οτι λεει 680 Watt για ολο το συστημα xD.

E, εσυ εξαλλου εχεις πολυ καλυτερη καρτα xD, η 570 ειναι θηριο ^_^

Δημοσ.

Εντάξει ηταν σε αλλο σύστημα η δικιά μου η 295  , αφου την εχεις πάρει λειτούργησε την λιγο με αυτο το σύστημα + τροφοδοτικό που εχεις πάιξε κανα παιχνιδάκι και αν βγάλει καποιο πρόβλημα το βλέπεις παλι τοτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...