sobi1984 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 δεν ειναι θεμα στησιματος ρε συ Αγαπη ... ειδα το θεμα.. βλεπω οτι το παιδι θελει τετοιο design και οπως και αλλες φορες προτεινω πραγματα που θα συμφερουν τον μελλοντικο αγοραστη απο τις αγγελιες.. και βγαλε το βιντεακι με τον αχωνευτο γιατι θα κανω εμετο λολ και στην τελικη δεν ηταν στημενο.. αλλοι και αλλοι προμοταρουν τις αγγελιες τους στα θεματα εγω που προτεινα αλλου μελους τι κερδος εχω ? xaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ντάξει δε ξέρω γενικά τι παίζει thats all. Απλά δε θέλω να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. all good! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 προκειται να φτιαξω gaming pc με επεξεργαστη ιντελ haswell στο προσεχες μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 προκειται να φτιαξω gaming pc με επεξεργαστη ιντελ haswell στο προσεχες μελλον κάνε τότε όλα τα άλλα και άφησε το κουτί για το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ναι συμφωνω απλα επειδη εχω κατασταλαξει σε κουτι nzxt, ηθελα να παρω γνωμες για το συγκεκριμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyipad Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 φιλε μπορεις να στειλεις και σε μενα το λινκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το πόσταρες και συ τώρα που πόσταρα εγώ και θα φανεί καραστημένο λολ Απλά θέλω να δω το παλικάρι τι έχει σκοπό να βάλει μέσα. μη δω κανένα τουβλο Χ τροφοδοτικό πχ και απο δίπλα το φαντομά γιατί θα ... CASE: nzxt 630 phantom, MOBO: asus m5a99x evo R2.0, CPU: amd fx-8350, GPU: Asus r9 280x Matrix Platinum Edition, RAM: ballistix tactical tracer 2x4gb 1866Mhz, CPU COOLER: Zalman cnps12x, PSU: xfx 750watt, SSD:samsung 840 evo 120gb, HDD: WD 2.0 2T, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris01 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 τέλειο φίλε καλοδούλευτο, μόνο βγάλε τα hdd cages που δεν χρησιμοποιείς για καλύτερο airflow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ωραιο, εγω αν το ειχα θα ηθελα και μια πατεντα για full plexiglass πιστευω θα ειναι πιο ομορφο. Εχω και εγω ενα nzxt παλιο, το apollo το οποιο ειχα παρει στα 100 ευρω πριν 7 χρονια.. ακομα κανει τη δουλεια του, δεν ειχα ποτε προβληματα και σαν airflow και ποιοτητα μια χαρα για τα χρονακια του, μονο δυσκολο το cable managment στα παλια κουτια. Πολυ καγκουρικο ομως ρε φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα