kostask91 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγω σημερα παρελαβα, μετα απο 3 μερες απο την παραγγελια. Τωρα για εντυπωσεις....... δε ξερω , εχει windows 8 και βαριεμαι να τα μαθω Αμα εχει κανενας καμια απορια που μπορω να του λυσω , ας ρωτησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγω σημερα παρελαβα, μετα απο 3 μερες απο την παραγγελια. Τωρα για εντυπωσεις....... δε ξερω , εχει windows 8 και βαριεμαι να τα μαθω Αμα εχει κανενας καμια απορια που μπορω να του λυσω , ας ρωτησει... Αξιζει τα λεφτα του ή οχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Με αυτα τα specs σιγουρα, αλλωστε γιαυτο το πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitrous18 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 ξερει κανεις που θα βρω τους drivers για τα windows 7????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εντομεταξύ το ξανά εβγαλαν διαθέσιμο με την "κανονική" του τιμή. Τα windows 7 δεν βρίσκουν μόνα τους τους οδηγούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konv Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Για τα χρήματά του είναι πολύ καλό... Best value for money εώς σήμερα... +4gb ram ακόμη και τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lock Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το πήρα κι εγώ για γνωστό. Στο αρχικό σεταρισμα μου φάνηκε αρκετά καλό. Δεν ανέβασε ιδιαίτερα θερμοκρασία μετά από 3-4 ώρες χρήση χωρίς βάση στήριξης. Μου έκανε εντύπωση η μπαταρία που στην πρώτη αποφόρτιση κράτησε περίπου 4 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καταφερε κανενας να του βαλει windows 7 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eagle_eyes Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν δοκίμασα καν να βάλω windows 7. Τα 8 μια χαρά ειναι. Αν δεν σου αρέσει το interface βάλε το classic shell (http://www.classicshell.net/). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Το λαπτοπ ειναι για τον αδερφο μου, και δε θελει τα 8. Και γω δεν εχω ιδεα απο 8 και classic shell κτλ Αποσο εψαξα ειδα σε ξενα φορουμ οτι μπορω να βαλω drivers αλλων λαπτοπ με τα ιδια specs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα