Jivia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Γνωρίζει κανείς κάποιο εύχρηστο πρόγραμμα καραόκε για laptops ???
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 κατι σαν αυτο? http://www.karafun.com/karaokeplayer/ http://mp3-player.audio4fun.com/mp3-music-editor.htm 1
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Το SmPlayer είναι κανονικό βίντεο player ,και έχει επιλογή απευθείας από το μενού ήχος->φίλτρα-καραόκε ,μπορείς δηλαδή εκεί που βλέπεις ένα κλιπάκι να το ενεργοποιήσεις αμέσως.
Phoenix7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Υπαρχει κ ενα online. Το karaokeparty.com πολυ καλο Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Jivia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 thank you, guys! Νομίζω το karafun και το SmPlayer θα μου κάνουν τη δουλειά!
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 γραψε εντυπωσεις αν κατεβασεις κατι ωστε καποιος που διαβασει το θεμα να παρει μια ετοιμη απαντηση.
Jivia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Επειδή ήθελα καραόκε με ελληνικά τραγούδια, τελικά τα βρήκα έτοιμα στο youtube... Το karafun πάντως φαίνεται μια χαρά για ξένα τραγούδια και το SmPlayer είναι καλό γιατί σου κάνει σίγαση στη φωνή, αλλά δεν έχει τους στίχους, όπως το karafun!
prophil1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας,θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι.Τώρα στις γιορτές μου έκαναν δώρο μια συσκευή καραόκε.Εγώ έχω ήδη συνδεδεμένη την τηλεόραση μου με ένα samsung DVD Home Theatre.1.Βάζω ένα dvd καραόκε που είχε μέσα η συσκευασία και όταν πάω να τραγουδήσω, ακούω την φωνή μου μόνο από τα ηχεία της τηλεόρασης, ενώ το καραόκε παίζει και ακούγεται κανονικά στα ηχεία του home theatre. Τι μπορώ να κάνω; Χρειάζομαι ενισχυτή;2.έχω κατεβάσει κάποια τραγούδια καραοκε σε μορφή MP4, τα οποία τα γραφω σε ένα usb αλλά δεν αναγνωρίζονται τα αρχεία όταν βάζω το usb πάνω στο dvd player. έχω προσπαθήσει να μετατρέψω τα αρχεία ΜΡ4 και σε άλλες μορφές όπως .avi , .wmv αλλά πάλι δεν τα αναγνωρίζει το dvd και δεν τα παίζει.ευχαριστώ
Fotisdem74 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 να ρωτησω βρε παιδια το karafun το κατεβασα το εκανα ινσταλ , για τα πιτσιρικια αλλα ενα εξωτερικο μικροφωνο που εχω στο laptop , δεν ακουγετε πανω απο το τραγουδι οταν τραγουδας γιατι? τι μπορει να κανω λαθος? δεν ακουγετε κατι ουτε με το ενσωματωμενο μικροφωνο του laptop.
Feregorn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με ελληνικά τραγούδια καραοκε: Στο Karafun, που φαίνεται το πιο μεγάλο, δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα