Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρνάω από διακοπές και ανοίγω τον υπολογιστή.. Και σταματάει στην οθόνη που δείχνει το bios και δεν κανει τίποτα.. Δεν μπαίνει στα windows αλλά και ούτε μέσα στο bios.. Πατάω το del και δεν μπαίνει στο bios.. Τι είναι αυτο;; Τι μπορώ να κάνω;;

Δημοσ.

Βγάλε απο πανω δίσκους και cdrom και δες αν περνάει το bios , αν το περάσει βάλε το cdrom και δες παλι και στην συνέχεια δες και τον δίσκο μετα

Δημοσ.

Μόλις το έκανα και αυτό αλλά τίποτα.. Σου λεω οτι ανοίγει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα ούτε το δελ να πατήσω τίποτα.... Μου έχεδι τύχει και άλλη φορά να μην ανοίγει και να θέλει με το jumperaki αλλά αυτό να μην γίνεται τίποτα δεν ξέρω...

Δημοσ.

Ναι απλα ελεγα μηπως καποιος δίσκος η το cdrom δημιουργεί το κόλλημα και δεν προχωράει , βασικά ασε το jumper βγάλε τελείως την μπαταρία

Δημοσ.

Όπα.. έγινε!! Αλλά να σου πω... δεν υποτίθεται οτι το jumperaki και το να βγαλεις την μπαταρία είναι ίδιο πράγμα;;

Δημοσ.

Υποτίθεται την ίδια δουλειά κανει αλλα καμια φορά μπορεί να μην πιάσει τι να πω .. αφου ειναι κομπλέ τωρα εντάξει

Δημοσ.

παιδια εχω και εγω προβλημα και δεν ηθελα να αρχισω νεο θεμα.

ειχα προβλημα με το bios παλιοτερα και μου αλλαξαν το chip. και παλιοτερα και τωρα πηγα να ξαναπερασω την ιδια εκδοση bios και δημιουργηθηκε το προβλημα, δηλαδη δεν ηθελα να κανω ουτε downgrade ουτε upgrade.

παλιοτερα γιατι πιστευα οτι κατι δεν παει καλα, και τωρα επειδη μετα το νεο chip δεν κανει τερματισμο κανονικα ο υπολογιστης, δεν ηξερα τι φταιει απλα νομιζα δεν θα πειραζε.

Υπαρχει προβλημα αμα ξαναπερνας την ιδια εκδοση bios?

Τωρα προσπαθω με φλασακι fat32, το βλεπει, φαινεται να το διαβαζει αλλα δεν γινεται τιποτα. Αμα αγορασω cd και γραψω το bios εκει παιζει κατι διαφορετικο; η μητρικη ειναι καπως παλια, η p5kc. Καμια ιδεα;

Δημοσ.

παιδια εχω και εγω προβλημα και δεν ηθελα να αρχισω νεο θεμα.

ειχα προβλημα με το bios παλιοτερα και μου αλλαξαν το chip. και παλιοτερα και τωρα πηγα να ξαναπερασω την ιδια εκδοση bios και δημιουργηθηκε το προβλημα, δηλαδη δεν ηθελα να κανω ουτε downgrade ουτε upgrade.

παλιοτερα γιατι πιστευα οτι κατι δεν παει καλα, και τωρα επειδη μετα το νεο chip δεν κανει τερματισμο κανονικα ο υπολογιστης, δεν ηξερα τι φταιει απλα νομιζα δεν θα πειραζε.

Υπαρχει προβλημα αμα ξαναπερνας την ιδια εκδοση bios?

Τωρα προσπαθω με φλασακι fat32, το βλεπει, φαινεται να το διαβαζει αλλα δεν γινεται τιποτα. Αμα αγορασω cd και γραψω το bios εκει παιζει κατι διαφορετικο; η μητρικη ειναι καπως παλια, η p5kc. Καμια ιδεα;

Στο άλλαξαν τώρα πρόσφατα ? (αν και να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά το ακούω αυτο αλλα τεσπα)

Δημοσ.

πριν κανενα τριμηνο. Απλα τωρα ξαναεγκατεστησα το προγραμμα για το bios.

Το θεμα ειναι οτι και πριν και τωρα φορτωνε το bios update (που στην ουσια δεν ηταν update γιατι δεν υπηρχε νεοτερη εκδοση, απλα το ξαναπερνουσα) και ενω φορτωνε εβγαζε προβλημα στο 3ο βημα τον ελεγχο. Και οποτε εκλεινα τον υπολογιστη δεν ξαναξεκινουσε

Δημοσ.

Βασικά καλύτερα να το πας εκει που σου αλλάξανε το chip και αν τους πεις το πρόβλημα γιατι εκτος οτι με το bios update μπορει να μην φτιάξει και να ειναι αλλου η ζημιά ε δεν ειναι καλο να κανεις και συνέχεια update το bios μάλιστα την ίδια έκδοση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

είχα ένα φλασάκι FAT32 one partition (μέσω εκτέλεσης εντολής) αλλά μου έκανε έναν ήχο και αγνοούσε το φλασάκι, σαν να μην έβλεπε το bios εκεί.

βγάζω και εγώ την μπαταρία, αλλάζω θέση το jumperακι να καθαρίσουν ότι παράμετροι υπήρχαν και τώρα αντί να μου ζητάει το bios μου βγάζει μαύρη οθόνη.

υποτίθεται μετα το clear real time clock με del έμπαινα στο bios αλλά το bios ούτως ή άλλως δεν λειτουργούσε.

πως διορθώνεται αυτό που έκανα;

Επεξ/σία από wassermagier
Δημοσ.

Μαλλον το chip που σου βάλανε ειτε δεν ηταν συμβατό ειτε δεν μπήκε σωστά και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα τώρα ... κανονικά με ενα reset στο bios έπρεπε να επανέλθει.

Ποια μητρική εχεις ?

Υ.Γ : Αρχίζω να σκέφτομαι οτι ισως δεν το αλλάξανε καν ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...