marksk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Γειά σας Έχω ένα νοτε και θέλω να αλλάξω ρομ αν περάσω καινούρια θα σβήσει και η εσωτερική κάρτα μνήμης? αν πάρω backup με το helium θα είμαι ένταξή με τις εφαρμογές? Καμιά άλλη συμβουλή πριν την αλλαγή?
overpower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το μονο που σβηνεται με wipe απο cwm ειναι οτι αφορα μονο με την εκδοση android και τις εφαρμογες. Ολα τα αλλα αρχεια τα κρατας. Με tb να παρεις back up.
marksk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Tb? Αα Και πως θα πάρω backup από την αρχική ρομ Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2013 από marksk
overpower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αν θες να παρεις back up οπως ειναι τωρα η rom, μπορεις απο cwm ή twrp (οτι περασεις). Αν θες να το κανεις αυτο για να μπορεις απλα να γυρισεις στην official, μην παρεις back up. Σε 5 λεπτα απο odin ξαναπερνας official.
marksk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 οπότε κάνω ένα αντίγραφο των εφαρμογών με το titanium backup και τη rom. μετά περνάω καινούρια rom. κάνω restore τις εφαρμογές. και δεν έχω χάσει τίποτα καθώς όπως μου είπες την εσωτερική μνήμη που αποθηκεύονται photos videos κτλ δεν την διαγράφει σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα