toketog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 σαν να φορτιζει, κοκκινο......τιποτα αλλο...κοιταω τωρα το κουμπι και σου λεω
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλώς, δες και το κουμπί και άμα είναι οκ πας για μητρική δυστυχώς...
toketog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 αυτη εδω ειναι η καλοδιοταινια ; μια χαρα παταει παντως αν ειναι αυτη
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 To δεξί κλιψάκι δεν έχει κλήσει αλλά δεν πρέπει να είναι απο αυτό... Μάλλον πας για αλλαγή....
toketog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 ναι, εγω δεν το εκλεισα γιατι το αποσυνδεσα και το ξανασυνδεσα.... Κατι ομως που μου εκανε εντυπωση και το παρατηρησα τωρα που εβγαλα το καπακι ειναι οτι οταν παταω το κουμπι εκκινησης ακουγεται ενα σφυριγμα οχι ομως απο καποιο ηχειο αλλα σφυριγμα σαν και αυτα που ακουγονται οταν υπαρχει ρευμα, οπως πχ τα καλωδια υψηλης τασης της δεη αλλα οχι τοσο εντονα...
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πυνιο; βραχικυκλωμα στις κολλησεις; οπως και να εχει να κανείς κατι με αυτήν το βλέπω δύσκολο... και για να μην έκανε ο τεχνικός που την πηγές τίποτα μάλλον θα έπαθε γερη βλάβη.... πας για αλλαγή διστυχως... Παρε και βάση για το λαπτοπ αμα θες να κρατήσει παραπάνω.
toketog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 μαλιστα.....σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Τίποτα, καλή συνέχεια. Υ.Γ. Επειδή έχει περάσει αυτή η μητρική απο τα χέρια μου, αν αποφασίσεις να πάρεις άλλη κοίταξε να πάρεις και copper pad για το τσιπάκι που κάηκε (έχει στο ebay, φθηνά είναι), δεν θυμάμαι ακριβώς τι διαστάσεις ήθελε αλλά νομίζω ήταν λίγο παχύ. Εγώ με το που το έβαλα στην θέση του thermal pad έπεσε 15 βαθμούς η θερμοκρασία του τσιπακιού, ή πολύ σάπιο ήταν το υλικό που είχε απο την acer ή δεν ξέρω και εγώ τι, πάντως με χάλκινο pad πάει καλύτερα. Ψάξε το λίγο, βάλε και καμιά βάση με ανεμιστήρα, κοίτα και αμα γίνεται κανένα undervolt εκεί με rmclock (έτσι λέγεται νομίζω το πρόγραμμα) και ήλπιζε να σου κρατήσει χρόνια, τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις (για την ακρίβεια μπορείς να βάλεις ανεμιστήρα να χτυπάει μόνιμα μέσα αλλά αυτή η μόντα θέλει φασαρία και κάνει και φασαρία... Άστο...)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα