Redman777 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Στο laptop μου έχω τα windows 7. Γενικά μόνο με αυτα έχω επαφή! Στο καινούργιο μου desktop λέτε να πάω στα windows 8;; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε τα 8 στον αλλο υπολογιστή αφου εχεις τα 7 στο laptop να δεις αν σου αρέσουν
JamesSP472 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω win8.1 preview σε vbox με 1GB RAM και πάνε σφαίρα ..... Ασυμβατότητες σε προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν υπάρχουν οπότε. Τρέξε κι έναν Upgrade Assistant για να σε σίγουρος.
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 7 Η αν έχεις όρεξη δοκίμασε τα 8 για λίγες μέρες κι αν δε σαρεσουν αντε παλι στα 7.
N3k21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το καινούριο σου λάπτοπ ήρθε χωρίς λειτουργικό; Ή σου δίνει ο κατασκευαστής τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 7 και 8; Certified drivers παρέχονται και για τα δύο λειτουργικά; Αν θες τη γνώμη μου απλά μείνε στο λειτουργικό που θα υπάρχει προεγκατεστημένο στο λάπτοπ σου. Τα 8 μια χαρά είναι από άποψη επιδόσεων, ίσως μάλιστα αποδίδουν και ελαφρώς καλύτερα από τα 7. Καλό θα ήταν επίσης να πας σε κάποιο κατάστημα (Πλαίσιο, Public κ.λ.π) και να παίξεις λίγο με τα 8αρια στους εκθεσιακούς υπολογιστές που έχουν. Αν σε βολεύουν τα προτιμάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα