nick kas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Παιδια εχω το xperia t..μετα απο την τελευταια αναβαθμιση εχει γινει οπως στην φωτο...εχει γινει σε κανεναν αλλο?υπαρχει τροπος να το κανω σε εμφανηση οπως παλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 πηγαινε στις εφαρμογες και βρες το facebook καπου θα λεει απεγκατασταση ενημερωσεων η επαναφορα της εφαρμογης στην εργοστασιακη μορφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Smartphones. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ενεργοποιήθηκε η λειτουργία facebook στο xperia... εγω δεν την εχω ενεργοποιημενη κ δεν ξερω πως τη βγαζεις... μαλλον καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων της εφαρμογης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα