tomgeo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ακούτε ρε παιδιά για να τρελαθείτε.Έχω χωρίσει εδώ και πολύ καιρό μια γκόμενα και δε με αφήνει σε ησυχία.Θέλω λοιπόν να μάθω πως γίνεται φραγή κλήσεων και σε κινητά και σε σταθερά σε αριθμούς γνωστούς αλλά και όταν βγάζει άγνωστο.Μέχρι και σε εισαγγελέα μου είπαν να πάω.Δεν αντέχω άλλο.Μιλάω σοβαρά.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Οχι τώρα να βγάλουμε και τρελό το κορίτσι, για τα υπόλοιπα θα σου πουν οι ειδικοί.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ακούτε ρε παιδιά για να τρελαθείτε.Έχω χωρίσει εδώ και πολύ καιρό μια γκόμενα και δε με αφήνει σε ησυχία.Θέλω λοιπόν να μάθω πως γίνεται φραγή κλήσεων και σε κινητά και σε σταθερά σε αριθμούς γνωστούς αλλά και όταν βγάζει άγνωστο.Μέχρι και σε εισαγγελέα μου είπαν να πάω.Δεν αντέχω άλλο.Μιλάω σοβαρά. αναλογα το κινητο υπαρχει και μενου που οριζεις ποιοι θα σε παιρνουν η ποιοι δεν θα σε παιρνουν.κατα τα αλλα μπορεις να αλλαξεις νουμερο.επισης υπαρχει και η λυση για να ξεκολλησει η κοπελα οταν σε παιρνει αμα το σηκωσεις να της το κλεισεις.οσο της δινεις σημασια τοσο πιο πολυ θα σε πριζει και βεβαια τοσο χειροτερη ψυχολογικα και για αυτην το να ελπιζει σε κατι.οποτε η κανεις αυτο με την φραγη η πολυ απλα το σηκωνεις αν παρει απο αποκρυψη και μετα το κλεινεις στεγνα.ακουγεται σκληρο αλλα πρεπει να ξεκολλησει για το καλο της.
tomgeo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Νομίζετε ότι κάνω πλάκα.Μιλάμε για τρελό κόλλημα.Πρέπει να βρω λύση οπωσδήποτε.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Νομίζετε ότι κάνω πλάκα.Μιλάμε για τρελό κόλλημα.Πρέπει να βρω λύση οπωσδήποτε. δεν ξερω αν πηγαινει για μενα αλλα προσωπικα αυτα που ειπα δεν τα ειπα για πλακα αλλα σοβαρα.οσο δινεις σημασια σε ενα ατομο τοσο δεν το αφηνεις να ξεκολλησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα