alldaynews Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Εχω το εξης πρόβλημα στο 2 ημερων tablet.Εχω το Vivaco 8 ιντσων tablet και χθες το συνδεσα στο pc για να μπορεσω να περασω καποιες εφαρμογες.Τα windows 7 δεν το αναγνωρισαν και ετσι το εβγαλα και το εκλεισα.Οταν το ξανα ανοιξα τρεμοπαιξε λιγο η οθονη και μετα απο λιγο μαυρισε τελειως και δεν δειχνει τιποτα.Εκανα και factory reset αλλα τζιφος.Τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
TheAccountant Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Εχω το εξης πρόβλημα στο 2 ημερων tablet.Εχω το Vivaco 8 ιντσων tablet και χθες το συνδεσα στο pc για να μπορεσω να περασω καποιες εφαρμογες.Τα windows 7 δεν το αναγνωρισαν και ετσι το εβγαλα και το εκλεισα.Οταν το ξανα ανοιξα τρεμοπαιξε λιγο η οθονη και μετα απο λιγο μαυρισε τελειως και δεν δειχνει τιποτα.Εκανα και factory reset αλλα τζιφος.Τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων εερρμμμ το αυτονοητο! να απευθυνθεις στον κατασκευαστη του! 2 ημερων ταμπλετ, εχει εγγυηση σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα